Widok

EKSPERTKI STREETCOM!!!11!!!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dawajcie tu:)tamten wątek już przydługawy.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
annika1801 no ja też właśnie dostałam potwierdzenie adresu na farbę, tylko nie wiem czy mnie wezmą bo ja dopiero co się zarejestrowałam na streetcomie i nie zdążyłam im jeszcze odesłać pocztą potwierdzenia regulaminu...
imageimage

u mnie tez potwierdzenie adresu z farb zobaczymy co z tego wyjdzie
imageimage
a mój mąż dostał dziś jakieś zaproszenie od streetcomu do zaprzyjaźnionego konkursu ?
imageimage

ma przesłać im na e-maila: Moja ulubiona reklama telefonu to...czy coś się stanie jak w niej nie weźmie udziału ?
imageimage

to facetom telefony, a dla nas kaszki i farby do włosów :PPP ;-)
jestem za :)
imageimage

wypełniłam ankietę:)
ja nic niedostałam:(
image[/url]
image[/url]
Hej.Jestem nowa w Streetcomie i dostalam pierwszą paczkę do testowania - mleko Gerbera.I tak się zastanawiam, co takiego można napisać o mleku,poza tym, że mojemu dziecku smakuje.
Moje koleżanki też właściwie wypowiedziały się jednym zdaniem,więc nie wiem czy taki raport mi uznają??
Może jakieś sugestie?:))
Anula to nie jest tak ze ty masz pisac co uwazasz o mleku ale co powiedzialy osoby z ktorymi na jego temat gdalas
Mam ankiete zeli pod prysznic
ja też dostałam ankiete z żelami pod prysznic choć do tej pory nie wysłalam im potwierdzenia:P
imageimage
sandrulka25 ja też wczoraj dostałam tą ankietę z żelami i tak samo jak Ty do dnia dzisiejszego nie odesłałam im potwierdzenia, bo rozumiem że masz na myśli ten regulamin ichny :)
imageimage

jop własnie to
imageimage
Ponownie poszukuję chętnych na mleczko gerber proszę pisać na maila j_marciniak82@o2.pl moja mała pije bebilon i nie chcę jej zmieniać.
Babki mam pytanie, to moja pierwsza kampania, internet mi trochę zamula i nie mam jak obejrzeć tej instrukcji do raportowania.

Kliknęłam na raport z rozmowy i to jest raport do jednej rozmowy? czyli zaznaczam jedną osobę z którą rozmawiałam? jedną próbkę dałam i tak dalej? czy odnosi się on do wszystkich przeprowadzonych rozmów? i zaznaczam że np rozmawiałam z 5 osobami itd.?

Czy ten raport to można kilka razy wypełniać bo w różnych miejscach rozmawiałam z różnymi osobami, czy jak to wygląda??

Z góry dziękuję za odpowiedź.
image
jeden raport=jedna rozmowa(nawet jeśli w tej rozmowie uczestniczyło kilka osób
jeśli miałaś np.kilka spotkań i kilka razy rozmawiałaś w ciągu jednego dnia,wtedy i raportów będzie kilka
image
image
dziękuje :)
image
nie wiem czy do konca jest tak jak mowisz, wtedy w raporcie nie byloby oopcji z iloma osobami rozmwialas bo trzeba by bylo skladac jeden raport do jednej rozmowy
nie raz jest także spotykam się na placu zabaw jednocześnie z 3 koleżankami i z nimi razem gawędzę o np.kaszkach-mam jeden raport i zaznaczam,że rozmawiałam z trzema.

Innego dnia spotykam się z kuzynka i jest u niej kolezanka-rozmawiamy o kaszkach-piszę jeden raport,wychodzę od kuzynki,spotykam sąsiadkę-rozmawiamy-piszę drugi raport tego dnia.
Po południu wychodze na spacer spotykam koleżankę-opowiadam o kaszkach i mam już trzeci raport jednego dnia

teraz chyba dobrze wyjaśniłam?przynajmniej takie jest moje rozumowanie
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry