Widok

EKSPERTKI STREETCOM cz.15:))))))))))))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czas na nowy wątek:)
link do poprzedniego http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-14-t284240,1,16.html
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też jestem ciekawa i się cieszę że będziemy je testować bo mąż też skorzysta:)))

A dzisiaj dostałam maila że zostałam wybrana do informatora szkolnego...cokolwiek to znaczy:)
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My tez do eucerin sie dostalismy - pewnie jutro bedzie kurier; jestem ciekawa paczki bo ostatnia z tej firmy byla naprawde wypasiona :)
ech streetcom kombinuje jak może do papierosów dołączyli ankiety i każdy przed spróbowaniem powinien je wypełnić a nie wszyscy chcą i co jak ktoś nie wypełni to go mąż papierosem niema częstować echhh chyb dosyc maja naciągaczy i większe będą teraz kontrole z jednej strony to dobrze ale coraz więcej utrudnień
aha, to nie kumam dlaczego u mnie się zamknęła. ALe nic to , przeżyję :-)
Dostałam maila że wczoraj wysłali paczki z eucerinem:)
imageimage
Ja tez nacisnęłam na odmowa opowiedzi na pytanie o dochód i mi się ankieta nie zamknęła
Moje córcie Patrycja, Paulina (2000) Kinga (2010)
image
a czy ostatnie pytanie w tej ankiecie to było o dochód netto w rodzinie czy coś podobnego bo jak kliknęłam na " odmowa odpowiedzi " do ankieta się zamkneła i podziękowali za wypełnienie. A może moja odpowiedź mnie zdyskwalifikowała :-) ?
nie, podwyzszalam bo potencjalny klient to przeciez nie taki co napisze w ankiecie ze jezdzi 20 letnim trupem i ze mu niestarcza na rodzine bo ma postawowe wyksztalcenie i zarabia 5zl na krzyz albo jest bezrobotny. Potencjalny klient to ten co ma duzo kasy i chce kupic wszystko i cena mu niestraszna! wiec jak wypelniacie ankiety to zawyzajcie ;)
rozumiem że wszystko pomniejszyliście ;-)
a moj maz nic nie dostal jeszcze-zadnych kampani :(
mial co prawda ankiete o higienie i wypelnilismy ja wiec zobacze.
A co do wypelniania tych ankiet to jak dla nas tez za bardzo szczególowe te pytania wiec naklamalismy w nich-a co tam...
Nie, to pierwsza taka, a ja mialam juz chyba 5 albo 6 kampanii.
no właśnie, też mi to nie pasuje. A czy w przeszłości zdarzały się ankiety z podobnymi pytaniami bo to moja druga dopiero więc nie mam doświadczenia?
Ja nie wypelniłam, wedlug mnie to przegiecie. Pytaja o wszsytsko co masz w domu, o to czy wyjezdzasz na urlopy i gdzie, jaki masz samochod, jakie sa dochody. I tak juz duzo informacji o mnie maja takze ja sobie to daruje.
dziewczyny wypełniacie tę ankietę dot. higieny jamy ustnej pomimo takich szczegółowych pytań czy odpuszczacie ?
No w końcu sie cos ruszyło z ankietami ale tym razem mąż dostał od czasu mlek Gerbera jest to jego druga ankieta higiena jamy ustnej i szczoteczki.
a ja nie dostałam :/
image
a nasz kurier zostawił paczkę w jakimś sklepie rowerowym kuźwa nawet nie zadzwonił a ni nic ;/
imageimage
mój m dostał sms, że paczka wyszła :)
Dziś dotarła i zaczyna testowanie
image
image
maż dostał paczke West Duo są 4 paczki papierosów i zapalniczka i ulotki
kurcze nawet meila nie było ze paczka w drodze
nie nie nie :(
imageimage
Dostałyście maila od ecerinu? mają wysłać paczki w ciągu tygodnia:)
imageimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Kuchnia (41 odpowiedzi)

Witam. Właśnie wykańczamy mieszkanie i będziemy robić kuchnię. Czy możecie polecić firmę, która...

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Gdzie kupię duże kartony? (20 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

do góry