Widok

Dworek Novello - Banino

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy jest ktoś w stanie coś powiedzieć o tym miejscu??
Jak obsługa sala koszty jedzenie???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moi drodzy! jest tam tak dobrze, że ludzie zmieniają się jak skarpetki.Nie zastanawia Was to dlaczego? Ja wiem bo tam pracowałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To, że zmieniają się pracownicy może nie mieć nic wspólnego z obsługą wesel. Pracowałam kiedyś w hotelu, w którym co tydzień ktoś odchodził, ktoś przychodził, a wesela były na najwyższym poziomie. Grunt żeby klient był zadowolony. A jak jest jedzenie dobre i kelnerzy pracowici, to jest wszystko;)
Ooo ja bym bardzo chciała się tego dowiedzieć.Ostatnio zostałam poinformowana tylko tyle że poprzedni pracownicy byli leniwi.
Po tym jak dowiedziałam się, że Pani Monika, z którą ustalałam wszystkie szczegóły wesela, nie pracuje już w Novello, myślałam że się załamię. Wszystkie ustalenia poszły się... Wczoraj jednak pojechałam do nich i rozmawiałam z Panią Sabiną. Trochę się uspokoiłam, bo kobieta wydaje się rozsądna.
hej dziewczyny ja juz po weselu w Novello wiec piszcie na email jak macie jakies pytania-chetnie odpowiem.PS.mialam problem z laptopem dlatego dopiero teraz mam znowu internet:) ewa30@o2.pl
aurinio88 przeslalam ci email:)))pozdrawiam
dziękuję, dosalam i juz odpisalam ;)
Hej dziewczyny, jak tam wesela w Novello? Któraś jeszcze jest już po?

Pozdrawiam
Witam ja jestem po swoim weselu w Novello.Odbył się 21 sierpnia.Chętnie odpowiem na pytania.Adres misiekmik@op.pl
Gosia a czemu nie napiszesz na forum? Przecież po to jest forum właśnie.
No właściwiwie masz racje..tylko że tego pisania było by dużo a tak na meila to konkretnie.Ale ktoś ma pytanko to dawajcie a ja odpowiem chętnie na forum.
To opowiedz tak ogolnie jak bylo. Jak jedzenie, obsluga? Co Ci sie podobalo, a zczego jestes niezadowolona. Wszystko co nam sie przyda mile widziane ;)
Jeśli chodzi o jedzenie to powiem szczerze że było super takie pyszne że ludzie zajadali aż się uszy trzęsły i duże porcje takie że nawet największe łasuchy były w stanie się najeść do syyyyyta.Obsługa kelnerska też bardzo fajna dwóch przystojnych kelnerów hehe którzy spełniali wszystkie moje proźby.Jeden minus co do ich liczebnośći wyszedł tylko przy obiedzie bo to że było ich tylko dwóch sprawiło że obiad był roznoszony dość długo przy ilośći 73 weselnikach.Ale już póżniej wszystko było okej.Z panią Sabiną która jest odpowiedzialna za organizacje wesel w Novello współpraca także układała się jak najlepiej.Naprawde można się we wszystkich dogadać i być zadowolonym.Koszty wiadomo małe nie były ale nie prawdą jest przynajmniej w naszym przypadku że po weselu doliczają jakieś dodatkowe koszty z kosmosu.My za pewne rzeczy zostaliśmy policzeni nawet mniej niż jak wcześniej było ustalone.Także super.Jedyna sytuacja jaka nas troche zdziwiła to to że sąsiedzi Novello wezwali policje z którą uwaga ...my musieliśmy rozmawiać.Ale podobno takie coś dzieje się tam co tydzień że policja przyjeżdza.Choć wiadomo jak dla mnie to raczej właśćiciel lokalu powinien z nimi rozmawiać a nie my para młoda.Na naszym weselu głupole przyjechali o godzinie 24 przez co oczepiny dośc sie opóżniły.No troche było z tym mówie zdziwienia i smiechu.Ale cała reszta bez zarzutu miejsce godne na urządzenie tak wyjątkowej imprezy.Goście zachwyceni byli salą kaszubską.Mała rada jeśli mogę sobie pozwolić kochane dla was to take żebyście jak już bedziecie sie bawić na swoich weselach cieszyły sie z każdej minuty bo ta jedyna noc mija tak szybko.A szkoda...
Dzieki serdeczne za opinie i zycze wszystkiego dobrego. A z ta policja to faktycznie lekkie przegiecie. No ale najwazniejsze,ze Wy jestescie zadowoleni. A jesli chodzi o koszta to logizne jest,ze trzeba zaplacic za kogos kto nie przyszedl, a potwierdzil wczesniej przybycie. Takie jest moje zdanie ;)
No dokładnie i z tym sie trzeba liczyć.My także ponieśliśmy niepotrzebne koszty z tym związane bo nie przyszło 6 osób które potwierdzały nam swoją obecność.I raczej nie należy mieć pretensji do restauracji za takie sytuacje bo oni wiadomo robią ilość miejsc jaką sami im zgłaszamy i nie można wymagać aby zwracali nam kase za kogoś kto faktycznie nie dotarł na wesele a dla kogo posiłek został przygotowany.
Jeśli Sabina to ta w ciemnych włosach do ucha, to ona właśnie nam doliczyła 2 osoby za dużo... a ja głupia nie policzyłam dokładnie i podpisałam.. za co było trzeba zapłacić.
Miejsce baaaaardzo fajne.. i polecam innym z nadzieją, że kadra zarządzająca będzie odpowiednia i STAŁA -bo z tym mają problem najwidoczniej (ciągle się zmienia) ...co dla klientów nie jest najlepsze.
Dziewczyny wiecie może ile mkw mniej więcej ma sala kaszubska w Novello? Wiem że może się zmieścić ponad 160 osób ale chce miec pewność. Dzięki
Nie mam pojęcia ile mkw, ale 160 osób zmieści się tam na pewno.
A tak w ogóle to coś cicho w tym naszym wątku. Jak tam dziewczyny po weselach? Jest jeszcze któraś, co sie nie podzieliła wrażeniami? A co u reszty, która jeszcze przed?

Pozdrawiam
do góry