Widok
Zdjęcie udekorowanej sali Kaszubskiej
Jeśli ktoś jest zainteresowany obejrzeniem innych zdjęc zapraszam do obejrzenia strony
http://www.dekoracje.britain.com.pl
Jeśli ktoś jest zainteresowany obejrzeniem innych zdjęc zapraszam do obejrzenia strony
http://www.dekoracje.britain.com.pl
Witam
Bardzo mi miło ze dekoracja się Pani podoba Cała dekoracja sali, czyli dekoracja ściany za Parą Młodą, podwieszany sufit, dekoracja wejścia, dekoracja, poręczy na schodach, oraz dekoracja miejsca za orkiestrą i dekoracja stołu Pary Młodej to koszt 800 zł Pokrowce mini które są na zdjeciu wypożyczamy po 4 zł za sztukę

Bardzo mi miło ze dekoracja się Pani podoba Cała dekoracja sali, czyli dekoracja ściany za Parą Młodą, podwieszany sufit, dekoracja wejścia, dekoracja, poręczy na schodach, oraz dekoracja miejsca za orkiestrą i dekoracja stołu Pary Młodej to koszt 800 zł Pokrowce mini które są na zdjeciu wypożyczamy po 4 zł za sztukę

Witam wszystkie zainteresowane osoby, jestem już ponad miesiąc po ślubie i caly czas zbieram się do napisania mojej opinii. W sumie nie wiem od czego zacząc i jak to napisać, dlatego na razie napiszę tylko tyle, że jeżeli macie jeszcze wybór i możecie zmienić miejsce swojego wesela, albo zastanawiacie się nad Dworkiem Novello, to dobrze Wam radzę przestańcie się zastanawiać. Wszędzie tylko nie tam. Mój "najpiękniejszy" dzień zamienił się w jedną wielką porażkę przez niekompetentną panią menedżer. MASAKRA, jak już będę wiedziała jak ubrać to wszystko w słowa, tak żeby nikogo nie obrazić, to opiszę wszystko ze szczegółami. A teraz radze Wam zmienić salę.
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam, mamy miec tam wesele na sali greckiej w przyszlym roku. Bardzo prosze o podpowiedz na co zwrocic uwage i czy jeszcze warto sie rozejrzec za inna sala. Poki nie ma wplaconej zaliczki i jest troszke czasu na szukanie czegos innego. Jak sie przedstawia smak i obsluga? Czy goscie sa rzeczywiscie zadowoleni czy mowia tak grzecznosciowo, czy sa jakies rabaty na noclegi dla gosci? Ile mniej wiecej kosztuje menu- takl aby nie bylo pusto na stole ale tez aby nie wyrzucic pozniej do kosza. bardzo prosze o porade.