Widok

EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zapraszam do nowego wątku
link do poprzedniego
http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-13-t271614,1,16.html

właśnie wypełniłam raport końcowy Gerber 3-ile miałyście raportów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jest ktos z Rumi kto dostal ariela i sie chce podzielic ?? :)
Aga podaj mi na PW adres wyślę Ci w poniedziałek lub wtorek
Alice ale nie kumam czemu pierzesz biale skarpetki z kolorowymi? To sie chyba bierze pod uwage docelowy kolor prania a nie kolor jaki akurat ma jak jest brudne hehehe;)
kurcze ten ariel to jest troche gorszej jakosci bo produkowany dla krajów europy wschodniej lepszy jest ten produkowany dla zachodu.poznac mozna z tylu na opakowaniu.
Ja dzis odpaliłam dwie pralki kolory i białe fakt zarąb.iście pachnie w całej łazience,i w końcu jak M. wstawia pranie to nie słyszę ile proszku wsypać ? ile płynu?wrrr a tak wsadza kapsułkę i po sprawie
No wlasnie dlatego uzywam niemieckiej chemii do prania i czuje ze przy niej zostane;)
Aniaa tak jak pisalam niemam zamiaru swoich teoretycznie bialych ale jak sie lazi na boso po calym domu to czrnych skarpetek prac z np. bialymi koszulami , podkoszulkami czy bielizna.
Z reszta pomijajac jedna pare bialych a raczej szarych ze starosci skarpetek to na jasnozielonych kolorowa kapsulka tez niedoprala i widac brudne "stopy" na skarpetkach ,gdzie mam porownanie ze piorac w proszku to znikalo, bo przeciez nie piore pierwszy raz w zyciu.
Teraz juz wiesz?
Rozumiem, ale powiem szczerze ze ja nie przywiazuje zbyt duzej wagi do tego czy mi dopralo skarpetki, w ogole tego nie sprawdzam;) Inne rzeczy tak, ale bialych skarpetek to chyba nigdy sie nie dopierze jak sie zasuwa na boasaka tak jak u nas;)
No jasne doprac do idealnej bieli to sobie mozna pomarzyc bo "takie rzeczy to tylko w erze" ;)
Ale chodzi mi oto ze one sa ewidentnie nadal brudne!! tak jakbym je sobie tylko przeplukala a nie wyprala!! A najlepsze jest to ze na codzien to ja piore wlsanie w kolorowym i bialym arielu i proszek to dopiera ladnie a ta kapsulka niedal sobie rady jak widac :(

ide spac-dobranoc i do jutra :)
ja z Wrzeszcza chętnie bym przetestował, gdyby ktoś chciał się podzielić :)
mama_wiki dam znak jak będę jechała do wrzeszcza
ja od czasu johnsona nie mam zadnej ankiety moze dlatego ze mialam trzy kampanie pod rzad??? jak myslicie na facebooku streetcom pisal ze obowiazuje okres karencji niewiem czemu a przezciez raporty pisze dobrze chyba:) i dosyc duzo bo po 12 mniej wiecej:(
a np moja kumpela co napisala tylko dwa raporty w mleku gerber dostala sie do nesvita w ktorym napisasla trzy raporty i teraz do kaszek moze ja tez bede tylko po 2 lub 3 pisala:)
mis ie wydaje ze nie chodzi o ilosc raportow tylko to co jest w nich napisane i kryteria przy kolejnych kampaniach
Ja zrobilam pranie dzis. Nie ma sie czym zachwycac. Jak wyschnie to bede wiedziala czy dobrze wyprane. Ale na FB dziewczyny strasznie sie tym podniecaja. Ze super pierze i pachnie. Mnie zapach draznil, bo dosc intensywny. Ale jak schowalam do szafy bylo juz lepiej.
Kombinezonu dziecka nie dopral-ale nie wiem skad bylo to zabrudzenie, bo dziecko nie chodzilo jeszcze.
I przyznam ze 1 pranie to za malo zeby mnie przekonac. Sama jestem fanka plynow do prania, ale wole dozowac ilosc do wielkosci prania.
Czy piszac raporty wspominacie tez o tym co jest w produkcie na nie?
As ja wpisalam juz jeden niestety negatywny raport po praniu mojej mamy i moich skarpetek niedopranych ;)
Podejrzewam ze jest tak jak mowisz po pierwsze zadnych rewelacji a po rdugie tak jak pisala ktoras z WAs ze te proszki na rynek wschodni sa grosze a niby pod ta sama marka.... :( przykre to ze polske traktuja jeszcze jak "wschod" a nie jak "zachod" a jestesmy miedzy niemcami a rosja....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardziej przykre jest to, ze nasze sa drozsze. A te zachodnie sa lepsze i tansze, bo wieksza konkurencja. Musza sobie zrekompensowac roznice :(
a moze ktos ma gerbera na zbyciu??
a ja dalej czekam na kuriera;/ szlak mnie trafi;/ jedzie jedzie i dojechac nie może tylko godziny przekłada;/
Sandrulka i jak dojechal do Ciebie wreszcie ten kurier??
do mnie wkońcu dotarło. pranie zrobione. mi ładnie doprało dzieci ubrania i skarpety. ogolnie to kupuje ariel complete 7 proszek i go lubie,ale kapsułki wg mnie sa ok i nie trzeba płynu do płukania bo ładnie pachnie.Zobaczymy co powiedza moi znajomi ;)
Ja jestem na "+".

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry