Widok
Kochani...stęęęęskniona wróciłam :)
Jak się macie??? Szalałam na skałkach, przeżyłam cudowny (przedłużony o 2 dni) weekend, fizycznie jestem wykończona wspinaczkami, ale psychicznie zrelaksowana. No cóż wróciłam i jak na "mieszczucha" przystało nawołuję :
"Piwa wypić czas :)" Well, kochani moi ta jesień jest cudowna w cudownych ciepłych odcieniach.... Sopot???? co Wy na to? Całuję wszystkich w szczególności: Nicę, Joru-Byczka, Dzidka, Loserka, Bokelka ze swoją Żoncią, Wer'a, Tomeksa .......no i WSZYSTKICH-wszystkich innych. Całuski !
"Piwa wypić czas :)" Well, kochani moi ta jesień jest cudowna w cudownych ciepłych odcieniach.... Sopot???? co Wy na to? Całuję wszystkich w szczególności: Nicę, Joru-Byczka, Dzidka, Loserka, Bokelka ze swoją Żoncią, Wer'a, Tomeksa .......no i WSZYSTKICH-wszystkich innych. Całuski !
Loser
Nie przejmuj się ortografią, w końcu to nie jest najważniejsza rzecz na świecie...;-)
Raiwaymen również nie jest nieomylny...potrafi napisać męszczyzna zamiast mężczyzna ale czy to takie ważne? ;-)
...a w życiu ważne są chwile, między innymi "szum morskich fal" i "parasol gwiazd okalających góry"
...do tego papieros i kawka tudzież kilka piwek.
Pozdrawiam wszystkich, szczególnie Lilian i Losera
Raiwaymen również nie jest nieomylny...potrafi napisać męszczyzna zamiast mężczyzna ale czy to takie ważne? ;-)
...a w życiu ważne są chwile, między innymi "szum morskich fal" i "parasol gwiazd okalających góry"
...do tego papieros i kawka tudzież kilka piwek.
Pozdrawiam wszystkich, szczególnie Lilian i Losera
Lilian
nie można rezygnowac ze wszystkiego. noce z gwiazdami nad głową są cudowne jeśli patrzy sie na to odpowiednio, mogą byc inspirujące lub kojące. ja uciekam do szumu fal i wpatrywania sie w horyzont. ale nie o tym miałem napisać
w życiu trzeba byc silnym to fakt i jest cos takiego jak miłość dwojga ludzi a wdedy jest sie silnym, siła jest w miłości i wszystko jest łatwiejsze.
uwarzam ze jeśli czyimś pragnieniem jest władza, pieniądz, prestiż i td i tp to on wie jak byc silnym i łatwo mu ta siła przychodzi , ale jeśli komuś ciężko borykac się z tym swiatem to miłość jest jedynym rozwiązaniem.
to jest problem brak miłości...........
zawiła wypowieź ... łatwiej powiedzieć niż napisać takie sprawy ...
pozdrawiam Lilian
WSZYSTKICH POZDRAWIAM
w życiu trzeba byc silnym to fakt i jest cos takiego jak miłość dwojga ludzi a wdedy jest sie silnym, siła jest w miłości i wszystko jest łatwiejsze.
uwarzam ze jeśli czyimś pragnieniem jest władza, pieniądz, prestiż i td i tp to on wie jak byc silnym i łatwo mu ta siła przychodzi , ale jeśli komuś ciężko borykac się z tym swiatem to miłość jest jedynym rozwiązaniem.
to jest problem brak miłości...........
zawiła wypowieź ... łatwiej powiedzieć niż napisać takie sprawy ...
pozdrawiam Lilian
WSZYSTKICH POZDRAWIAM
LOSER
pozdrawiam Cię
widzisz kiedyś byłam - tak sądzę inna. teraz rezygnuję ze wszystkiego. czasem tylko gdy już wszytko wokól śpi a nad głową mam parasol z gwiazd, robię sobie kawe i siadam na schodam. słucham jak śpi świat. wtedy pozwalam sobie by powróciły dawne obrazy, marzenia. często tak siedząca zastaje mnie dzień..
wtedy znów podnoszę głowę i ....
zresztą czy to ważne??
mówią, że w życiu trzeba być silnym, zdecydowanym
liczy się tylko szmal i prestiż
a gdzie miejsce na nas? na mnie?
chyba przesadzam :)))))
pozdrowiena LOSER i :)****
buziaki wszystkim
widzisz kiedyś byłam - tak sądzę inna. teraz rezygnuję ze wszystkiego. czasem tylko gdy już wszytko wokól śpi a nad głową mam parasol z gwiazd, robię sobie kawe i siadam na schodam. słucham jak śpi świat. wtedy pozwalam sobie by powróciły dawne obrazy, marzenia. często tak siedząca zastaje mnie dzień..
wtedy znów podnoszę głowę i ....
zresztą czy to ważne??
mówią, że w życiu trzeba być silnym, zdecydowanym
liczy się tylko szmal i prestiż
a gdzie miejsce na nas? na mnie?
chyba przesadzam :)))))
pozdrowiena LOSER i :)****
buziaki wszystkim
ironiczny mówi
"Jestem Kiszczakiem. Nie potrzebuję krytyki ani samokrytyki. Masę krytyczna osiągnąłem gdy zacząłem psać."
Cytat z Płk Kiszczak "dzieje geniuszu" (nieautoryzowana autobiografia w 1 egz.)
komentarz:
Jedno wyróżnienie w konkursie literackim wystarczyło by Pułkownik Kiszczak stał się hermetyczny. Tym samym zrozumienie tego co chciał powiedzieć stało się ostatecznie niemożliwe. Podważając istnienie wspólnego kodu estetycznego Kiszczak zdał się na niebyt, aby tym samym udowodnić swą bezapelacyjną wyższość, demonstracyjną jednostkowość oraz niereformowalną niezniszczalność.
Cytat z Płk Kiszczak "dzieje geniuszu" (nieautoryzowana autobiografia w 1 egz.)
komentarz:
Jedno wyróżnienie w konkursie literackim wystarczyło by Pułkownik Kiszczak stał się hermetyczny. Tym samym zrozumienie tego co chciał powiedzieć stało się ostatecznie niemożliwe. Podważając istnienie wspólnego kodu estetycznego Kiszczak zdał się na niebyt, aby tym samym udowodnić swą bezapelacyjną wyższość, demonstracyjną jednostkowość oraz niereformowalną niezniszczalność.
LILIAN
hmm.. to znów ja zaraz wymykam się na imprezę zwaną weselem, gdzie z uśmiechem na ustach i podniesioną głową będę udawać jak dobrze się bawię.
czasem mam już serdecznie dość udawania kogoś kim nie jestem..pozory
no nic.. założe tę czarną kieckę szpilki i w drogę
znów z podniesioną głową
pozdrawiam :)*********
czasem mam już serdecznie dość udawania kogoś kim nie jestem..pozory
no nic.. założe tę czarną kieckę szpilki i w drogę
znów z podniesioną głową
pozdrawiam :)*********