Widok
E-papieros...
Mam pytane do "e-palaczy". Jakie używacie liquidy? Chodzi o zawartość nikotyny. Czy przeliczanie że 1ml to pół paczki papierosów jest poprawne? Kupiłam liquid z zawartością 18 i 12mg nikotyny ale 18 chyba była zbyt dużą dawką-żle się czułam, teraz zmieniłam na 12 ale chyba kupię 6 :) przypuszczam, że zanim dobiorę odpowiedni olejek zbrzydnie mi to palenie całkowicie :)))
Kupiłam takiego e-papierosa, jak dla mnie odpowiedni...
jakie macie doświadczenia w "e-paleniu" ? staram się go traktowac jak papierosa, tzn nie chodzę z nim bez przerwy tylko odkładam kiedy kończę palić :)
Kupiłam takiego e-papierosa, jak dla mnie odpowiedni...
jakie macie doświadczenia w "e-paleniu" ? staram się go traktowac jak papierosa, tzn nie chodzę z nim bez przerwy tylko odkładam kiedy kończę palić :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
a ja kiedyś paliłem e-faje ok 2 miesiące ale jak zapiłem pałe to zaraz był powrót do normalnych teraz pale e faje od grudnia i jak zapije pałę
to już nie pamiętam że są normalne fajki oczywiście mniej wydaję na wsady do e ale wszystko co zaoszczędziłem na fajkach przepijam więc
na jedno wychodzi
to już nie pamiętam że są normalne fajki oczywiście mniej wydaję na wsady do e ale wszystko co zaoszczędziłem na fajkach przepijam więc
na jedno wychodzi
leche mon cul
Wkurzyłam się. Taka byłam pełna zapału, spaliłam ostatniego papierosa i zanim zdecydowałam pójśc do sklepu po następną paczkę listonosz przyniósł mi e papierosa. Myślę sobie-znak! Stwierdziłam-tylko e papieros. Zadowolona z siebie że od godz 15 do rana nie spaliłam żadnego papierosa, cały czas na "e"...rano, kawka i "e" ale co jest...coś mi miga-BATERIA! no tak, zostałam bez "e" i bez papierosów. Poleciałam do sklepu i zamówiłam od razu dodatkową baterię, żeby juz mnie nic nie zaskoczyło. Zaczynamy...ale co jest, "e" zaczyna dusić... hmm liquid za mocny. Wrrr teraz "e" lezy w torebce a ja pale dalej. Ech ale mam mocne postanowienie, ostatnia paczka i potem już tylko "e" ciekawe co tym razem stanie mi na drodze...
A nie dali Ci ładowarki?? Paląc e- wykonuje się określone dodatkowe czynności których przy analogach nie robisz...no niestety..nic za darmo. Nastawiaj ładowanie na noc, zaopatrz się w dodatkowe grzałki i odpowiedni liquid a nie będziesz żałować. Nigdy idealnie nie trafisz w smak dotychczas płaconych papierosów, ale skoro mojej żonie się udaje (paliła przez 40 lat!!!!!) to chyba warto spróbować. Powodzenia.
"Ech ale mam mocne postanowienie, ostatnia paczka i potem już tylko "e" ciekawe co tym razem stanie mi na drodze..."
A może spróbuj tak:
"Ech ale mam mocne postanowienie, ostatnia paczka i potem już tylko... rzucenie palenia.
A może spróbuj tak:
"Ech ale mam mocne postanowienie, ostatnia paczka i potem już tylko... rzucenie palenia.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Dzisiaj nadszedł wielki dzień. Nie spaliłam jeszcze ani jednego papierosa-cały dzień na "e" :) Trzymajcie kciuki... Cross-nie da się, wiem, wiem, jak się chce to się da....tylko, że ja lubię palić ;/ wrr wiem jak głupio to brzmi, wiem ile na to wydaję pieniędzy, wiem że śmierdzę papierosami i wiem że siebie zabijam a mimo to TO DIABELSTWO MNĄ RZĄDZI....