Widok
a mozesz mi powiedziec kiedy bylas na weselu w Novello??dziwne bo niedawno dziewczyna zdawala relacje z wesela ktore tam miala i mowila ze bylo duuuzo jedzenia i nawet zostalo.Mam nadzieje ze u mnie wszystko bedzie ok.Wsumie to sama niewiem czy wierzyc takim krotkim opiniom,moze bys cos wiecej napisala?Co bylo w menu??Ja wybralam ten lokal z polecenia kolegi ktory byl tam gosciem weselnym,dziwne ze jeden pisze ze jedzenia duzo a drugi ze malo.....Nie jestem tu czesto na forum,akurat leze chora i mam wiecej czasu posiedziec w necie ale sa tu osoby ktore sa wlascicielami innych lokali i wystawiaja negatywne opinie innym.Ale ja bede mogla powiedziec cokolwiek w lipcu po swoim weselu.
hej ja mam w Novello wesele w lipcu,sa tam 4 sale,zalezy na ile chcesz osob,ja wybralam Kaszubska bo jest najladniejsza.Jesli chodzi o ceny to mam menu 155zl osoba ale m-c przed slubem moge cos dobrac ewentualnie pozamieniac potrawy np.galarety rybne na potrawy miesne.Alkohol mam swoj wiec niewiem jakie sa cenu u nich,najlepiej wejdz do nich na stronke www.novello.pl albo zadzwon.3 tyg temu dostalam nowa oferte weselna w ktorej sa pokoje 2 osobowe za 100zl,wczesniej bylo 150zl za pokoj 2 os. wiec jest to przyzwoita cena bo mysle ze zawsze na wesele powinny byc specjalne ceny za nocleg jak w innych lokalach.Pokoje sa naprawde fajne,zreszta zobacz na stronce.Zaliczki dalam okolo 1000zl,wsumie to dokladnie nie pamietam bo bylo to pol roku temu,mam zapisane w umowie wiec jak bedziesz chciala to moge sprawdzic.Jesli chodzi o tort i ciasta to mam swoje ale mozesz u nich zamowic.Najlepiej zasiegnac opini u kogos kto juz mial tam wesele ale wiem ze duzo osob z konkurencji pisze negatywne opinie wiec za bardzo nie mozna ufac.A kiedy chcesz robic wesle?Jesli bedziesz dalej zainterresowana moge po moim weselu zdac ci relacje co i jak.pozdrawiam