Widok
Mogę Ci z czystym sumieniem polecić Dwór Leśny Jagatówka. Robiliśmy tam kilka mniejszych imprez rodzinnych. Dużo dobrego jedzenia. Podaję Ci link http://www.jagatowka.pl/
Albo Hotel Górski w Pruszczu Gdańskim. Pracowałam tam kiedyś i wesela wychodzą im znakomite ;) http://www.hotelgorski.com
Albo Hotel Górski w Pruszczu Gdańskim. Pracowałam tam kiedyś i wesela wychodzą im znakomite ;) http://www.hotelgorski.com
Wybaczcie dziewczyny, że tak późno, ale przestałam tu zaglądać. Moje menu kosztowało 192zł, więc nie mało. Mimo to jedzenia zabrakło. Na poprawiny Pani manager dokładała rzekomo z własnej kasy, bo nie było co położyć na stół. Tak naprawdę to wszystko jej wina. Jest niekompetentna, roztrzepana i nie nadaje się do tej pracy. 2 tyg. wcześnie poinformowałam ją, że przyjedziemy ok 17.15 na salę. I tak też byliśmy, co do minuty, a ona sobie ubzdurała, że będziemy na 18. W związku z tym przywitano nas zamkniętymi drzwiami, bo na sali szybko rozlewano w tym czasie szampana, którego też zabrakło dla niektórych gości. O 17.30 dostaliśmy rosół, a główne danie wyszło o 18!!! Z pokojami też zamieszali. Myślałam, że ja coś pomieszałam, ale kiedy wróciłam w niedzielę do domu i sprawdziłam jaką listę gości w przydzielonych pokojach wysłałam, okazało się, ze to oni mają tam bałagan.
Ponadto, nasz "apartament", to było coś. Wybraliśmy sobie Pekin. Pracowałam kiedyś w Hotelu i wiem jak powinien wyglądac pokój nowożeńców. A tam nie było nawet kwiatka, ale za to dostaliśmy coś innego. Na łóżku leżała sterta czystej pościeli. jakaś pokojówka nie zabrała jej ze sobą.
Generalnie nie polecam i nie wspominam tego miło. Przez nich to wesele było najgorszym, na jakim kiedykolwiek byłam. Przykro mi o tym mówić, bo to miało być moje wymarzone wesele. Na więcej pytań odpowiem na Priv, ale odradzam i jak macie czas, to poszukajcie czegoś innego.
Ponadto, nasz "apartament", to było coś. Wybraliśmy sobie Pekin. Pracowałam kiedyś w Hotelu i wiem jak powinien wyglądac pokój nowożeńców. A tam nie było nawet kwiatka, ale za to dostaliśmy coś innego. Na łóżku leżała sterta czystej pościeli. jakaś pokojówka nie zabrała jej ze sobą.
Generalnie nie polecam i nie wspominam tego miło. Przez nich to wesele było najgorszym, na jakim kiedykolwiek byłam. Przykro mi o tym mówić, bo to miało być moje wymarzone wesele. Na więcej pytań odpowiem na Priv, ale odradzam i jak macie czas, to poszukajcie czegoś innego.
Byłam gościem na kilku imprezach :) Jedzenia naprawdę mało, a jeśli chodzi o obsługę i czystość naczyń to po prostu szkoda słów.... Kawa w niedomytych kubkach po rosole z tłuszczykiem na górze. Bitwa o kotleta itd.
Ponadto znajoma robiła tam komunię swojego syna. Wiedząc, że jej rodzina lubi ''pojeść'' wykupiła celowo menu weselne. Rozczarowała się bardzo i było jej wstyd gdy tak naprawdę jedzenia było bardzo mało.
Ponadto znajoma robiła tam komunię swojego syna. Wiedząc, że jej rodzina lubi ''pojeść'' wykupiła celowo menu weselne. Rozczarowała się bardzo i było jej wstyd gdy tak naprawdę jedzenia było bardzo mało.
dziekuje za odp. ale wydaje mi sie, że jesli ktoś przeznacza 150 zl/os na cala noc to wiadomo, że beda wiecznie te same kotlety wracac na stol. Jesli jestem w bledzie to prosze o szersze inf. Nie ukrywam, ze troszke mam teraz balagan w glowie. A mialas tam wesele czy bylas gosciem? moze jakies fotki? karolina_uk@interia.pl
Witam, mamy miec tam wesele na sali greckiej w przyszlym roku. Bardzo prosze o podpowiedz na co zwrocic uwage i czy jeszcze warto sie rozejrzec za inna sala. Poki nie ma wplaconej zaliczki i jest troszke czasu na szukanie czegos innego. Jak sie przedstawia smak i obsluga? Czy goscie sa rzeczywiscie zadowoleni czy mowia tak grzecznosciowo, czy sa jakies rabaty na noclegi dla gosci? Ile mniej wiecej kosztuje menu- takl aby nie bylo pusto na stole ale tez aby nie wyrzucic pozniej do kosza. bardzo prosze o porade.
Witam wszystkie zainteresowane osoby, jestem już ponad miesiąc po ślubie i caly czas zbieram się do napisania mojej opinii. W sumie nie wiem od czego zacząc i jak to napisać, dlatego na razie napiszę tylko tyle, że jeżeli macie jeszcze wybór i możecie zmienić miejsce swojego wesela, albo zastanawiacie się nad Dworkiem Novello, to dobrze Wam radzę przestańcie się zastanawiać. Wszędzie tylko nie tam. Mój "najpiękniejszy" dzień zamienił się w jedną wielką porażkę przez niekompetentną panią menedżer. MASAKRA, jak już będę wiedziała jak ubrać to wszystko w słowa, tak żeby nikogo nie obrazić, to opiszę wszystko ze szczegółami. A teraz radze Wam zmienić salę.
pozdrawiam
pozdrawiam