Widok
heh...a ja żyłam w nieświadomości co amelia znaczy ;)
znam tylko Imię i to nie od teraz a od dawna bo moja ciocia , już prawie 90 letania kobitka ma tak na imię...i kiedys było to bardzo popularne imię, tak jak np Adela, o której też teraz się nie słyszy
i pomimo poznania znaczenia medycznego to i tak imię mi się podoba bardzo ;)
znam tylko Imię i to nie od teraz a od dawna bo moja ciocia , już prawie 90 letania kobitka ma tak na imię...i kiedys było to bardzo popularne imię, tak jak np Adela, o której też teraz się nie słyszy
i pomimo poznania znaczenia medycznego to i tak imię mi się podoba bardzo ;)
ja miałam nauczycielkę śpiewu Panią Zuzannę i tak do niej się wszyscy sprawiali zresztą tak wypadało miała już swoje lata i do głowy nikomu nie wpadło powiedzieć Zuza. Między uczniami to się na nią mówiło Zuzia Zuśka do tego miała fioletowe włosy :D
Ja mam dwa imiona i swojej córce tez dałam drugie imię jakoś tak pusto było miedzy pierwwszym imieniem a nazwiskiem.
Ja wybierając imie kierowałam się też tym jak póżniej w dorosłości będą sie do niej zwracać,żeby pasowało do nazwiska pochodzenia niemieckiego,
Ja mam dwa imiona i swojej córce tez dałam drugie imię jakoś tak pusto było miedzy pierwwszym imieniem a nazwiskiem.
Ja wybierając imie kierowałam się też tym jak póżniej w dorosłości będą sie do niej zwracać,żeby pasowało do nazwiska pochodzenia niemieckiego,
nie czytalam wszystkiego a tylko poczatek WABI TO SIE PIES!! A DZIECI TO MAJA IMIONA I SIĘ NAZYWAJĄ!! ja slysze wiele cudacznych imion i nie uwazam aby Amelka do nich należało jest ładne i popularne teraz trochę żałuje bo sama chcialam tak córke nazwac o ile ją kiedys będe miała.
Nie uważam żeby bylo dziwne.
Poza tym każdy nazywa jak chce i ja np nikog absolutni nikogo prócz Męża co jest oczywiste nie pytałam się o zdanie co do imienia dla swojego dziecka bo to nasze dziecko i nasz wybór a co kto sobie myśli to już mam to gdzieś.
Nie uważam żeby bylo dziwne.
Poza tym każdy nazywa jak chce i ja np nikog absolutni nikogo prócz Męża co jest oczywiste nie pytałam się o zdanie co do imienia dla swojego dziecka bo to nasze dziecko i nasz wybór a co kto sobie myśli to już mam to gdzieś.