Widok
ENDOKRYNOLOG - kogo polecacie
Witam,
mam prośbę do dziewcząt z chorą tarczycą. Mianowicie jakiego lekarza polecacie godnego zaufania??? Powiem szczerze, że wcześniej leczyłam się na śląsku, bo stamtąd pochodzę i byłam bardzo zadowolona. Ale odkąd przeprowadziłam się na stałe do Trójmiasta nie mogę znaleźć endokrynologa z powołaniem. Proszę o opinie Waszych lekarzy
Pozdrawiam
mam prośbę do dziewcząt z chorą tarczycą. Mianowicie jakiego lekarza polecacie godnego zaufania??? Powiem szczerze, że wcześniej leczyłam się na śląsku, bo stamtąd pochodzę i byłam bardzo zadowolona. Ale odkąd przeprowadziłam się na stałe do Trójmiasta nie mogę znaleźć endokrynologa z powołaniem. Proszę o opinie Waszych lekarzy
Pozdrawiam
Bombelkowa a ten dr Kaźmirowicz to w Gdyni przyjmuje? jeśli tak to czy to prywatnie, ile się czeka i ile kosztuje wizyta?
Ja nigdy nie miałam problemów z tarczycą a teraz czasie ciąży zrobiła mi ie ogromna niedoczynność i muszę gdzieś się udać do lekarza. Narazie jak sobie pomyślę o tych wsszystkich kolejkach i czekaniu kilku miesięcznym to mi się odechciewa.
Ja nigdy nie miałam problemów z tarczycą a teraz czasie ciąży zrobiła mi ie ogromna niedoczynność i muszę gdzieś się udać do lekarza. Narazie jak sobie pomyślę o tych wsszystkich kolejkach i czekaniu kilku miesięcznym to mi się odechciewa.
Dr Kazmirowicz - bardzo sympatyczny, zlecił mi masę badań ;) dokładnie wszystko posprawdzał :] wszystko tłumaczył :] bardzo dobre wrażenie na mnie zrobił (nie mam problemów z tarczycą) (byłam w Medycynie Rodzinnej na Pomorskiej w ramach abonamentu, 2 lata temu)
będąc w ciąży byłam też u Dr Błauta - też dobre wrażenie na mnie robił. (Endomed)
Ale jednak ten pierwszy wydaje mi się dokładniejszy.
A najlepszym z najlepszych jest chyba Prof. Sworczak? Od lat :] (Endomed, UCK)
będąc w ciąży byłam też u Dr Błauta - też dobre wrażenie na mnie robił. (Endomed)
Ale jednak ten pierwszy wydaje mi się dokładniejszy.
A najlepszym z najlepszych jest chyba Prof. Sworczak? Od lat :] (Endomed, UCK)
http://endo.gumed.edu.pl/joomla15/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=57
Pracownicy Kliniki Endokrynologii Akademii Medycznej. Mysle, ze do nich warto - pewnie wszyscy przyjmują też prywatnie.
Pracownicy Kliniki Endokrynologii Akademii Medycznej. Mysle, ze do nich warto - pewnie wszyscy przyjmują też prywatnie.