Widok

Dworek Novello - Banino

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy jest ktoś w stanie coś powiedzieć o tym miejscu??
Jak obsługa sala koszty jedzenie???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę Ci z czystym sumieniem polecić Dwór Leśny Jagatówka. Robiliśmy tam kilka mniejszych imprez rodzinnych. Dużo dobrego jedzenia. Podaję Ci link http://www.jagatowka.pl/

Albo Hotel Górski w Pruszczu Gdańskim. Pracowałam tam kiedyś i wesela wychodzą im znakomite ;) http://www.hotelgorski.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie macie ślub?
bardzo cenne informacje. to gdzie tu teraz szukac na 70 osob miejsca na wesele na przyszle wakacje???? POMOCY!!!W pobliżu Gdańska szukamy aby nie być zmuszonym do zapłaty za nocleg. POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!
Wybaczcie dziewczyny, że tak późno, ale przestałam tu zaglądać. Moje menu kosztowało 192zł, więc nie mało. Mimo to jedzenia zabrakło. Na poprawiny Pani manager dokładała rzekomo z własnej kasy, bo nie było co położyć na stół. Tak naprawdę to wszystko jej wina. Jest niekompetentna, roztrzepana i nie nadaje się do tej pracy. 2 tyg. wcześnie poinformowałam ją, że przyjedziemy ok 17.15 na salę. I tak też byliśmy, co do minuty, a ona sobie ubzdurała, że będziemy na 18. W związku z tym przywitano nas zamkniętymi drzwiami, bo na sali szybko rozlewano w tym czasie szampana, którego też zabrakło dla niektórych gości. O 17.30 dostaliśmy rosół, a główne danie wyszło o 18!!! Z pokojami też zamieszali. Myślałam, że ja coś pomieszałam, ale kiedy wróciłam w niedzielę do domu i sprawdziłam jaką listę gości w przydzielonych pokojach wysłałam, okazało się, ze to oni mają tam bałagan.
Ponadto, nasz "apartament", to było coś. Wybraliśmy sobie Pekin. Pracowałam kiedyś w Hotelu i wiem jak powinien wyglądac pokój nowożeńców. A tam nie było nawet kwiatka, ale za to dostaliśmy coś innego. Na łóżku leżała sterta czystej pościeli. jakaś pokojówka nie zabrała jej ze sobą.

Generalnie nie polecam i nie wspominam tego miło. Przez nich to wesele było najgorszym, na jakim kiedykolwiek byłam. Przykro mi o tym mówić, bo to miało być moje wymarzone wesele. Na więcej pytań odpowiem na Priv, ale odradzam i jak macie czas, to poszukajcie czegoś innego.
Byłam gościem na kilku imprezach :) Jedzenia naprawdę mało, a jeśli chodzi o obsługę i czystość naczyń to po prostu szkoda słów.... Kawa w niedomytych kubkach po rosole z tłuszczykiem na górze. Bitwa o kotleta itd.
Ponadto znajoma robiła tam komunię swojego syna. Wiedząc, że jej rodzina lubi ''pojeść'' wykupiła celowo menu weselne. Rozczarowała się bardzo i było jej wstyd gdy tak naprawdę jedzenia było bardzo mało.
dziekuje za odp. ale wydaje mi sie, że jesli ktoś przeznacza 150 zl/os na cala noc to wiadomo, że beda wiecznie te same kotlety wracac na stol. Jesli jestem w bledzie to prosze o szersze inf. Nie ukrywam, ze troszke mam teraz balagan w glowie. A mialas tam wesele czy bylas gosciem? moze jakies fotki? karolina_uk@interia.pl
niezależnie od tego jakie wybierzesz menu na stole i tak jest pusto. Nie polecam...
Witam, mamy miec tam wesele na sali greckiej w przyszlym roku. Bardzo prosze o podpowiedz na co zwrocic uwage i czy jeszcze warto sie rozejrzec za inna sala. Poki nie ma wplaconej zaliczki i jest troszke czasu na szukanie czegos innego. Jak sie przedstawia smak i obsluga? Czy goscie sa rzeczywiscie zadowoleni czy mowia tak grzecznosciowo, czy sa jakies rabaty na noclegi dla gosci? Ile mniej wiecej kosztuje menu- takl aby nie bylo pusto na stole ale tez aby nie wyrzucic pozniej do kosza. bardzo prosze o porade.
Droga A88 proszę napisz o Swoich wrażeniach ,bardzo zależy mi na prawdziwych odczuciach i rzetelnej ocenie .Bardzo będę wdzięczna za szybką informację
Robiliśmy tam ostatnio dekorację sali kaszubskiej i z późniejszej relacji Pary Młodej wiem ze było OK. Młodzi byli zadowoleni, tylko z poprawinami było małe zamieszanie(poprawiny były w sobotę a slub w piatek)
Proszę napisz więcej co było nie tak. Wesele mam we wrześniu- sali już nie zmienię ale może uda mi się coś dopilnować. Ustalam wszytko z Panią Sabiną
Witam wszystkie zainteresowane osoby, jestem już ponad miesiąc po ślubie i caly czas zbieram się do napisania mojej opinii. W sumie nie wiem od czego zacząc i jak to napisać, dlatego na razie napiszę tylko tyle, że jeżeli macie jeszcze wybór i możecie zmienić miejsce swojego wesela, albo zastanawiacie się nad Dworkiem Novello, to dobrze Wam radzę przestańcie się zastanawiać. Wszędzie tylko nie tam. Mój "najpiękniejszy" dzień zamienił się w jedną wielką porażkę przez niekompetentną panią menedżer. MASAKRA, jak już będę wiedziała jak ubrać to wszystko w słowa, tak żeby nikogo nie obrazić, to opiszę wszystko ze szczegółami. A teraz radze Wam zmienić salę.
pozdrawiam
No niby cos tam sie pozmienialo, ale nie wiem co dokladnie.Bede w marcu to wszystkiego sie dowiem. Ja za noclegi place 60zl/os plus po 10zl za ewentualne sniadanie
Z ciekawości po ile masz noclegi dla gości?
Kucharza na oczy nie widziałam, a całą resztę ustalałam z P. Sabiną. A coś się pozmieniało?
o jak miło, ja mam w czerwcu. Czy wiesz coś może o zmianach w personelu? Kucharz i jeden z managerów (sławek)
Hej Ja mam wesele we wrześniu.( sala Kaszubska).
Halo, halo czy kjest jeszcze ktoś, kto ma wesele w Novello w 2011 roku?
wszystko mi sie podoba ale te materialy rzeczywiscie psuja klimat tej sali,ta sala sama w sobie jest sliczna:)
yyyyyyyyyyyy
moim zdaniem bardzo zepsuły klimat sali te zawieszone materiały gdzie popadnie..
ale dekoracje stołów i krzeseł bardzo ładna
do góry