Widok

Dziwne Pragnienie yhm.... co robić ;

Od około tygodnia nie mogę spokojnie w normalnym trybie penerskim funkcjonować......cały czas chodzi mi po głowie jedno uniesienie - jakieś dziwne parcie na dojrzałą babeczkę. Z dnia na dzień jest to coraz silniejsze, powoli zaczynam się tego obawiać, a przed oczami zaczynają rodzić mi się wizje w stylu "nie wytrzymał i popuścił". Ciężka sprawa, nie potrafię tego wytłumaczyć dlaczego, skąd sie wzięło. Jedno jest pewne - gdy potrzeba wzywa to trzeba działać i ją realizować. Dlatego też mam pytanie do Was, czy w 3-mieście są jakieś kluby w których można wyrwać taką zdrową pupeczkę +45. Coś mi się obiło kiedyś o uszy, że gdzieś jest taki klub do którego często wbijają żony marynarzy etc w poszukiwaniu młodych samców - czyli coś dla mnie, strzał w 10tkę ! -]. Tylko wtedy jakoś wpadło jednym uchem a drugim od razu takie info wyleciało, a teraz nie ukrywam, że owa wiedza byłaby grubo przydatna i na czasie. Zdrowy Milf na pewno się mną zainteresuje, mam sporo argumentów -].

Dobra, bez pier....enia - ktoś tutaj się orientuje co to za klub, co to za miejsce i podzieli się informacją. Oddam nerkę za dobre info ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz ból zęba?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Załóż sobie kartonik na sznurku, napisz na mnie "BUHAJ", chodź po ulicy i zaczepiaj starsze panie, może któraś się skusi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Albo wejdź na portal dla osób myślących inną częścią ciała niż głowa. Każdemu według jego potrzeb..
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Buhaj tylko nie r******!dość spłodzonych debili!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko się nie szarp się szczurku -_-)). Jak nie rozumiesz to poproś koleżankę aby Ci wyjaśniła ;
http://www.youtube.com/watch?v=3du6uQxQZlc&feature=related

z dedykacja dla ciebie i takich jak ty klapku.

Ja teraz zbijam na oske propsowac milfy - glowa do gory stefciu jak wroce to ci odpisze. a ty przez ten czas nadrob zaleglosci
uffffffffff
debil płodzi debila ehhhh w twoim przypadku było tak samo?
a bujasz się na boki jak chodzisz? machasz rękoma?
krencem tylkiem jak widze ze za mna idziesz misiu pysiu.

MOJ TY INTERNETOWY BOHATERKU INTELEKTUALNY ALEZ TY JESTES FAJNIUSKI AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Buhaj buja swego .......????????????
To szukasz starszych pań, czy mężczyzn? Odnoszę wrażenie, że jesteś biseksualistą o tendencjach gerontofilskich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
pedał???
do mnie pijesz znowu?
O buchaju
do buhaja!!!
h mi sie myli dziś samo h
baunsuj chłopczyku i ty dziewczynko tezzzzz
Buhaj ty juz nie r****** bo spłodzisz debila jak twój tatuś
Cześć, masz młotek ?
Pener 30: pisząc takie obleśne ogłoszenie potraktowałeś ten portal jak jakieś Erodate. Obrażasz kobiety wchodzące na ten portal. Nie widzisz, że nawet faceci traktują Twoje zachowanie jako niesmaczne?Nawet nie chce mi się do Ciebie pisać na priva, abyś sobie trochę poczytał punkowych bluzgów. Szkoda czasu na użytkownika, który nie szanuje innych.
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
Proszę nie karmić trolla. I wszystko w temacie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (344 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (225 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry