Widok

Dworek Novello - Banino

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy jest ktoś w stanie coś powiedzieć o tym miejscu??
Jak obsługa sala koszty jedzenie???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej ja mam w Novello wesele w lipcu,sa tam 4 sale,zalezy na ile chcesz osob,ja wybralam Kaszubska bo jest najladniejsza.Jesli chodzi o ceny to mam menu 155zl osoba ale m-c przed slubem moge cos dobrac ewentualnie pozamieniac potrawy np.galarety rybne na potrawy miesne.Alkohol mam swoj wiec niewiem jakie sa cenu u nich,najlepiej wejdz do nich na stronke www.novello.pl albo zadzwon.3 tyg temu dostalam nowa oferte weselna w ktorej sa pokoje 2 osobowe za 100zl,wczesniej bylo 150zl za pokoj 2 os. wiec jest to przyzwoita cena bo mysle ze zawsze na wesele powinny byc specjalne ceny za nocleg jak w innych lokalach.Pokoje sa naprawde fajne,zreszta zobacz na stronce.Zaliczki dalam okolo 1000zl,wsumie to dokladnie nie pamietam bo bylo to pol roku temu,mam zapisane w umowie wiec jak bedziesz chciala to moge sprawdzic.Jesli chodzi o tort i ciasta to mam swoje ale mozesz u nich zamowic.Najlepiej zasiegnac opini u kogos kto juz mial tam wesele ale wiem ze duzo osob z konkurencji pisze negatywne opinie wiec za bardzo nie mozna ufac.A kiedy chcesz robic wesle?Jesli bedziesz dalej zainterresowana moge po moim weselu zdac ci relacje co i jak.pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za informacje:) z tego co piszesz to całkiem fajnie. widziałam trochę zdjęć stamtąd dlatego się zastanawiam nad tym:)
Witam.
Byłam w dworku na weselu jako gość i naprawde NIE POLECAM!!. Najważniejszym powodem jest jedzenie--a raczej brak jedzenia---poprostu wyszliśmy z wesela głodni...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mozesz mi powiedziec kiedy bylas na weselu w Novello??dziwne bo niedawno dziewczyna zdawala relacje z wesela ktore tam miala i mowila ze bylo duuuzo jedzenia i nawet zostalo.Mam nadzieje ze u mnie wszystko bedzie ok.Wsumie to sama niewiem czy wierzyc takim krotkim opiniom,moze bys cos wiecej napisala?Co bylo w menu??Ja wybralam ten lokal z polecenia kolegi ktory byl tam gosciem weselnym,dziwne ze jeden pisze ze jedzenia duzo a drugi ze malo.....Nie jestem tu czesto na forum,akurat leze chora i mam wiecej czasu posiedziec w necie ale sa tu osoby ktore sa wlascicielami innych lokali i wystawiaja negatywne opinie innym.Ale ja bede mogla powiedziec cokolwiek w lipcu po swoim weselu.
też się dziwie, bo widziałam,że jedzenia jest dużo i dobre....
hej, ja tez mam wesele w lipcu w Novello. A ktorego lipca masz, jesli moge spytac? Mimo zlych opini na temat Novello jestem dobrej mysli. Powodzenia w przygotowaniach :)
Kinga, czy mogłabyś napisać więcej na temat ceny pokoi w Novello, nowe ceny przysłali na twoje zapytanie, czy ze względu na wcześniejszą rezerwacje? Jeżeli możesz, to odpisz na septembers@chello.pl
Kinga, mnie tez interesuja ceny pokoi w Novello, bo mnie zaproponowali wyzsze ceny, a bylam u nich w zeszlym tygodniu. Prosze napisz cos wiecej.Pozdrawiam
Witam
na weselu byłam w dworku we wrześniu 2009. Z tego, co mówiła rodzina, organizatorzy nie wywiązywali się z ustaleń. Dopiero po dość wyraźnym zwróceniu im uwagi, próbowali to naprawić. Jak pisałam wcześniej, chodziło o ilość jedzenia, było go bardzo mało, na poprawinach puste stoły oraz na przykład o to, że zamienili ciasta, które były w menu weselnym innej pary w sali obok. Myślę, ze trzeba ich poprostu bardzo mocno przypilnować, a wszystko będzie dobrze...pozdrawiam
Wsumie chyba ostatnio wprowadzili ta oferte z pokojami za 100zl i wydaje mi sie ze to dla kazdego bo jak bylam na 2 rozmowie w Novello to dali mi ta oferte wiec mysle ze najlepiej zadzwon do nich.pozdrawiam
Kinga, tez mam pokoje za 100 zl :) i to dzieki Twojej wypowiedzi na weselniku. dzieki! Ja tez mam wesele na sali kaszubskiej, masz juz pomysl jak ustawic stoly? Pozdrawiam
Mysle ze jak bede w maju w Polsce to wtedy podjade do Novello i na miejscu zadecyduje jak ustawic stoly.Milaneza a ty kiedy masz wesele w Novello??Jesli masz przedemna to chetnie skontaktowalabym sie z Toba zeby dowiedziec sie jak bylo no i jesli ja mam przed toba to rowniez udziele ci informacji co i jak:)Zreszta bede co jakis czas pisala jak czegos nowego sie dowiem,chociaz mysle ze do maja nic nowego nie wniose do tematu bo jestem teraz za granica.Ale bede w maju w Novello wplacac reszte zaliczki wiec podpytam sie o pare rzeczy:) Wiadomo ze ciezko teraz czytac jakies negatywne opinie jak sie ma juz wszystko zarezerwowane,tez jestem dobrej mysli,jesli to prawda ze czasem bywalo malo jedzenia to mysle ze personel z Novello sam powinien wyciagnac z tego wnioski.Ja napewno zdam relacje z mojego wesela 24 lipca i napewno wstawie zdjecia np.potraw i ogolnie wystroju itp.bo tego wlasnie mi tu brakuje ze dziewczyny ktore mialy tam wesele nie wstawily zadnych fotek itp.Wiadomo ze rowniez personel Novello udziela sie na tym forum i tez moze sam sobie wystawiac opinie ale tego nie da sie uniknac.No jestem ciekawa czy ktoras z was ma tez 24 lipca wesele w novello bo sa tam 4 sale i wiem ze na 2 jednoczesnie moga odbywac sie wesela.pozdrawiam
Witam, niestety na ten temat nie pomogę, ale szczerze mogę polecić dwór kaszubski magnat w bojanie, super organizacja, dobre jedzenie za nieduże pieniądze, obsługa też ok. www.dwor-magnat.pl
Polecam :)
Polecam Dworek,jedzenie jest bardzo dobre,a salę każdy może wybrać wg uznania.Pozdrawiamy zespół MASSUANA
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej Kinga, ja tez nie mieszkam w Polsce, wiec dostep do Novello mam ograniczony, ale za to mam kochana Mame, ktora mi wszystkiego pilnuje:) Ja mam wesele tydzien po Tobie, 31 lipca, wiec bede czekac na relacje od Ciebie:) Mam kontakt z jedna z forumek, co miala wesele w zeszle wakacje. Jak chcesz to moge Ci przeslac co mi napisala, odezwij sie na septembers@tlen.pl. Pozdrawiam
Witam, planujemy wesele na 18 czerwca 2011 właśnie w Novello. Nie wiem jednak czy to dopra opcja. Jak wyglądają sprawy organizacyjne, chodzi mi o szybkośc kontaktu z personelem. Ostatnio czekałam 3 dni aż odpisali mi na maila. No i jeszcze jakie maja jedzenie, bo to jest dla mnie najważniejsze. Z góry dziękuję za info.
hejka
ja niemam zadnych problemow z organizacja,jesli cos chce wiedziec poprostu do nich dzwonie:) jestem za granica ale wesele juz w lipcu wiec wole dzwonic niz pisac email bo czasem odrazu musze cos wiedziec.Ale ty masz jeszcze duzo czasu wiec mozesz kontaktowac sie poprzez email.Tu na forum jest dziewczyna ktora miala w zeszlym roku wesele w Novello wiec jak znajde do niej email to ci przesle to mozesz do niej napisac.
wsumie to napisz na moj ewa30@o2.pl to przesle ci to co dostalam od jedej z dziewczyn.
Dzięki i już wysłałam maila
do góry