Widok

Dwulatek pije mleko w nocy...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Moze Wy cos poradzicie bo juz rece mi opadaja. Moja corka od urodzenia zle spi, ale teraz jest tragedia, potrafik budzic sie 6 razy w nocy na mleko, jak dostanie to zasypia. Probowalam juz jej odstawic to ze 2 noce byly lepsze, ale problem wrocil ze zdwojana sila, jak nie dostala w nocy mleka to potrafiila rzucac sie prawie 2h i nei mogla zasnac, dop. jak dostala mleko to od razu zasnela. Probowalam dawac tez wode, ale byl straszny ryk, tak jakby tylko mleko ja uspokajalo.
JEstem bezradna, kiedys robilam bad. na pasozyty, nic nie wyszlo, badnie moczu ma tez ok, moze to jakas nerwica..., sama nie wiem, to zywe dziecko. Moze ktos uporal sie z podobnym problemem, bo nie wiem juz co robic:-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Edyta - jak Ty kobieto to wytrzymujesz?? masakra
wg mnie przyzwyczajenie, musisz się spiąc i zakonczyć sprawę

mój jeszcze też się budzi ale dostaje już tylko wodę, chociaż i to musze juz zakończyć, bo oszaleć można. Oprócz tego, ze wstaje na wodę budzi się bardzo często w nocy, kręci się i płacze więc też mam już serdecznie dość
[url=http://www.forumticker.net/]image

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mój syn ma 9 lat i na śniadanie pije kaszke na mleku krowim z butelki. Otwór w smoczku szerokości na cały palec odcięta Górna końcówka.Nic nie poradze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bezlitosne to co Pani pisze wylaczyc sie na placz wlasnego dziecka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Moj syn ma za mies 2 latka i wypija po okolo 300ml mleka po 3-4razy w ciagu nocy a w dzien je wszystko poprostu wszystko co sie mu poda wazy okolo 14kg niby duzo ale starszy syn ma teraz 7lat i wazyl wiecej i jadl wiecej od mlodszego a teraz ma 124cm i25kg i nie jest gruby ani chudy wychowywalem starszego syna sam do 6roku teraz mam partnerke i z nia tego 2latka i tez myslala ze cos jest nie tak ze tyle zjada. Ja powiem krotko mam 39lat i jeszcze potrafie obudzic sie w nocy z glodu a waze okolo 77kg przy wzroscie 187 jem wszystko jak leci i to w ilosciach w jakich wam trudno sobie wyobrazic. Jem jak sikorka a ona je tyle ile sama wazy ja podobnie :-) uwazam ze to genetyczne u dzieci bo jak mozna mowic ze 2 dziecko ma nie jesc w nocy bo tak mowia statystyki? Moja mama byla otyla niska jak i ojciec ale dziadek moj byl wysoki szczuply jak ja a jadl jak koń. Starszy po urodzeniu wazyl 5kg i 67cm mlodszy mial 4kg i wzrost 57 cm. Sami ocencie i poszukajcie moze ma to po kins z rodziny a nie odrazy choroby lub zle nauczenie przez rodzicow. Pozdrawiam wszystkich. Ps. I do jasnosci to ja w nocy staje i robie synowi flachy bo partnerka ma bardzo mocny sen to tylko aby ktos mi nie napisal ze madry tu jestem bo nie musze wstawac. Wstawalem do starszego wstaje i do tego a rano do pracy i jestgit bo dzieci zdrowe silne i pelne energii :-).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rada wyśmienita, co czemu dla czego, aaa i się pochwalę, moje dziecko to nie je mleka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odruch ssania nie zaniknie rocznemu dziecku to, ze nie je butli czy cyca czy smoka nie znaczy, ze zaniknął odruch ssania... i nie ma to nic wspólnego z trawieniem. Zapraszam do lektury literatury specjalistycznej. I nie rozsiewania głupot w internecie
Dlatego że mięczaki bardzo szybko się psują od jedzenia nocą mleka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też tak mam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jakie perfumy polecacie? (78 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

OWI Gdynia, dr. Marzena Umińska (18 odpowiedzi)

witam, jutro mamy pierwszą wizyte w OWI. będzie nas przyjmować rehabilitantka dr. Umińska. czy...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

do góry