Widok

Dziewczyny znacie dobrego lekarza ktory usuwa laserowo popekane naczynka?

Szukam dobrego lekarza na popekane naczynka. Mam popekane naczynka na twarzy i chcialabym je usunac, ale niewiem do kogo najlepiej sie zglosic, moze ktoras z was usuwala albo zna dobrego lekarza w tej kwesti.Pomóżcie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam tak samo, w poniedziałek mam zabieg to dam znać jak było. polecam dobry salon kosmetyczny.
image
Dziekuje ze sie odezwalas. Napisz jak bylo, jak wyglada ten caly zabieg i ile kosztuje, jak chcesz to odezwij sie na gg 4695773
pozdrawiam
ja też chcę wiedzieć
usuwałam popękane naczynka w salonie Świat Alicji na Przymorzu koło McDonald's i Biedronki. Ja miałam do zamknięcia jedno naczynko na nosie ale spore, zapłaciłam chyba 40pln i udało się podczas jednej wizyty. Tylko to było już rok temu chyba, więc co do cen nie wiem, ale było miło i sprawnie. Wiem, że mają jeszcze jeden gabinet ale nie wiem gdzie dokładnie. Pozdrawiam

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (137 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Tania bielizna (23 odpowiedzi)

hej, chce zrobić niespodzianke swojemu facetowi, wiedzie gdzie można kupić tanio seksowną bieliznę ?

do góry