Widok

Dzidku

Cmokas i thc, za pozdrowionka

TWA... Towarzystwo Wzajemnej Adoracji nadal działa :)
Cmokas
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gibson

Jeśli chcesz rozmawiać na tematy dotyczące aktualnych spraw Gdańska to w faktach i opiniach

Bokela żona

4 PĄCZKI?!?! ja choć większy i tłustszy niż większość spotykanych osób zadowoliłem się czteroma jeśli ty sobie przekąsiłaś 4 to znaczy że jesteś okrąglutka jak Volkswagen garbus a poruszasz się tempem ślimaka.

Bokela żona

Czyżbym słyszał o jakimś toporze wojennym, zaraz go wykopie. Ty jesteś wredna to ma być złośliwość? Pomyśl trochę zanim coś stwierdzisz. Po tym co napisałaś to można stwierdzić, że jesteś przesłodzoną grzeczniutką panienką obcmokującą się z każdym seksualnym frustratem którego spotka w życiu codziennym czy na łamach tego intrenetowego szmatławca.Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gibson

Ze względu na likwidację Hyde Parku w Dzienniku Bałtyckim część ludzi przeniosła się tutaj i zaadoptowała ten Hyde Park dla siebie. Lecz jeśli chcesz napisać coś na zalecany temat to proszę bardzo, chętnie podyskutuję. Jeśli chodzi o nie pisanie głópot co to nie.

Smacznego pączka

Już zjadłam 4 pączki...
Ale mam wredny charakter - dokuczam tym razem Gibsonowi. Chociaż z Werem topór wojenny zakopany - pozdrawiam Wer.
Pozdrawiam też Ifkę, Gosię Gosię, Rozi, Amorka, Jorundzika, Dzidka, Tomexa zagubionego w przestworzach, hmm i wszystkich, których nie wymieniłam, a znam (brzmi jak podziękowanie przy odbieraniu Oscarów ;-))
Całuski specjalne dla Bokelka zapracowanego.
SMACZNEGO PĄCZKA

Gibson

Ale mi Ciebie szkoda. Jak masz problem to nie odwiedzaj tej strony - nikt Ci (chyba) nie każe. W sumie masz prawo napisać tu swoją opinię, ale po co pisać jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.

tresc

k****, jest napisane w hyde parku co do k***y nedzy nalezy pisac: "Zapraszamy do zamieszczania swojej wypowiedzi na temat tego co nas w Trójmieście cieszy, denerwuje, przeszkadza, zaskakuje, wkurza, irytuje, zachwyca, dołuje, oburza, frustruje. " Do tego wlasnie zostal on stworzony to nie jest j*****y czat nie piszcie tych pierdol.

Gibson

Zaproponuj temat! Zamiast "p*********". Mogę dyskutować o czymkolwiek.

c***e

s*******e z was gnoje żeście spiepszyli ten hydepark. Kawal gnoi z was ludzie gadacie o pierdolach!!!!!!!!

Kuba

Dobrze się czujesz Kuba? Na pewno dobrz się czujesz?
Opowiedz jak się czułeś gdy karałeś swoją Matkę i Ojca. Powiedz jakie uczucie cię wtedy przepełniało. Czyż nie było to piękne? Kto będzie następny? O..... nie mów, niech to będzie niespodzianka.

yyyy

w moim sercu narodzila sie wspaniala mysl aby wylac swe uczucia wzgledem pewnych osob w pewnym miejscu.

albowiem zatem totez dlatego wiec wybralem tutejszy hydepark.

dlaczego to robie?

bo kafelki w mojej lazience sa czerwone i bardzo nie lubie czerwonych kafelkow i musze w jakis sposob wyladowac swoja frustracje.
wszystkie deski w moim domu maja dziury. po tym jak dorwalem sasiada z wiertarka.

a tak poza tym to wszyscy w rodzinie zdrowi - no moze poza matka - biedna lezy i kwiczy w wannie - to za kafelki
ojciec? - nie wiem chyba juz nie kwiczy...
a poza tym jade do telewizji - uciekajcie sprzed odbiornikow bo bede straszyl!!!

Kamena

Przykro mi lecz nie mam z nim żadnego kontaktu, a nawet muszę się przyznać, że nie bardzo go kojarzę.

Kwisatsiku

Co nie zmienia faktu, że z Tjallem nie chcę mieć potomstwa. Ale pilnie muszę się z nim skontaktować.

Kamena

Wszystkie te szczęśliwe chwile są tylko przynętą żeby było potomstwo. Gdyby mechanizm przetrwania gatunku nie był tak silny dawno byśmy wygineli.

Fionn

Mówić Amber mój zawsze jest zwykłą impertynencją. Jeśli zasiedzisz się na tronie to ktoś cie prześcignie i nagle pojawi się w lasku rdeńskim z czymś na co nie będziesz przygotowana!

Kwisatz...

Amber mój....zawsze.....

Mixerrr

Grrr..ja duża, tak?Nie królowa, tak?Grrr...nio to teraz uważaj....lepiej nie chodź w ciemne zaułki, bo Cię może tam coś niemiłego spotkać...grrrr....KaaaMeeeHaaaaMeeeeeee

Kwisatsiku

Chyba , że zdaży mu się wpadka... No, ale z drugiej strony, to żeby tak od razu potomstwo??????? A gdzie radość, zabawa, spęczone we dwoje szczęśliwe i beztroskie chwile?

Mixer

Oj mixer mixer zmixowałeś trochę cyferek i narobiłeś kamenie nadziei.

Kamena

Przczyną jest przetrwanie gatunku (poprzez seks i instynkt macierzyński) a jest to takie "wspaniałe" uczucie bo nikt o zdrowych zmysłach nie zabierał się za tą męczarnie z dzieciakami bez pokusy.

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (162 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry