Widok

Dziecko nic nie je oprócz danio

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mój 3,5 letni syn 1,5 miesiąca temu zakrztusił się ciastkiem i od tego czasu jedyne co zje to danio, monte. Nic innego nie zje boi się. Jak tylko wyczuje najdrobniejsza przyprawę itp to od razu wpada w panikę i wypluwa. Byłem spokojny 1,5 miesiąca ale już tracę cierpliwość ponieważ widać ze dziecko chudnie. Nie straszymy, nie krzyczymy ani nie stosujemy żadnych kar żeby zjadł coś innego. Może ktoś miał podobny przypadek i zna jakiegoś dobrego lekarza ,psychologa/logopedy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Moja córka była starsza i zobaczyła na prześwietleniu kontrastowym, że płyn wlewa się przez jej przełyk zupełnie bez przeszkód i widać że nic tam nie utknęło, zaczęła próbować kleiki i papki ale to trwało bardzo dłuuugo, np pół talerza kleiku ryżowego dla niemowląt niezbyt gęstego jadła 45 min. Ogólnie do normalnego jedzenia wróciła po 6 miesiącach. A jak bylismy w szpitalu na tym prześwietleniu to powiedzieli nam, że przed nami była na tym samym badaniu pielęgniarka, która kilka tygodni jadła tylko rozgniecione banany, bo tez się zadławiła i nie mogła przełykać, także zdarza się to nie tylko dzieciom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W aptece kupowaliśmy takie odzywki nutri..coś tam, ale one były w smaku okropne, więc córka nie chciała ich, to było dawno, może teraz są smaczniejsze spróbuj
Witam
dziękuje za zainteresowanie Pani Kasia miała racje lekarze sa bezradni ale na szczęście syn po 2,5 miesiąca zaczął jeść.Pierwszego dnia zjadł trochę tortu i powiedział ze ma ochotę na frytki wiec dostał na drugi dzień zjadł dodatkowo trochę ziemniaków wiec wszystko wraca do normy. Tak naprawdę nie wiemy, co podziałało może wizyta w piątek u laryngologa i prześwietlenie USG oraz słyszał ze lekarz mówi o wizycie w szpitalu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
to suuuper, teraz juz juz będzie coraz lepiej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro jest poprawa to super.Ale wykorzystajcie to i starajcie sie raz na zawsze wyeliminować te słodkie serki.To dla Jego zdrowia :)
Powodzenia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Serki to on za bardzo nie chce ale się nie dziwie jakbym jadł przez 2,5 miesiaca same serki to tez bym miał dosyć:-)
Doskonale Panią rozumiem. Moja córka tylko je serki yogolino. Kiedyś zjadła bułkę a teraz nic nie chce.
Moje dziecko właśnie się zakrztusiło 3 tygodnie temu i do dziś je serki musy owocowe hrupli i czekoladę nic pozatym. Masakra

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry