Widok

Dziewczyny przyznajcie sie:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy ktoras z Was przeszla caly cykl szostki Weidera i czy stosowała sie do zalecen wykonywania cwiczen,jakie efekty?Przegladam strony z cwiczeniami,lato idzie,trzeba sie ruszyc.Moze macie jakies sprawdzone lzejsze cwiczenia niz Weider:)na brzuch,moze tez na uda,posladki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie stosowalam, ale kolega tak i jemu nic one nie daly mimo, ze przestrzegal zalecen i cwiczyl tak jak bylo napisane.

image

image

o Matko!! nawet nie wiem co to jest

image
image
to sa niezbyt przyjemne cwiczenia na brzuszek

image

image

moja sioistra cwiczy juz 2 tygosnie i widac efekty treraz zacznie mój maz

dziewczyny slyszlama ze efekty sa natychmiastowe jesli przestrzega sie rygorystycznie zasad wykonywania cwiczen,kolezanka po trzeciej ciazy robi i mowi ze idzie ciezko ale efekty juz widzi i jest zadowolona.
ja się przymierzam, mam nadzieję, że efekty będą :)

Ja nie za bardzo wiem o czym mowa...dziewczyny, może wyjaśnicie?:-)

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
Kolega z pracy ćwiczył efekty były widoczne , koleżanka rady nie dała, ogólnie jest podobno bardzo ciężko ale są efekty

[url=http://www.maluchy.pl]image[/url [url=https://achtedzieciaki.pl/artykul/10][img]http://s10.suwaczek.
ja nawet nie proobowałam.
Ale koleżanki cwiczyły. I naprawde trzeba sie przykladac i dokladnie konczyc ruch. Inasczej efektow nie ma...
Ja preferuje grupowe cwiczenia. Sama sie nie moge zmotywowac :(

image
image

czy to oznacza:

- w pierwszym dniu jedna seria wszystkich ćwiczeń po 6 powtórzeń każde ćwiczenie
- w drugim - dwie serie wszystkich ćwiczeń po 6 powtórzeń kazde ipd?
tak
Cykl ćwiczeniowy obejmuje wykonywanie 6-ciu ćwiczeń jako jednej serii.

z tymże lepiej nie wykonywać od razu po 6 powtórzeń każdego ćwiczenia, tylko cały cykl za jednym razem (czyli ćwiczenie pierwsze x 1, ćwiczenie drugie x 1 itd... i potem odpowiednio powtarzać cykle i serie zgodnie z dniem, na którym jesteśmy) :)

Ja te ćwiczenia gorąco polecam. Chociaż diabelnie ciężko jest się zmusić do systematycznego ich wykonywania i wytrwać do samego końca, to i tak warto. Pierwsze efekty widać już po pierwszym tygodniu :)
Są jeszcze takie ćwiczenia 8-minutowe - również na brzuch, pośladki, nogi i ćwiczenia Tamilee Webbs (głowy nie dam, ze tak się pisze). W każdym razie mając w sobie wystarczającą ilość mobilizacji, można skomponować porządny zestawik, z którym można naprawdę zdziałać cuda :) ;)
ćwiczy któraś? :)

ja jestem po 3 dniu, mięśnie ostro pracują, mam straszne zakwasy :D

zrobilam 1 serie i juz pod koniec bylo ciezko:)

czy nastepnego dnia robie dwa razy to samo cwieczenie od razu po sobie czy przechodze kazde z 6 cwiczen i takie przejscie robie 12 razy? bo sie juz zgubilam...?

image

image
asia1980 napisał(a):

przechodze kazde z 6 cwiczen i takie przejscie
> robie 12 razy? bo sie juz zgubilam...?
>

W ten sposób :)
Tyle że między jedną serią a drugą zaleca się minimum 3 minuty przerwy.

Czytałam, że można robić tak, jak pisałaś - powtarzać od razu po 2 razy(lub więcej- w zależności od dnia i liczby serii), ale schemat 6W został tak opracowany, żeby obciążać każdą partię mięśni brzucha stopniowo. Stad robisz 12 cykli (z przerwą pomiędzy seriami)
Kurcze, ciężko się to opisuje pisemnie :D Sama czuję, że to pokręcone. Oby tylko efekty były :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...

do góry