Widok
ja koncze studia prawnicze, i pracuje w kancelarii notarialnej, a poznalam go jak mialam 15 lat, od 17 roku mojego zycia jestesmy razem ;-), od zawsze wiedzialam ze z niego bedzie dobra partia ;-), choc dluga droga za nami ;-), a poznalismy sie na jego koncercie, bo kiedys mial troche przygod z muzyka ;-)
mój tomek pracuje w Irlandii Północnej, w firmie zajmującej sie dystrybucja i bezpośrednią sprzedarzą płytek. Nie ma wykształcenia, skończył ogólniak, ale ja jestem z niego bardzo dumna :) poradził sobie sam za granicą :) ja studiuje i jedyne dochody jakie mam to stypendia :P
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
There4you moj mąz pracuje w......... zarabia tak sobie ok 4000 jest kochany, dorabia robiac projekty ja zaabiam 2500 netto firma finansowa i mozesz mi wierzyć ale ....... nie szalejemy(po za wakacjami) a ja wiecznie mam wrażenie ze mało zarabiamy;) Co za życie. Ślubu nie robiliśmy tylko kolacje za ktorą płacił moj mąż - wiem ze jestem szcześciarą ale.....jak by mało zarabiał tez bym chciała z nim być jest zaradny i kochany - MAM SZCZEŚCIE
Pozdrawiam
Pozdrawiam
gosik
noj maz jest wlascicielem firmy budowlanej , zatrudnia powyzej 10 osob. zarabia duzo, ale tez duzo inwestuej w firme, aby dalej sie rozwijac. nie mieszkamy w polsce , tylko w londynie i wydaje mi sie, ze na rok 2007 wzielismy dosc na siebie. najpierw moj T zostal brytyjczykeim, co strasznie ulatwia mu podrozowanie, w czerwcu kupilismy dom na kredyt, a w pazdierniku slub. placilismy wszystko sami i odkladamy tez na wszystko sami. wiec jezeli chodzi o finanse, to bylo ciezko. jeszcze dodam, ze przynajmniej dwa razy do roku wyjazd na wypoczynek, nie liczac licznych wyjazdow do polski, nawet na weekend.
ja rowniez pracuje ze studentami na doktoracie na jednej z lepszych uczelni w UK.
pozdrawiam.
ja rowniez pracuje ze studentami na doktoracie na jednej z lepszych uczelni w UK.
pozdrawiam.