Widok
znalazłam osobe ktora sprzedaje mleko gerber napewno ze streetcomu http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/mleko-gerber-2-powyzej-6-miesiaca-ogl3918829.html
łeh łeh dostałam info że w przyszłym tygodniu dostanę pieluchy do kampanii do której się dostałam się pół roku temu, pozostawiam bez komentarz fakt że mój syn nosi pieluszki już dwa rozmiary większe
do żywca nie napisałam jeszcze żadnego raportu ale ta woda jest taka ohydna, bllleee
do żywca nie napisałam jeszcze żadnego raportu ale ta woda jest taka ohydna, bllleee
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
oooo, to kolejna kampania pieluchowa też się szykuje? ja nie mam szczęścia do dziecięcych - do pieluchowej dostałam się tylko raz (premium care) a potem sleep &play to nawet próbki zamówione mi nie dotarły. Co prawda dostałam się do kaszek nestle, ale o pieluchy ani o mleko to mnie nawet ostatnio nie zapytali :(
Salambo, jak byś miała jakiegoś linka do zamawiania pieluch, to podeślij na priva albo wklej do wątku, plis :)
Salambo, jak byś miała jakiegoś linka do zamawiania pieluch, to podeślij na priva albo wklej do wątku, plis :)

[/url]
[/url]