Widok

Dziecko w reklamie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Piszę tutaj,ponieważ mam dylemat,za namową mojej siostry rozesłałam zdjęcia mojego 4 letniego syna do kilku agencji reklamowych od wczoraj dostałam juz 3 odpowiedzi,wszystkie trzy oferują współpracę,napisano,że syn ma bardzo subtelne rysy twarzy,ze mały przystojniak z niego.I mnóstwo komplementów,i proszą mnie o kontakt w celu ustalenia terminu spotkaniu,ponieważ chcą mu porobić fotki i chcieliby aby mały odegrał jakąś małą role aktorska.Nie wiem co mam o ty sadzic,ponieważ nie spodziewałam sie aż tylu pozytywnych odp,Jak myślicie czy jest sens angażować siebie i syna w to wszystko?No nie powiem syn ma zadatki na małęgo modela ponieważ same jego pozy jak tylko mu robimy fotki o czyms swiadcza,wszyscy znajomi,rodzina mówią ze pozuje jak urodzony model.
Sama nie wiem co mam robić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 21
Do autorki wątku.Odpowiedz na zadane przeze mnie powyzej pytania.
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa ,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jolkafasolka -syn ma 4 lata jest grzecznym dzieckiem,a co do przebierania się to sądzę,że spodoba mu się bo w szafie wiecznie buszuje,buty z szafek też wiecznie powyciąga,ogólnie jest na takim etapie,że jak wychodzimy na spacer to ubiór sam sobie wybiera w czym chce na dwór wyjsc.:)))
Ja go nie ograniczam skoro chce pojsc tak i tak sie dobrze czuje to czemu mam mu bronic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Anka jeśli dotrzemy na spotkanie dam znać na jakiej zasadzie to bedzie polegać,a po rozmowie z ta Pania to powiedziala ze zatrudniaja różne dzieciaczki i młodsze i starsze tak może podeślij im fotki malej,jak bedzies chciala na meila podam Ci meila do nich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jolkafasolka a co do uśmiechu to jemu uśmiech z buzki nie schodzi więc problemu nie będzie.:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
złote dziecko istny anioł tylko skrzydła mu dorobić...rozumiem ze zabki tez ma snieżnobiałe i idealnie proste w końcu taki ideał.... a wytrzyma wstrykanie fitek przez 2 godziny we fleszu? duza ilosc obcych ludzi? czy do obcych rozniez idzie jak do swoich...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pytanie czy po tych 2 godzinach (morderczej ) pracy?
Nawet moje modelki które "obeznane" sa z modelingiem ,czasami
nie mogą na mnie patrzeć na sesji.
Przy okazji ,to sesja w ich domu.Bez oświetlenia profesjonalnego(daje
dużo ciepła)
Ewciaaa-ząbki ma dokładnie tak jak mówisz,prote i bielutkie;)
Ludzi się nie boi,jest otwartym i odważnym dzieckiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jolkafasolka-nie jestem w stanie Ci odpowiedziec,jeśli nie spróbujemy to się nie dowiemy,a nóż mu się spodoba i bedzie chciał:) Rzecz jasna na sile go nie bede trzymac,jesli nie bedzie chcial to nie,ale spróbować mozemy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja to jak chodze na place zabaw z siostrzenica, i tak samo jak bylam z nia dwa dni w nieszczęsnym przedszkolu to razm z siostra, drugą ciotką, stwoeirdzilysmy ze jakos inne dzieci sa brzydkie :d raz tlyko widzialam dziecko o którym moglam powiedziec - ladna dziewczynka, walsnie w tym przedszkolu - buzka jak aniołek a cala reszta to banka małych wrzeskunów - a najgorzej to jak dziecko "wie" ze jest zdolne piekne i cudowne - to masakra z takim jest
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ewiaaa ja rozumiem o co ci chodzi ,ale bez złośliwości.

Do autorki wątku. Jak będziesz zainteresowana "próbą" wiesz gdzie mnie
znaleźć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jolkafasolka- Dobrze:)
Ponawiam wątek ,osoby które mają ochotę pobawić się z dziećmi w modeling poproszę o kontakt jolkafasolka76@vp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
w jakim wieku potrzebujesz dzieci?
od rozmiaru 86/92 do 128cm
Mój synek był w takiej agencji reklamowej. Kiedyś reklamowali się w Medisonie.byliśmy na zdjęciach 250 zł wszystko razem. synek jest kręconym blondynkiem, gdzie byśmy nie byli wszyscy zwracają na niego uwagę.Niestety nigdzie się nie dostał. Był w czasopiśmie dziecko.
KasikRot ale ja nie jestem agencją reklamową i dzieci faktycznie są wybierane do reklam poszczególnych produktów czy ciuchów.
Efekty można zobaczyć na naszych plakatach reklamowych ,które
są wywieszone po całym Trójmieście. Ja za nic pieniędzy nie biorę:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Robimy nową kampanię strojów.
Poszukuję dziewczynki ,wzrost 116-128cm ,najchętniej brunetki o drobnej budowie ciała .
Sesja koniec kwietnia ,majówka
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa ,
Bo jak ktoś na forum napisze, że jego dziecko się czymś wyróżnia, że jest uzdolnione lub wyjątkowo ładne to zaraz jest zrównywany z ziemią.

Że to "nic nadzwyczajnego", "kolejny etap rozwoju", "moje też tak miało" itp itd.

:))

Więc nie ma sensu tu pytać o takie sprawy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ania przeczytałaś pierwszy post ,a doczytałaś do końca?
Szczerze mówiąc nie chciałabym aby moje dziecko występowało w reklamach.
Mnie takie rzeczy "nie kręcą" i nie chciałabym aby dziecko się tym fascynowało. Wolę rozwijać u niego inne zdolności, jak dla mnie przydatniejsze w życiu.
Ale są matki które ciągają kilkulatki na castingi, sesje zdjęciowe...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry