Widok

EKSPERTKI STREETCOM 5*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam! :)

Miałyście jakąś informację o proszkach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a u mnie od czasu rejstracji,czyli jakos od pazdziernika nic :( hmmm
To ja jeszcze zapytam, bo mi się przypomniało: dostała się któraś z Was do proszków czy u wszystkich cisza?
A wiecie co ma być w ducku? Bo ja też się dostałam :)
Te dyski do kibelka fresh disks chyba. :)
potwierdzenie adresu do ducka :DDD
Czy wy też macie problem z wypełnieniem ankiety Niagaro2? Ja blokuję się na 6 pytaniu i nie ma ani dalej ani wyślij.
mam to samo, w dodatku pod spodem jakies znaczki, literki i brak opcji i kolejnych pytan
Ja przed chwilą wypełniłam bez problemu.
Dziewczyny, żegnam się z Wami na Stereetcomie :-) Wypisałam się. Nie dostawałam żadnych ankiet (od zapisania się- kilka miesięcy), nie dostałam się też do żadnej kampani. Pozdrawiam i życzę wieeeelu kampani :-)
ja się zapisałam jakiś miesiąc temu, dopiero dodali mnie do bazy, wypełniłam jakieś ankiety produktowe o tytoniu i alkoholu i cisza...
tak, tak, dodatkowo jeszcze wysłałam im pocztą dodatkową ankietę +18lat i też nic.
Ja jakis czas temu zapisalam męża, wysłałam wszystko i poki co cisza. Ja już kilka kamp zaliczylam, nie wiem od czego to zalezy. Moja pierwsza kampania to był brise i wtedy wysłałam im tylko jeden raport koncowy, bo to byl akurat czas, kiedy przed porodem byłam w szpitalu i po porodzie jakoś ze czasu ani glowy do tego nie mialam :) myslalam ze z racji mojej nieaktywnosci mi nie beda niczego dawac, ale jest w miare ok.
jas jestem od mniej wiecej marca w streetcomie i mialam juz kampanie kawy a teraz orzeszków, ptasiego mleczka no i to dziwnie niagaro .
A niagaro to jakas porazka. Wypelnilam niagaro 1 a niagaro 2 nigdzie nie mam. Gdzie to jest? Mam tylko raport niagaro :) moze dlatego ze sie tam prawie wcale nie loguje :)
bogosiaa ja tez sie tam nie loguje i zadnej rozmowy nie przeprowadzilam i mimo wszystko mam raport niagaro 2. w sumie, zal;ujke ze sie do tej kampanii zalapalam no ale coz napisalam w poprzedniej ankiecie o niagaro wiec gitara.
bogosiaa, a zalogowałaś się tam tym kodem one-week-pass, co przysłali po wypełnieniu niagaro1?
eee ja ankiety niagaro2 nie moge wypelnic nadal , za 6b pytaniem mam cos takiego
kieszonka, co takiego?
Mamtu - ja po wypełnieniu niagaro 1 chyba nic nie dostałam :/ a to smsem ten kod miał byc czy mailem? :)
Mailem - info, że dostałam się do drugiego etapu oraz ten kod. Trzeba było go wpisać na stronie do płatności i konto zostawało automatycznie doładowane.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Chrzest dziecka (29 odpowiedzi)

Forumki mam do Was pytanie... wiecie może czy w Parafii Św. Urszuli Ledóchowskiej Gdańsk Chełm, w...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry