Widok
Bokela żona
Czyżbym słyszał o jakimś toporze wojennym, zaraz go wykopie. Ty jesteś wredna to ma być złośliwość? Pomyśl trochę zanim coś stwierdzisz. Po tym co napisałaś to można stwierdzić, że jesteś przesłodzoną grzeczniutką panienką obcmokującą się z każdym seksualnym frustratem którego spotka w życiu codziennym czy na łamach tego intrenetowego szmatławca.Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Smacznego pączka
Już zjadłam 4 pączki...
Ale mam wredny charakter - dokuczam tym razem Gibsonowi. Chociaż z Werem topór wojenny zakopany - pozdrawiam Wer.
Pozdrawiam też Ifkę, Gosię Gosię, Rozi, Amorka, Jorundzika, Dzidka, Tomexa zagubionego w przestworzach, hmm i wszystkich, których nie wymieniłam, a znam (brzmi jak podziękowanie przy odbieraniu Oscarów ;-))
Całuski specjalne dla Bokelka zapracowanego.
SMACZNEGO PĄCZKA
Ale mam wredny charakter - dokuczam tym razem Gibsonowi. Chociaż z Werem topór wojenny zakopany - pozdrawiam Wer.
Pozdrawiam też Ifkę, Gosię Gosię, Rozi, Amorka, Jorundzika, Dzidka, Tomexa zagubionego w przestworzach, hmm i wszystkich, których nie wymieniłam, a znam (brzmi jak podziękowanie przy odbieraniu Oscarów ;-))
Całuski specjalne dla Bokelka zapracowanego.
SMACZNEGO PĄCZKA
tresc
k****, jest napisane w hyde parku co do k***y nedzy nalezy pisac: "Zapraszamy do zamieszczania swojej wypowiedzi na temat tego co nas w Trójmieście cieszy, denerwuje, przeszkadza, zaskakuje, wkurza, irytuje, zachwyca, dołuje, oburza, frustruje. " Do tego wlasnie zostal on stworzony to nie jest j*****y czat nie piszcie tych pierdol.
yyyy
w moim sercu narodzila sie wspaniala mysl aby wylac swe uczucia wzgledem pewnych osob w pewnym miejscu.
albowiem zatem totez dlatego wiec wybralem tutejszy hydepark.
dlaczego to robie?
bo kafelki w mojej lazience sa czerwone i bardzo nie lubie czerwonych kafelkow i musze w jakis sposob wyladowac swoja frustracje.
wszystkie deski w moim domu maja dziury. po tym jak dorwalem sasiada z wiertarka.
a tak poza tym to wszyscy w rodzinie zdrowi - no moze poza matka - biedna lezy i kwiczy w wannie - to za kafelki
ojciec? - nie wiem chyba juz nie kwiczy...
a poza tym jade do telewizji - uciekajcie sprzed odbiornikow bo bede straszyl!!!
albowiem zatem totez dlatego wiec wybralem tutejszy hydepark.
dlaczego to robie?
bo kafelki w mojej lazience sa czerwone i bardzo nie lubie czerwonych kafelkow i musze w jakis sposob wyladowac swoja frustracje.
wszystkie deski w moim domu maja dziury. po tym jak dorwalem sasiada z wiertarka.
a tak poza tym to wszyscy w rodzinie zdrowi - no moze poza matka - biedna lezy i kwiczy w wannie - to za kafelki
ojciec? - nie wiem chyba juz nie kwiczy...
a poza tym jade do telewizji - uciekajcie sprzed odbiornikow bo bede straszyl!!!