Widok
uuu kochana :)
mnie to nie pytaj bo ja wszystko na ostatnią chwilę robię.
Nie mam kamerzysty, auta, poradnictwa rodzinnego, stroju dla męża no i nawet sukni dla siebie też nie.. choć zamówiona.. to ciągle czekam bo przez te wulkany i pyły przesyłka się opóźnia.
Do końca tego miesiąca musimy tam pojechać, dogadać wszystkie szczegóły i zapłacić.
O domki pytałam się kilka miesięcy temu to mi kierowniczka powiedziała, że nie mam w ogóle brać ich pod uwagę. Więc wynajęłam wszystkie pokoje hotelowe jakie mieli.
mnie to nie pytaj bo ja wszystko na ostatnią chwilę robię.
Nie mam kamerzysty, auta, poradnictwa rodzinnego, stroju dla męża no i nawet sukni dla siebie też nie.. choć zamówiona.. to ciągle czekam bo przez te wulkany i pyły przesyłka się opóźnia.
Do końca tego miesiąca musimy tam pojechać, dogadać wszystkie szczegóły i zapłacić.
O domki pytałam się kilka miesięcy temu to mi kierowniczka powiedziała, że nie mam w ogóle brać ich pod uwagę. Więc wynajęłam wszystkie pokoje hotelowe jakie mieli.
Witam Dziewczyny, postanowiłam odświeżyć trochę ten wątek, bo mnie bardzo interesuje ;) Jak tam Wasze przygotowania do wesela? Frycia, Ty masz najszybciej, więc powinnaś mieć już wszystko załatwione. Ostatnio przeczytałam na stronie Novello, że maja jakieś nowe klimatyzowane domki campingowe. Wiecie coś o tym?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
a propos novello, pamiętajcie,że teraz już się nie da dojechać normalnie tylko dookoła, a na tym rondzie z drugiej strony lotniska się niezłe korki tworzą. Staliśmy dzisiaj 30 min, nie wspominając,że trasa dłuższa. Jestem zła jak nie wiem. Mieszkam w baninie, więc poprostu zwracam uwagę jak będziecie w dniu ślubu jechać. Z gdyni to 20 można jeszcze. Z gdańska to się teraz niefajnie jeździ. Tak tylko jakby ktoś tam dawno nie był to od soboty niestety taka nam się "ładna" droga zrobiła
hejka
ja niemam zadnych problemow z organizacja,jesli cos chce wiedziec poprostu do nich dzwonie:) jestem za granica ale wesele juz w lipcu wiec wole dzwonic niz pisac email bo czasem odrazu musze cos wiedziec.Ale ty masz jeszcze duzo czasu wiec mozesz kontaktowac sie poprzez email.Tu na forum jest dziewczyna ktora miala w zeszlym roku wesele w Novello wiec jak znajde do niej email to ci przesle to mozesz do niej napisac.
ja niemam zadnych problemow z organizacja,jesli cos chce wiedziec poprostu do nich dzwonie:) jestem za granica ale wesele juz w lipcu wiec wole dzwonic niz pisac email bo czasem odrazu musze cos wiedziec.Ale ty masz jeszcze duzo czasu wiec mozesz kontaktowac sie poprzez email.Tu na forum jest dziewczyna ktora miala w zeszlym roku wesele w Novello wiec jak znajde do niej email to ci przesle to mozesz do niej napisac.
Witam, planujemy wesele na 18 czerwca 2011 właśnie w Novello. Nie wiem jednak czy to dopra opcja. Jak wyglądają sprawy organizacyjne, chodzi mi o szybkośc kontaktu z personelem. Ostatnio czekałam 3 dni aż odpisali mi na maila. No i jeszcze jakie maja jedzenie, bo to jest dla mnie najważniejsze. Z góry dziękuję za info.
Hej Kinga, ja tez nie mieszkam w Polsce, wiec dostep do Novello mam ograniczony, ale za to mam kochana Mame, ktora mi wszystkiego pilnuje:) Ja mam wesele tydzien po Tobie, 31 lipca, wiec bede czekac na relacje od Ciebie:) Mam kontakt z jedna z forumek, co miala wesele w zeszle wakacje. Jak chcesz to moge Ci przeslac co mi napisala, odezwij sie na septembers@tlen.pl. Pozdrawiam
Mysle ze jak bede w maju w Polsce to wtedy podjade do Novello i na miejscu zadecyduje jak ustawic stoly.Milaneza a ty kiedy masz wesele w Novello??Jesli masz przedemna to chetnie skontaktowalabym sie z Toba zeby dowiedziec sie jak bylo no i jesli ja mam przed toba to rowniez udziele ci informacji co i jak:)Zreszta bede co jakis czas pisala jak czegos nowego sie dowiem,chociaz mysle ze do maja nic nowego nie wniose do tematu bo jestem teraz za granica.Ale bede w maju w Novello wplacac reszte zaliczki wiec podpytam sie o pare rzeczy:) Wiadomo ze ciezko teraz czytac jakies negatywne opinie jak sie ma juz wszystko zarezerwowane,tez jestem dobrej mysli,jesli to prawda ze czasem bywalo malo jedzenia to mysle ze personel z Novello sam powinien wyciagnac z tego wnioski.Ja napewno zdam relacje z mojego wesela 24 lipca i napewno wstawie zdjecia np.potraw i ogolnie wystroju itp.bo tego wlasnie mi tu brakuje ze dziewczyny ktore mialy tam wesele nie wstawily zadnych fotek itp.Wiadomo ze rowniez personel Novello udziela sie na tym forum i tez moze sam sobie wystawiac opinie ale tego nie da sie uniknac.No jestem ciekawa czy ktoras z was ma tez 24 lipca wesele w novello bo sa tam 4 sale i wiem ze na 2 jednoczesnie moga odbywac sie wesela.pozdrawiam
Witam
na weselu byłam w dworku we wrześniu 2009. Z tego, co mówiła rodzina, organizatorzy nie wywiązywali się z ustaleń. Dopiero po dość wyraźnym zwróceniu im uwagi, próbowali to naprawić. Jak pisałam wcześniej, chodziło o ilość jedzenia, było go bardzo mało, na poprawinach puste stoły oraz na przykład o to, że zamienili ciasta, które były w menu weselnym innej pary w sali obok. Myślę, ze trzeba ich poprostu bardzo mocno przypilnować, a wszystko będzie dobrze...pozdrawiam
na weselu byłam w dworku we wrześniu 2009. Z tego, co mówiła rodzina, organizatorzy nie wywiązywali się z ustaleń. Dopiero po dość wyraźnym zwróceniu im uwagi, próbowali to naprawić. Jak pisałam wcześniej, chodziło o ilość jedzenia, było go bardzo mało, na poprawinach puste stoły oraz na przykład o to, że zamienili ciasta, które były w menu weselnym innej pary w sali obok. Myślę, ze trzeba ich poprostu bardzo mocno przypilnować, a wszystko będzie dobrze...pozdrawiam