Widok

Dziewczyny,co robia wasi partnerzy?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Tak sie zastanawiam, kim sa wasi mezczyzni z wyksztalcenia i gdzie pracuja?? No i jak wam sie zyje w polskich realiach/ Ja nie wyobrazam sobie odlozenia kasy na slub z dwoch pensji ok. 1000 zl!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja pracowalam w biurze zarabiajac smieszne 700zl, a moj facet na produkcji z 1200zl..porazka wiem.
Moj przyszly maz projektuje jachty i jestem z niego BARDZO DUMNA ;-) A razem zarabiamy dobrze wiec na wesele odkladamy dosc sporo, ale mieszkamy jeszcze z rodzicami, wiec mozemy sobie pozwolic na to ;-)

Moj przyszly maz projektuje jachty i jestem z niego BARDZO DUMNA ;-) A razem zarabiamy dobrze wiec na wesele odkladamy dosc sporo, ale mieszkamy jeszcze z rodzicami, wiec mozemy sobie pozwolic na to ;-)

Ja tez bylabym dumna! pewnie:) a ty czym sie zajmujesz? I gdzie ty takiego kandydata znalazlas?
ja koncze studia prawnicze, i pracuje w kancelarii notarialnej, a poznalam go jak mialam 15 lat, od 17 roku mojego zycia jestesmy razem ;-), od zawsze wiedzialam ze z niego bedzie dobra partia ;-), choc dluga droga za nami ;-), a poznalismy sie na jego koncercie, bo kiedys mial troche przygod z muzyka ;-)

Mój M pracuje w Conradzie, zarabia ok 4-6tys ale to ciężka praca.. :(

palla86 napisał(a):

> Mój M pracuje w Conradzie, zarabia ok 4-6tys ale to ciężka
> praca.. :(
>
>
a co to za firma czym sie zajmuje?

mój pracuje w Technicolorze i zarabia 4 tyś., i na całe szczęście bo póki co, ja nie zarabiam nic :/

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
To taka spółka, M jest monterem....

a mój pracuje w Norwegii w stoczni ale nie będę pisała ile zarabia bo na nasze realia to bardzo bardzo dużo :)

Mój Miś jest informatykiem i ma własną firmę. Zarabia tak średnio, bo firma sie dopiero rozwija, ale obojętnie ile by zarobił i tak wszystko wydajemy. Nie wiem jak to się dzieje... Na wesele bierzemy pożyczkę z banku.

tak samo jak co niektórzy pracują w UK i uważają,że zarabiają bardzooo dużo,tylko tam życie jest droższe niż w Polsce...
pewnie najlepiej pracować 'tam' a żyć tu ;)

moj Andrzej jest kierownikiem pociagu i pracuje na skm ja narazie rzucilam prace ze wzgledu na nauke nie dalam dlugo rady pracowac i się uczyc a zarabialam 60o zł ale mc przeslo 1000 odkladamy:)

trochę się mylisz... tam droższy jest wynajem... a inne produkty czasem i o wiele tańsze niż w Polsce...

mój tomek pracuje w Irlandii Północnej, w firmie zajmującej sie dystrybucja i bezpośrednią sprzedarzą płytek. Nie ma wykształcenia, skończył ogólniak, ale ja jestem z niego bardzo dumna :) poradził sobie sam za granicą :) ja studiuje i jedyne dochody jakie mam to stypendia :P

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
marynasz, który nie pływa ;) obecnie jest dyrektorem jednego z departamentów w dużej firmie informatycznej

marynarz oczywiście :D

moj jest pracownikiem naukowym Politechniki Gdanskiej:)

mój tez pracuje w Norwegii
do góry