Widok

ENDOKRYNOLOG - kogo polecacie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,
mam prośbę do dziewcząt z chorą tarczycą. Mianowicie jakiego lekarza polecacie godnego zaufania??? Powiem szczerze, że wcześniej leczyłam się na śląsku, bo stamtąd pochodzę i byłam bardzo zadowolona. Ale odkąd przeprowadziłam się na stałe do Trójmiasta nie mogę znaleźć endokrynologa z powołaniem. Proszę o opinie Waszych lekarzy

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w evimed - dr. Kaźmirowicz.
Konkretny :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bombelkowa a ten dr Kaźmirowicz to w Gdyni przyjmuje? jeśli tak to czy to prywatnie, ile się czeka i ile kosztuje wizyta?
Ja nigdy nie miałam problemów z tarczycą a teraz czasie ciąży zrobiła mi ie ogromna niedoczynność i muszę gdzieś się udać do lekarza. Narazie jak sobie pomyślę o tych wsszystkich kolejkach i czekaniu kilku miesięcznym to mi się odechciewa.
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kogo jeszcze polecacie??
dr Babińska, dr Błaut przyjmuja w Gdańsku na ul. kowalskiej
Tomasz Buss,przyjmuje w baltimedzie ma Krzemowej(orunia gorna) i w lux medzie na al.zwyciestwa w Gdansk.Uwazaj bo jest b.przystojny ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mysle, że duze prawdopodobienstwo trafic na lepszego endokrynologa niz gdzie indziej, jest w Endomedzie.

Tam przyjmują endokrynolodzy, którzy jednoczesnie pracują w UCK przy Akademii Medycznej, więc są na bieżąco z trudnymi przypadkami i z nowymi poglądami na leczenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dr Kazmirowicz - bardzo sympatyczny, zlecił mi masę badań ;) dokładnie wszystko posprawdzał :] wszystko tłumaczył :] bardzo dobre wrażenie na mnie zrobił (nie mam problemów z tarczycą) (byłam w Medycynie Rodzinnej na Pomorskiej w ramach abonamentu, 2 lata temu)

będąc w ciąży byłam też u Dr Błauta - też dobre wrażenie na mnie robił. (Endomed)

Ale jednak ten pierwszy wydaje mi się dokładniejszy.

A najlepszym z najlepszych jest chyba Prof. Sworczak? Od lat :] (Endomed, UCK)
ja chodzę do evimedu do dr Rzepiak. bardzo dobrze mnie prowadzi (podczas ciąży super). spotkałam się jednak negatywnymi opiniami.
Ale ja jestem zadowolona.
MamaLili a powiedz mi ile płacisz za wizytę w Evimedzie i ile się czeka na wizytę? Bo mnie czeka wizyta u jakiegoś endokrynologa.
image image
teraz kosztuje 100 zł a czeka się jakoś od tygodnia do dwóch. W ciąży miałam tak, że tylko pokazywałam wyniki i nawet nie płaciłamm za wizytę.
a macie jakieś opinie na temat dr Mizan, przyjmuje we Wrzeszczu???
Ja dr. Rzepiak nie polecam.
bombelkowa a czy ty masz złe doświadczenia z dr Rzepiak? co się stało?
mamaLilii, byłam raz przed ciążą z wynikami i lekarka powiedziała, że w ciażę nie zajdę bo mam jajniki jak po menopauzie..
Dla kogoś starającego się o dziecko.. brzmi jak wyrok..
Tak się zna, że wydaje takie osądy które można o kant d... rozbic ;)
a ona oglądała twoje jajniki??? mi owszem i ona i gin mówili, ze mogę mieć trudności z zajściem a nie lecząc tarczycy poronić..... a w zasadzie zaszłam podczas pierwszego cyklu, fakt 3 mce po odstawieniu tab
wywnioskowała to na podstawie wyników.
chyba Ciebie pokręciło tam przyjmuje tak naprawde SAworczak i 2 inne babki ze specjalizacja np taka Orzechowska-Pawiłojć w ogóle nie ma specjalizacji z endokrynologii a podaje się że ma i wielu lekarzy w endomedzie ma specjalizacje wysnute z palca których jeszcze nie zrobili.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://endo.gumed.edu.pl/joomla15/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=57

Pracownicy Kliniki Endokrynologii Akademii Medycznej. Mysle, ze do nich warto - pewnie wszyscy przyjmują też prywatnie.
ja polecam dr Chełmińską, przyjmuje prywatnie w Sopocie Kamiennym Potoku. koszt wizyty ok 80 zł, czas oczekiwania na wizyte ok tygodnia. Bardzo konkretna, miła osoba. Chodzę do niej od 1,5 roku

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (46 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

do góry