Widok

Dzielna OSP Banino narybek...

Od jakiegoś czasu obserwuję ćwiczenia OSP BANINO, na placu zabaw itd. gminnym przy księżycowej.
Jestem tam z dzieciakiem co dzień, na początek się ucieszyliśmy że postawili sprzęty do trenowania, może coś się uda dziecku wytłumaczyć na przykładzie,że tu młodzi ludzie się starają i trenują żeby być gotowymi na zadania i przy okazji pewnie zawody z innymi OSP.
To jest b. ważne i poświęcenie ludzi nie do przecenienia.
Czar prysł już po drugim spotkaniu a były to młode dziewczynki, jakiś osił jeden z drugim darł mordę na nie- "dawaj kur...aaaa!"
Potem było tylko gorzej.
Dzisiaj byłem i wszech kur...y latające już bez dziewczynek tylko z jakimiś spaślakami z gimbazy to był jedyny przekaz plus to że jak odpalili prądownice, to nie wiedziałem czy im zęby powybija czy zrobią krzywdę jakiemuś dziecku!
Zabrałem swoje dziecko i się ewakuowałem, to jest jakiś śmieszny żart jak sądzę bo inaczej nie mogę sobie tego wytłumaczyć!
Jak odchodziłem to palili e-papieroski i chyba nie tylko zadowoleni jak by im ktoś w kieszeń narobił!
Ja się tylko pytam co to kuuuu... aaaaa jest?!
Jeden z tych palantów przejechał cały plac zabaw na jakimś komarku na pełnym gazie wcześniej zaczepiając dzieci-przed tym zlotem-
Piszę to na forum dla otrzeźwienia co niektórych co mogą za to odpowiedzieć.
Oczywiście żyjąc w dzisiejszej rzeczywistości mam nagrane 3 filmiki gdzie wszystko jest widoczne i słychalne!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 14

Zapraszam jutro 18 plac zabaw na księżycowej, myśle że jest o czym porozmawiac bo moge tobie kobieto 2 sprawy juz zrobić w sądzie dziękuje :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dzieci, dzieci...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jo ocieñ charaszo!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie strasz nie strasz bo sie zes*asz i to szybciej niz ojciec dobiegnie internet wylaczyc...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

I co dumny jesteś gnoju bo strazakiem cie nie nazwe, i nigdy nim nie bedziesz!
Dopilnujemy tego. Masz 18lat i zwracasz sie do kobiety jak do swojego popapranego kolegi. Jak pasuje wam taka rozmowa to kazdy nastepny dostanie w pysk na placu za kazde wykroczenie i jezdzenie. Do wszystkiego bedzie wzywana policja i sie nauczycie bo nawet komisariat z zukowa nie bedzie mial gdzie zamiesc te smieci.kilka wezwan przesluchan i sie wyluzujesz gowniarzu !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wa jestes cziesto łegłepiałi w tim Bàniniè
Dokładnie, trzebabylo pójść i zwrócić uwagę a nie nagrywać i się żalić na forum.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

wam już chyba w d*pach się poprzewracało,dystansu ludzie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przepraszam bardzo, każdy człowiek popełnia błędy, nawet jeśli ktoś tam przeklnal to wątpię w to, ze specjalnie. Ciężko jest kulturalnie podejść i zwrócić uwagę? Najwidoczniej za ciężko, skoro musi wylewać pani to na forum. Jeśli pani uważa się choć trochę za dorosła osobę, to wypada zwrócić uwagę . Młodzież w tym wieku przeklina to normalne, każdy przeklina, coś zle wyjdzie to z automatu się człowiek zdenerwuje i nawet nie pomyśli , ze coś się wymsknęło... do takich rzeczy powinno się podchodzić z dystansem, bo to aż śmieszne, ze w tych czasach dorosłym ludziom ciężko podejść i zwrócić uwagę. Żenada. Dzieci maja plac zabaw trochę dalej i wątpię, ze jakieś to usłyszało, o ile wgl ktoś przeklnąl, bo śmiem wątpić. Każdy był młody i popełniał błędy, a ze pani jest ideałem, to już nie wnikam... kiedyś zrozumieją, ze to było zle. Nie pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Hahha widze że mnie kobieto opisujesz mam 18 lat i nie bedziesz mnie opisywac co robię.Pare moich kolegów ma również już ukończone 18 lat wiec gdy ci to przeszkadza jestem otwarty na to żeby sie spotkac i obgadać sytuacje
Dokładnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

hahha ale czesć tych dzieci ma po 18 lat pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest poprostu szukanie problemów na siłe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
No muszę jednak coś napisać. Po wypowiedziach w tym wątku chyba nikt już nie ma wątpliwości że to nasze Odp to dno i okoliczne patologia. Swojego czasu byłem w ZHP i tam takie akcje nie miały miejsca....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Proszę pani ja porostu nie rozumiem pańskiego zażenowania .

Słyszała pani o nowej ustawie RODO?
No właśnie więc jeżeli pani gdzieś to udostępni publicznie to wtedy pani odpowie za swoje czyny bo istnieje coś takiego jak ochrona danych osobowych .

A co pani się nie zdarzało przeklinać?
Niech pani nie robi z siebie świętej krowy
Bo to jest żenujące .
Każdemu zdarza się przeklnąć jak i młodzieży bo w końcu starają się czegos nauczyć a jak coś nie wychodzi to ponoszą nerwy i wtedy już samo idzie to nie jest żadne przekleństwo
A jak już pani tak lata od bramki do bramki
Z telefonem i dzieckiem żeby mieć żywa tarczę to powie pani wprost żeby się poprostu trochę ogarnęli ?
Tylko jeździsz na tych formach szukasz problemu na siłę
Banino to nie Gdańsk
A jak pani to zgłosi to nic nie da bo nic złego nie robią czasem
Da się zahałasować ale co? Samochody nie hałasują ? Dzieci nie hałasują ?
Kiedyś taka młodzież może uratować komuś życie a że sobie przeklna to nic to nikomu zrobi
Więc proszę łaskawie ogarnąć swoje j****** litery i zająć się swoim życiem a nie szukać problemu którego k*rwa niema
Na twoim miejscu to bym poszedł z tym do prezesa, a nie wypisywał takie rzeczy na forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pamiętajcie, ze te dzieci kiedyś może ocala wam życie lub dorobek ;) logiczne, ze czasem coś się wymknie, jak zreszta każdemu. Szukacie problemów na siłe :)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

No i super :) Jednak ktoś potrafi zadbać o renomę ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wczoraj ćwiczenia przebiegły w miłej i owocnej atmosferze. Dziewczyny się starały, nikt nie krzyczał na nie bez sensu,nie było bluzgów.
Słychać było jedynie śmiech i komendy, było aż za cicho, więc można!
Temat uważam za zamknięty i do przemyślenia dla wszystkich, odnośnie dystansu do siebie, zachowania się w miejscach publicznych, szanowania praw jakie przysługują nam ale i innym.
Pozdrawiam.
Czuwaj!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pozdro dla ludzi, którzy wiedzą do czego są kropki i przecinki. Poza gaszeniem tego też mógłbyś się nauczyć...

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (17 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry