Widok

Dziewczyny proszę pomóżcie

Moda i uroda Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny ze względu na to iż nie akceptuję swojego wyglądu, mam kompleksy i cierpię na zaburzenia odżywiania. Poszukuję osoby która mogłaby polecić mi sklep gdzie znajdę ekspedientkę ( może koleżankę jednej z was) która pomoże mi kupić sobie 2 pary spodni dobranych do mojej sylwetki.
Nawiązałam kontakt z profesjonalną stylistką ale cena za jej usługi jest dla mnie na tą chwilę nieosiągalna, biorąc pod uwagę że potrzebuję wymienić całą garderobę. Sama się z tym nie uporam....
Proszę poradźcie mi coś...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
witam ja jedynie mogę zmienić ci fryzurę i poprawić twoje samopoczucie i wygląd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za darmo ?
a gdzie mam Cię szukać?
Zapytam się koleżanki czy jest w stanie Tobie pomóc. Proszę podaj mi jeżeli nie jest to krępujące swoje wymiary ( pas, biodra, udo i wiek oraz wagę). Głowa do góry coś wymyślimy.... :)
mm dziękuję, tak na forum to jest to trochę krępujące, wiec podam mejla i proszę Cie o kontakt enika1@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kotku, rozumiem że spodnie są twoją aktualną potrzebą, ale myślę że potrzebą prawdziwą jest poradzenie sobie z zaburzeniem, zajrzyj jeżeli chcesz oczywiście na forum www.głodne.pl poczytaj. Moja córka ma tez zaburzenia odżywiania je zbyt mało, to bardzo trudne równiez dla bliskich. Gdybyś chciała porozmawiać mój email: iwona.ak@wp.pl
MUM źle podałaś stronę internetową
Sklep dla puszystych w Sopocie.
image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (39 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (411 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (57 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

do góry