Widok

E tam

Manson kłamie. Nie są groźne... heehehehehehe
Sfora lubi jak jej rzucać szyszki.
Nie wiem tylko, jak zareaguje ona na dzień dobry, jeśli wejść jej w paradę z partyzanta.
Lepiej mieć szyszki, rzucić, stanąć i gapić się w niebo.
Ja chociaż wiem jak się wabią.

I to nieprawda, że u niego zimno.
Znów kłamie.
:)
Byłem u niego w mrozach, że auta nie mogły odpalić.
Naczy jemu zamarzła skrzynia w leśnym aucie i nie mógł cofnąć, ja nie mogłem nic.
Ale w chałupie spoko. Cieplutko. Raz mi dał nawet rozpalić piec.
I spytał czy mam taki sam.
Nie. Mam ciut mniejszy.
Ciepło u niego. Nie wierzcie jemu.

I ma spirt.
W piwnicy.
I grzybów od groma jasnego.

ps. czy ja założyłem wątek?
psia krew.
To miało być do wątku Anki.
Fak sik.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kurcze.
strona mi sie nie otwiera.
Moj nowy nick.
Taki trochę kulinarny:
zupa_z_kota
próbuje dalej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem:)tylko mi powiedz gdzie mam wejść:)Jezuuu,poczekaj,czytam zasady tysiaca:)
Ja właśnie dojeżdżałam do pracy 40 km, w domu byłam bardzo późno, ale jak miałam dzień wolny lub na nockę, to gotowałam obiad zawsze.W domu czekał mąż i syn.
Do tego zajmowałam się ogrodem czyli warzywami i kwiatami
Teraz jestem na macierzyńskim, jest zimno idzie Zima, to już tylko dzieci,gotowanie sprzątanie i forum:-)) no może czasem pogaduchy z koleżanką i zakupy:-)))
Inka x 2 jeśli jesteś możemy zagraż. Tylko jeszcze nicka zmienie bo pod tamtym juz mi wstyd wchodzic.
Tysiąc albo scrabble. Kiedys jeszcze w coś tam grac umiałam ale zapomniałam.
Gdybym ja tak wszystko miała sama robić i gotować to musiałabym nie tylko z pracy zrezygnować :(
Ale lubię gotować, nie tylko dla kogoś i nawet weki jakieś zrobię a co ! :)

Manson, szczerze Cię podziwiam za tę pasję do pichcenia :)
Manson, ale przyjemność Ci sprawia kiedy goście są i im smakuje:)
i oczywiście do głowy mi nie przyszło żebyś nie gotował dla siebie - przecież Ty wariat jesteś ;):)
ja jestem zbyt leniwa do gotowania i najnormalniej w świecie nie przepadam - a jak mam dla kogo gotować to jakoś się mobilizuję :)
Wszyscy wyszli z domu.
Zostałam tylko ja, langoliery i Łazienkowy Pożeracz Skarpet.Chyba, ze jest coś jeszcze o czym nie wiem.
W takim razie ugotuję na jutro dynię.
Bo lubię ją jeść. Z mlekiem na zimno.
Nie znoszę ciepłego mleka ani budyniu.
BUdyn to kojarzy mi się z jednym wielkim mlecznym kożuchem.
Ale zimne mleko z dynia i miodem jest całkiem niezłe.
Czy ktoś z Was ma tak, że w sytuacjach kiedy jest zdenerwowany, przestraszony albo w stresie reaguje śmiechem?
https://www.youtube.com/watch?v=ppu_baAnYr4
Chyba nie tak do końca. Zupkę chińską ostatnio jadłem ze 2 lata temu na szybciaka w GD, pizze kupna kilka lat temu w GD na wyjeździe, ale była mrożona to zjadłem 1 kawałek a resztę zostawiłem, miesiąc temu zajrzałem do greka w GD i zostawiłem mu połowę horiatiki - tego się nie da jeść, sorry.

A dzisiaj sobie zrobiłem:
na śniadanie - smażone warzywa z jajkiem w stylu chińskim
na lunch - zupę z dyni na ostro
na przekąskę - chleb zakwaszany z pastą z lososia
na obiad - pizzę z grzybami
na kolację zrobię sobie zapewne lasagne dyniową

Z tego wszystkiego powyżej kupiłem jako przetworzone rzeczy płat makaronu do lasagne + kupiona dynia piżmowa i wędzony łosoś, reszta albo moja albo z mojej wsi.
I wszystko gotowało mi się przyjemnie :-))))

A ludzie ka to u mnie tak wcale często nie bywają, C w tym roku był 2 razy, mati 2 razy, i jeszcze ze 4 razy kumple, których nie znacie. Nie za często jak na 300 dni, co nie? :-)) A gotuję uczciwie i codziennie :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla zadnej opinii Manson - przyjemnie jest zjeść w towarzystwie, a wiadomo, ze jak gości zaprosisz, lub masz trochę domowników (w ilości sztuk wiecej niz 1) to gotować przyjemniej :) Sam o tym wiesz, bo z chęcią do siebie znajomych zapraszasz:) i w rzeczy samej nie po opinię :)
marTinez to gotuj dla mnie :) ja docenię, zjem , pochwale i poproszę o dokładkę, oraz o zaproszenie na kolejny dzień :)
Wiecie co ludzie, słabo Was kumam.
Ja sobie nawet sam piwo warzę do popijania pizzy, bo kupne jest hovniane. A komu Wy chcecie gotować jak nie sobie?
Do samochodu najlepsze paliwo, a do żołądka najgorsze śmieci?
Czy po prostu pichcicie tylko dla opinii innych?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no jasna sprawa :) ja to uwielbiam gotować zaś nie lubię piec ciast.. może dlatego ze nie jestem zwolennikiem ciast.. ale mięsa, treściwe zupy.. zresztą wszystko co dobre :) tylko że dla samego siebie gotować... to ja wole zupkę w proszku sobie machnąć.. największa przyjemność sprawia gotowanie dla kogoś i jak komuś smakuję to co sie mu przygotowało :)
marTinez oko nie ma mi bieleć, tylko mam nie móc od gara sie oderwać nim osiagnę dno ;):)) a jak już osiągnę, to aż muszę nie uwierzyć, że się skończyło :D)))))
marTinez Ty też daleko mieszkasz! :) a ja to mam duuużo szczęścia - znalazłam w lodówce słoik bigosu :) i już Żur sobie do jutra podarowałam :D dziecię po frytki posłałam i "bedziem żyć!" ;):)))
Super, gdy facet umie gotować:-) mój to gotuje średnio, ale za to pyszne ciasta piecze i pizzę.
ja bym ci żura ugotował to by ci oko zbielało :)))))) ja tam mega lubię!!! a najlepsze jest też to że potrafię gotować :)
G. a ja za Żurek powinnam sią wziąć - tylko mi sie nie chce... ;(
ech... zam jednego co świetny żur gotuje :)) przydałoby się żeby bliżej mieszkał :D))
Choć ten hattori trochę za drogi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Albo ten:
http://www.cuttingedgeknives.com.au/product_details.php?page=1&pID=10212
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja dzisiaj miałam niespodziewanych gości i poczęstowałam obiadkiem:-)) zrobiłam dziś gulasz wołowy na piwie karmelowym i bardzo im smakował:-) gotować lubie:-))

Inne tematy z forum Hydepark

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

gdzie warto studiowac (4 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Klimatyzacja w biurze (59 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry