Widok
maqberry!
ciesze sie ze masz slub przede mna.
uwazam moj pomysl na podzial kosztow za trafiony, tylko nie wiem co na to pani Ewa. Nalezaloby z nia o tym porozmawiac. napewno to uczynie.
Bo niby co... dzien po twoim beda zmieniac dekoracje za 500zl i zakladac nowa? Te kwiatki nie zdarza zwiednac w ciagu jednego dnia!!!
A swoja droga to ciekawe...u jedych dekoracja jest obowiazkowa u innych nie ... to jak to w koncu jest???
jestem za dekoracja ale uwazam ze 500zl jest przesada, tym bardziej ze kwiaty w sezonie letnim sa najtansze w calym roku.
Pozdrawiam.
ciesze sie ze masz slub przede mna.
uwazam moj pomysl na podzial kosztow za trafiony, tylko nie wiem co na to pani Ewa. Nalezaloby z nia o tym porozmawiac. napewno to uczynie.
Bo niby co... dzien po twoim beda zmieniac dekoracje za 500zl i zakladac nowa? Te kwiatki nie zdarza zwiednac w ciagu jednego dnia!!!
A swoja droga to ciekawe...u jedych dekoracja jest obowiazkowa u innych nie ... to jak to w koncu jest???
jestem za dekoracja ale uwazam ze 500zl jest przesada, tym bardziej ze kwiaty w sezonie letnim sa najtansze w calym roku.
Pozdrawiam.
Zuza!! są różne opcje menu - od 130 do 180 zł. nie ma czegoś takiego jak korkowe! Alkohol i napoje możesz kupić sama bądź też estragon kupuje co chcesz w hurtowni i taką też kwote im zwracasz-bez zadnych dodatków. w piatki jest bodajże 10% taniej...sama mam w piatek ale co do tej zniżki to nie jestem całkiem pewna..wyleciało mi z głowy :):) ale zniżka na pewno jest!!
Ja byłam z moim kochaniem jeszcze w wakacje zeszłego roku..Estragon dopiero wtedy startował no i przypuszczam, że troche się nie spodziewali takiej popularności ;) więc wtedy Pani Ewa się zgodzila..gdy w listopadzie wpłacałam zaliczkę i mówiłam o 30 osobach też nie prostestowała..ale ja jestem (chyba) jedną z pierwszych klienetek i np nie mamy obowiązkowej dekoracji z kwiatów..i inne rzeczy też załatawiałam trochę inaczej niż Wy ;)
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
hehehe, no właśnie znalazła się zguba :))
p. Piotr do końca października nie wiedział czy jesteście zdecydowani czy nie i nas wpisał, za co potem przepraszał :))
Mi na tej dacie tak bardzo nie zależało, aczkolwiek to czerwiec :)) mój miesiąć bo urodziłam sie w czerwcu, to nic, jest jak jest :))
pozdrówka !
p. Piotr do końca października nie wiedział czy jesteście zdecydowani czy nie i nas wpisał, za co potem przepraszał :))
Mi na tej dacie tak bardzo nie zależało, aczkolwiek to czerwiec :)) mój miesiąć bo urodziłam sie w czerwcu, to nic, jest jak jest :))
pozdrówka !
Byłam w sobotę z moją świadkową w Estragonie - chciałam żeby zobaczyła jak to wszytsko wyglada. Akurat trwały przygotowania do wesela więc miałyśmy możliwość podejrzenia jak to może wygladać.
I powiem wam, że im częściej zaglądam do Estragonu, tym bardziej mi się tam podoba! Rozmawiałąm z P. Piotrem który również potwierdził mi że dekoracja może zawierać każdy rodzja kwiatów które sobie zażyczymy.
Myślę że żadna z nas nie będzie żałowała tych 500 zł wydanych na dekorację :)
I powiem wam, że im częściej zaglądam do Estragonu, tym bardziej mi się tam podoba! Rozmawiałąm z P. Piotrem który również potwierdził mi że dekoracja może zawierać każdy rodzja kwiatów które sobie zażyczymy.
Myślę że żadna z nas nie będzie żałowała tych 500 zł wydanych na dekorację :)