Widok

ENDOKRYNOLOG

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
przepraszam ze znowu zawracam glowe ale od stycznia chce sie powaznie zabrac za zrobienie porzadkow z moim zdrowiem a wiec po sprawdzeniu wiadomosci prosze o opinie na temat Janiny Ratnickiej przejrzalam internet i opinie sa rozne czesc pozytywnych czesc negatywnych jesli nie chcecie pisac na forum to prosze o wiadomosc na e-mail w profilu wizyty u tej pani sa dosc drogie i nie chcialabym niepotrzebnie wydac kasy:)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aniu ja juz ci powtarzałam dziesiatki tysiecy razy
Nie jest tania ale dobra specjalistka
Ja do niej chodzę

podniose moze ktos sie dopisze:)

image
up

image
też szukam dobrego endokrynologa. niestety nie mam zielonego pojęcia do jakiego się wybrac. ile jest osob tyle opinii. w ogole jaka jest cena wizyty np u dr Ratnickiej? czy cena jest wysoka to mi nic nie mówi bo wiadomo, ze cena to pojecie wzgledne i wszystko zalezy od zasobnosci portfela. ostatnio bylam u endokrynologa ale na drugim koncu polski ktory bral 50zł lącznie z usg i innymi badaniami. a jak to sie ma do cen w trojmiescie? bylabym wdzięczna za odpowiedz.
za I wizyte 150 zl

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy posiadanie dzieci jest warte zmiany stylu życia? Czy wychowywanie dzieci jest przyjemne? (47 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad urodzeniem dziecka, więc chciałem zapytać. Właśnie...

Poradźcie coś na wypadające włosy :( (15 odpowiedzi)

Dziewczyny, jak w temacie... proszę pomóżcie, bo sama nie wiem co robić. Karmię piersią od 5ciu...

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (60 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...

do góry