Widok

Dworek na Błotach

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej,Moje wesele odbędzie się w dworku na Błotach czy ktoś może dać mi kilka rad na temat tego miejsca:)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdzie byliscie na sywestra i gdzie polecacie isc w tym roku
Mielismy tylko fontanne, chate wiejska i dodatkowy alkohol wishy itp. i wszystko cieszylo sie bb duzym zainteresowaniem wsrod gosci;) ciasta byly wedlug mnie dobre:) jedzenie bylo bb dobre:)
image

http://www.suwaczki.com/tickers/tb739vvj6kubxskn.png
wg mnie sprawa wygląda tak że nigdy wszystkim się nie dogodzi. też byliśmy z żoną na weselu w dworku i jedzenie było wyśmienite i z czystym sercem nie ma do czego się przyczepić.

pozatym na forum piszą tylko ci co byli niezadowoloneni a setki zadowolonych nie pisze nic. bo tak jest zawsze. więc niekture posty traktuje śmiechem
Mam jeszcze jedno pytanko odnośnie fontanny czekoladowej, czy cieszyła sie dużym powodzeniem wśród gości?
To faktycznie sytuacja nieciekawa z tą osiemnastką. A mogę wiedzieć co dodatkowo u nich wykupywaliście oprócz fontanny czekoladowej i chaty wiejskiej? czy ciasta były dobre? ja tort zamawiam gdzie indziej, nie biorę od nich, ale ciasta mam w cenie i zastanwaiam się czy były smaczne?
Witamy!
Mielismy wesele w Karczmie w Załakowie w sierpniu 2010r.
Jesli chodzi o jedzenie to bylo bardzo smaczne, sala byla wystrojona i po negocjacjach wszystkie nasze prosby zostaly uwzglednione z wyjatkiem jednej sytucjacji, ktora zaskoczyla nas totalnie. Otoz wlasciciele nie poinformowali nas,ze podczas naszego wesela w tym samym budynku w piwnicy odbedzie sie 18 nastka!!! mysle,ze to bylo nie fair wobec nas, poniewaz skorzystalismy ze wszystkiego co oferowali i zostawilismy tam nie male pieniadze a koles wykrecil nam taki numer. Mlodziez z 18 nastki przyszla na wesele, jadla z atrakcji jakie mielismy tj fontanna czekoladowa. Mielismy tez chate wiejska, dodatkowy alkohol.. jak zamawialismy sale to pytalismy czy cos bedzie w piwnicy odpowiedzieli,ze nie. Nie zapytali nas czy nie mamy nic przeciwko 18 nastce! myslimy,ze tak sie nie robi i to bylo bardzo nie fair. Ogolnie jestesmy bbbb zafowoleni z jedzenia, obslugi, samego lokalu i wszystkiego oprocz tej 18 nastki i piszemy ku przestrodze innych.
Polecamy w 100% i zapraszamy,tel.501-183-708
image
A ilu masz gości?
No i oczywiście pozdrowienia dla córeczki :)
Pewnie Iza że będziemy się bawić razem na tym samym weselu :):) RK&KZ
ja ide na wesele jako gosc wlasnie 18/09/10, ciekawe czy do ciebie reor....
image

image
No tak, ta nowa sala to mówią o niej Karczma
Ciekawe czy mówimy o tym samym miejscu.:)
W Karczmie na nowej sali mam wesele :-)
Chyba też zamówię dodatkowo 2 ciepłe dania, bo boję się, żeby przypadkiem nie było za mało jedzenia, lepiej, żeby jedzenie zostało niż gdyby miało go zabraknąć.
Już nie pamiętam, a Ty masz na nowej sali czy starej?
No ja mam 18.09 10. Zamawiam indyka i udzieć faszerowany, - stołu nie zamawiam bo ciężko mi sobie wyobrazić aby goście coś z tego jedli a potem na sniadanie coś z tego jeszcze skubali... już wolałam zamówić normalne lekkie śniadanie a trzeba brać pod uwagę to że moi goście będą na Dworku już od piątku.
21.05.2011r. a Ty kiedy masz?
Czy oprócz podstawowego menu coś jeszcze dokupujesz? ja dokupuje dzika i stół wiejski i mam nadzieję, że to wystarczy. Tortu u niego nie zamawiam, zamawiam od Haffnera.
Nie wydaje mi sie aby zszedł z ceny. A powiedz kiedy masz wesele?
to kiepsko, miałam nadzieję, że jednak zejdzie trochę z ceny, ale jeśli miałoby to być kosztem ilości jedzenia to dziękuję bardzo. Przy 100 osobach to już kolejny wydatek 6000 zł, ale chyba nie będę miała innego wyjścia i wykupię ten nocleg.
Ja jestem po negocjacjach z panem S. , wesele mam na nowej sali, cena jest kosmiczna... od osoby a jakiekolwiek negocjacje koleś ucina mówiąc.: "jak tam pani chce, pani negocjuje ja daję mniej na stół"
do góry