Widok
EKSPERTKI STREETCOM !!!! 9 !!!!
Tamten watek juz dlugasny:)
Apropo kampani PIeluszek Pampers:)
Wlasnie otrzymalam od nich maila: \
"Droga Mamo!
Z przyjemnością witam Cię w kampanii pieluszek Pampers Sleep&Play!
Już jutro zostanie wysłana do Ciebie paczka. Kurier powinien doręczyć ją w ciagu 1 tygodnia.
W paczce znajdziesz opakowanie pieluszek, nawilżane chusteczki dla Twojego maleństwa oraz specjalną, unikalną torbę dla Ciebie. Koleżankom przekaż pieluszki z małego opakowania oraz ulotki.
Czy wszystkie Twoje znajome dostały już od Ciebie link do dziennego zapasu pieluszek? Mamy jeszcze sporo do rozesłania! Udostepnij link już teraz!
http://www.streetcom.pl/ankietaopieluszkachdlaznajomych?code=411308B4-4FDA-4674-A295-D12CBD087F67
Pozdrawiam serdecznie,
Tereska "
i przy okazji zapraszam do testowania:P
Apropo kampani PIeluszek Pampers:)
Wlasnie otrzymalam od nich maila: \
"Droga Mamo!
Z przyjemnością witam Cię w kampanii pieluszek Pampers Sleep&Play!
Już jutro zostanie wysłana do Ciebie paczka. Kurier powinien doręczyć ją w ciagu 1 tygodnia.
W paczce znajdziesz opakowanie pieluszek, nawilżane chusteczki dla Twojego maleństwa oraz specjalną, unikalną torbę dla Ciebie. Koleżankom przekaż pieluszki z małego opakowania oraz ulotki.
Czy wszystkie Twoje znajome dostały już od Ciebie link do dziennego zapasu pieluszek? Mamy jeszcze sporo do rozesłania! Udostepnij link już teraz!
http://www.streetcom.pl/ankietaopieluszkachdlaznajomych?code=411308B4-4FDA-4674-A295-D12CBD087F67
Pozdrawiam serdecznie,
Tereska "
i przy okazji zapraszam do testowania:P
Dobra, też dostałam maila :).
I link ode mnie, jeśli ktoś jeszcze nie zamawiał :
I link ode mnie, jeśli ktoś jeszcze nie zamawiał :
Nie trzeba :)
Oświadczenie potrzebne jest do testowania używek.
Oświadczenie potrzebne jest do testowania używek.
ja zapisałam się chyba rok temu, cisza do tej pory, wysłałam jakiś czas temu oświadczenie i też dalej cisza, przy rejestracji podany jest adres email na który można pisać, jeśli twojej miejscowości nie ma na liście - pisałam dwa razy i cisza...
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
sorki jednak w moim profilu jest już wpisana miejscowość, ale jak widać nie chcą ludzi ze wsi do testowania :)
Ja tez sie na pierwsze pampy nie zalapalam (te premium care), a teraz mam dostac. Nie wiem z czego to wynikalo, raczej nie z braku oswiadczenia, bo wczesniej go nie mialam, a jakies kampanie juz byly. Ale potem zmienili jakies zasady, wlasciciela czy cos i trzeba bylo jeszcze raz to oswiadczenie wyslac. Ja je wyslalam pozniej i wtedy juz czesciej sie lapalam do kampani, nie tylko "doroslych". Ale moze po prostu nie lapalam sie wczesniej w jakies kryteria (za mloda, za stara czy cos). Albo jeszcze podejrzewam, ze moj maly byl za maly i jeszcze nie brali mnie pod uwage jako "mamuske", bo kiedys tam wczesniej wiosna byly rozne ankiety o dzieciach, a ja jeszcze bylam w ciazy, wiec zaznaczalam, ze dzieci 0 :P
Takie maila dostałam, mimo, że nie wysłałam im oświadczenia.
Drogi Ekspercie!
Gratulujemy! Znalazłeś się w gronie ściśle wyselekcjonowanych osób, które chcemy zaprosić do nowej kampanii Streetcom.
To bardzo wyjątkowa i nietypowa kampania. Firma Martini bardzo chciałaby poznać Twoją opinię na temat swoich reklam. Czy zachęcają cię do spróbowania? Z czym ci się kojarzą? Wejdź do swojej Strefy Eksperta i wypełnij ankietę "Martini Ocena reklamy". Dla tych, którzy rzetelnie wypełnią ankietę, mamy kilkaset nagród od Martini*.
Weszłam na stronę, bo wyczytałam, że czasami pojawiają się ankiety a nie informują o nich mailem, więc teraz częściej sprawdzam strefę eksperta a tam ocenianie reklam martini. Ciekawe czy mogę coś dostać, mimo, że oświadczenia nie wysłałam, czy coś się im walnęło :)
Drogi Ekspercie!
Gratulujemy! Znalazłeś się w gronie ściśle wyselekcjonowanych osób, które chcemy zaprosić do nowej kampanii Streetcom.
To bardzo wyjątkowa i nietypowa kampania. Firma Martini bardzo chciałaby poznać Twoją opinię na temat swoich reklam. Czy zachęcają cię do spróbowania? Z czym ci się kojarzą? Wejdź do swojej Strefy Eksperta i wypełnij ankietę "Martini Ocena reklamy". Dla tych, którzy rzetelnie wypełnią ankietę, mamy kilkaset nagród od Martini*.
Weszłam na stronę, bo wyczytałam, że czasami pojawiają się ankiety a nie informują o nich mailem, więc teraz częściej sprawdzam strefę eksperta a tam ocenianie reklam martini. Ciekawe czy mogę coś dostać, mimo, że oświadczenia nie wysłałam, czy coś się im walnęło :)
fidbek to strona gdzie sprawdzasz swoje kompetencje spoleczne, normalnie kazdy raport o Tobie jest płatny ale ekspertki dostaja dla siebie 6 kodów i kolejne 6 dla rozdania znajomym,wypelniasz ankiete z intertesujacej Cie kompetencji a potem rozsyłasz ta ankiete znajomym i z tego jest generowany raport, troche głupia jest ta strona dla mnie,ale sie dopiero zapoznaje i gdyby któras była chetna do pomocy to zapraszam :)
wczoraj dostałam info, że dziś będzie kurier, do teraz ani śladu i mam przeczucie, że tak znowu będzie... poprzednia kampania pampersa była identyczna - pieluchy nie doszły. na mojej stronie już wiszą raporty i info: dostałaś pieluchy i chusteczki... poprzednio napisałam i wycofali mi raporty, bo nie miałam czego powpisywać. tylko, kurczę, zastanawiam się, dlaczego nie dochodzi?? toż kurier nie kradnie, a skoro wysłali info, że nadali?
A ja właśnie dostałam maila pt: Zakwalifikowałeś się do kampanii.
A w nim poniższa treść:
Gratulujemy! Znalazłeś się w gronie ściśle wyselekcjonowanych osób, które chcemy zaprosić do wzięcia udziału w nowej kampanii Streetcom.
To bardzo wyjątkowa i nietypowa kampania. Pewna marka alkoholu, której nazwy jeszcze nie możemy zdradzić, chciałaby dowiedzieć się więcej na temat twoich wyborów i stylu życia.
Zaloguj się do swojej Strefy Eksperta i wypełnij ankietę Twoje wybory. Dla tych, którzy wypełnią swoje zadanie rzetelnie, mamy kilkaset nagród*.
Tylko że loguję się do SE i tam nic nie mam :/
A w nim poniższa treść:
Gratulujemy! Znalazłeś się w gronie ściśle wyselekcjonowanych osób, które chcemy zaprosić do wzięcia udziału w nowej kampanii Streetcom.
To bardzo wyjątkowa i nietypowa kampania. Pewna marka alkoholu, której nazwy jeszcze nie możemy zdradzić, chciałaby dowiedzieć się więcej na temat twoich wyborów i stylu życia.
Zaloguj się do swojej Strefy Eksperta i wypełnij ankietę Twoje wybory. Dla tych, którzy wypełnią swoje zadanie rzetelnie, mamy kilkaset nagród*.
Tylko że loguję się do SE i tam nic nie mam :/
mjakmama - mam nadzieję ;) bo ostatnio wszystko mnie omija, i pampersy i warzylion :/
A słuchajcie, mąż wysłał oświadczenie ponad tydzień temu poleconym priorytetem i kurcze do tej pory ma na stronie, żeby wysłać oświadczenie, czyli jeszcze nie doszło.
A u Was jak szybko doszło?
Czy może nie można poleconym??
A słuchajcie, mąż wysłał oświadczenie ponad tydzień temu poleconym priorytetem i kurcze do tej pory ma na stronie, żeby wysłać oświadczenie, czyli jeszcze nie doszło.
A u Was jak szybko doszło?
Czy może nie można poleconym??
Dostalam paczke z pieluchami , juz dalam czesc kolezance. Reszte rozdam na dniach :)
Poniewaz jestem pierwszy raz w w kampanii to poprosze Was dziewczyny o pomoc. Rozumiem ,ze mam porozmawiac o produkcie z osobami ktorym probki dalam ale dopierto jak te osoby przetestuja probki, tak? czy tez na poczatku przed testowaniem prowadzicie jakas rozmowe promującą dany produkt?
czy moglby mi ktos wyslac na maila przykladowy raport z rozmowy? Jakos niepewnie sie czuje i nie mam do konca pomyslu na prowadzenie rozmowy .
bede bardzo wdzieczna za pomoc .
Poniewaz jestem pierwszy raz w w kampanii to poprosze Was dziewczyny o pomoc. Rozumiem ,ze mam porozmawiac o produkcie z osobami ktorym probki dalam ale dopierto jak te osoby przetestuja probki, tak? czy tez na poczatku przed testowaniem prowadzicie jakas rozmowe promującą dany produkt?
czy moglby mi ktos wyslac na maila przykladowy raport z rozmowy? Jakos niepewnie sie czuje i nie mam do konca pomyslu na prowadzenie rozmowy .
bede bardzo wdzieczna za pomoc .
ja też dostałam o produktach zbożowych, zobaczymy czy coś z tego będzie
Dziewczyny,w końcu się zarejestrowałam na streetcom :)
Wypełniłam ankiety.
Widzę, że jeszcze jeden formularz muszę wydrukować i wysłać do nich przez PP
Czy coś jeszcze mam zrobić ? Czy teraz po prostu czekam ?
Wypełniłam ankiety.
Widzę, że jeszcze jeden formularz muszę wydrukować i wysłać do nich przez PP
Czy coś jeszcze mam zrobić ? Czy teraz po prostu czekam ?
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
niestety nie wiem co jest w paczce bo leży u sąsiadów -przyszła wczoraj oi nie było komu odebrać , pójdę po nią wieczorkiem to napiszę:) wypełniłam jakąs tam ankietę potem było sporo zdjęć, do nich pytania, potem jeszcze jedna ankieta, potem prośba o potwierdzenie adresu a potem info że jedzie do mnie paczka:) no i dojechała i dziś mam zamiar ją skonsumować:)
aha no i jeszcze jedna rzecz- co do tego oświadczenia które trzeba rzekomo wypełnić i im wysłać żeby załapać się na akcje dla dorosłych- to nie prawda... ja nic im do tej pory nie wysłałam (jakoś zawsze mi na pocztę nie podrodze) więc albo się walneli albo to ściema
\
aha no i jeszcze jedna rzecz- co do tego oświadczenia które trzeba rzekomo wypełnić i im wysłać żeby załapać się na akcje dla dorosłych- to nie prawda... ja nic im do tej pory nie wysłałam (jakoś zawsze mi na pocztę nie podrodze) więc albo się walneli albo to ściema

Dostałam maila o takiej treści:
Drogi Ekspercie!
Dziękujemy za szybkie i rzetelne wypełnienie Ankiety od Martini.
W nagrodę mamy dla Ciebie upominki od firmy Martini.
Zaloguj się proszę do Strefy Eksperta i potwierdź swój adres wchodząc na link Potwierdzenie adresu nagroda.
Do zobaczenia w nowej kampanii,
Ola.
I teraz nie wiem czy to kampania, czy nie. Przez chwilę miałam w aktualnych kampaniach, ale jak potwierdziłam adres, to już nie mam :/
Nie wiem o co chodzi ;)
Drogi Ekspercie!
Dziękujemy za szybkie i rzetelne wypełnienie Ankiety od Martini.
W nagrodę mamy dla Ciebie upominki od firmy Martini.
Zaloguj się proszę do Strefy Eksperta i potwierdź swój adres wchodząc na link Potwierdzenie adresu nagroda.
Do zobaczenia w nowej kampanii,
Ola.
I teraz nie wiem czy to kampania, czy nie. Przez chwilę miałam w aktualnych kampaniach, ale jak potwierdziłam adres, to już nie mam :/
Nie wiem o co chodzi ;)
A ja jestem w kampani LG wchodżcie na stronke
http://www.streetcom.pl/lg
http://www.streetcom.pl/lg
Masz dziecko w wieku 3-11 miesięcy?
Już w kwietniu startuje nowa kampania idealna dla Ciebie!
Jeśli Twoje znajome mają również dzieci w tym wieku, koniecznie poinformuj je o kampanii i zaproś je do dołączenia do naszych Ekspertów – razem będziecie testować produkty dla swoich dzieci!
dziewczyny macie taka inf w strefie eksperta?
Już w kwietniu startuje nowa kampania idealna dla Ciebie!
Jeśli Twoje znajome mają również dzieci w tym wieku, koniecznie poinformuj je o kampanii i zaproś je do dołączenia do naszych Ekspertów – razem będziecie testować produkty dla swoich dzieci!
dziewczyny macie taka inf w strefie eksperta?
Zakwalifikowałaś się do nowej kampanii Streetcom.
Wkrótce dostaniesz produkty do testowania dla swojego dziecka. Rekrutacja wciąż trwa, więc jeszcze nie zdradzimy wszystkich szczegółów...
Kampania wystartuje już w kwietniu*.
Mamy jeszcze wolne miejsca, dlatego koniecznie zaproś swoje koleżanki, które mają dzieci w wieku 3-14 miesięcy, żeby zostały Ekspertkami Streetcom. Razem możecie brać udział w tej kampanii.
>To brzmi jak pewna wiadomość ;-)
Wkrótce dostaniesz produkty do testowania dla swojego dziecka. Rekrutacja wciąż trwa, więc jeszcze nie zdradzimy wszystkich szczegółów...
Mamy jeszcze wolne miejsca, dlatego koniecznie zaproś swoje koleżanki, które mają dzieci w wieku 3-14 miesięcy, żeby zostały Ekspertkami Streetcom. Razem możecie brać udział w tej kampanii.
>To brzmi jak pewna wiadomość ;-)
A to taka wiadomość, to raczej tak :)
Ja dostałam coś innego:
" Droga Mamo,
W kwietniu rusza kampania, w której będziesz mogła otrzymać produkty dla swojego dziecka.
Koniecznie zaloguj się do Strefy Eksperta i wypełnij Ankietę o żywieniu dzieci.
Zaproś również swoje znajome, żeby zostały Ekspertkami Streetcom. Mamy jeszcze wolne miejsca - razem będziecie testować produkty dla swoich dzieci - za darmo!
Zapraszamy gorąco*
Pozdrawiamy was serdecznie,
Ola "
I dopiero po tym miałam ankietę, ale to dzisiaj dostałam dopiero tego maila, a Wy już dawno :/ :-))
buuu ;)
Ja dostałam coś innego:
" Droga Mamo,
W kwietniu rusza kampania, w której będziesz mogła otrzymać produkty dla swojego dziecka.
Koniecznie zaloguj się do Strefy Eksperta i wypełnij Ankietę o żywieniu dzieci.
Zaproś również swoje znajome, żeby zostały Ekspertkami Streetcom. Mamy jeszcze wolne miejsca - razem będziecie testować produkty dla swoich dzieci - za darmo!
Zapraszamy gorąco*
Pozdrawiamy was serdecznie,
Ola "
I dopiero po tym miałam ankietę, ale to dzisiaj dostałam dopiero tego maila, a Wy już dawno :/ :-))
buuu ;)
ja dzisiaj dostalam takiego :P
Droga Ekspertko!
Pozdrawiam, Ola
Droga Ekspertko!
Pozdrawiam, Ola
I ja, i ja :)
no a mi nareszcie wczoraj zaktualizowano profil, wprowadzili moje oświadczenie i dostałam ankietę o alkoholach, może teraz coś się ruszy :)