Widok

ESTRAGON

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś moze bawił się na weselu w Estragonie w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy jest ktoś na forum, kto już miał w Estragonie wesele?

dzięki Dziewczyny, ważne że jakakolwiek zniżka jest, bo te dzieciaczki poskubią troszeczkę, a w niektórych restauracjach trzeba zapłacić za nie normalną stawkę.
a co z okrągłymi stołami? będzie w wakacje taka możliwość?
ja mam w piatek,jedzenie dostaniesz a za dzieci placi sie jak sie nie myle 60 % do 10 roku zycia a do 3 lat nic nie placisz,ale moge sie mylic z platnoscia jesli chodzi o te 60%,moze 40?jejku,nie pamietam,moze lepiej zadzwon tam
WITAM
JEDZENIE ZABIERASZ, 5 % ZNIŻKI Z TEGO CO WIEM, A CO DO DZIECI NA WESELU TO NIE WIEM, BO U NAS NIE BEDZIE ŻADNYCH....
dziewczyny!
jeszcze jedno pytanie, a nawet dwa :)
czy można brać do domu jedzenie, które zostanie po weselu?
czy za dzieci się płaci, czy też może 50%?
na piątek jest 10% czy 5%?
maqberry!
ciesze sie ze masz slub przede mna.
uwazam moj pomysl na podzial kosztow za trafiony, tylko nie wiem co na to pani Ewa. Nalezaloby z nia o tym porozmawiac. napewno to uczynie.
Bo niby co... dzien po twoim beda zmieniac dekoracje za 500zl i zakladac nowa? Te kwiatki nie zdarza zwiednac w ciagu jednego dnia!!!

A swoja droga to ciekawe...u jedych dekoracja jest obowiazkowa u innych nie ... to jak to w koncu jest???
jestem za dekoracja ale uwazam ze 500zl jest przesada, tym bardziej ze kwiaty w sezonie letnim sa najtansze w calym roku.

Pozdrawiam.
:) Tak ślub mam w Mikołaju... ale czasu jeszcze sporo postanowiłam się w ogóle nie denerwować..więc nie myslę wciąż o tym

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
ja rowniez nie musze miec tej dekoracji za 500zl ale rozmawialam z Pania, ktora ja wykonuje i zdecydowalam sie ja poprosic o dekoracje w kolorze moich dodatkow i bukietu.
a mi powiedzieli ze dekoracja u nich jest obowiazkowa:(
Lamia, juz nie zostalo ci wiele czasu do slubu. Ale fajnie! Czy ty rowniez masz slub w Sw Mikolaju? Z niecierpliwoscia bede oczekiwala na twoja relacje. Pozdrawiam, K.
ja też nie maiłam obowiązku płacenia za dekoracje :) ale chcę ja miec :))
Zuza!! są różne opcje menu - od 130 do 180 zł. nie ma czegoś takiego jak korkowe! Alkohol i napoje możesz kupić sama bądź też estragon kupuje co chcesz w hurtowni i taką też kwote im zwracasz-bez zadnych dodatków. w piatki jest bodajże 10% taniej...sama mam w piatek ale co do tej zniżki to nie jestem całkiem pewna..wyleciało mi z głowy :):) ale zniżka na pewno jest!!

Ja byłam z moim kochaniem jeszcze w wakacje zeszłego roku..Estragon dopiero wtedy startował no i przypuszczam, że troche się nie spodziewali takiej popularności ;) więc wtedy Pani Ewa się zgodzila..gdy w listopadzie wpłacałam zaliczkę i mówiłam o 30 osobach też nie prostestowała..ale ja jestem (chyba) jedną z pierwszych klienetek i np nie mamy obowiązkowej dekoracji z kwiatów..i inne rzeczy też załatawiałam trochę inaczej niż Wy ;)

Lamia, a nic ci Estragon nie mówił ze tak mało osób? z tego co wiem, to nie robia poniżej 50 osób.
hehehe, no właśnie znalazła się zguba :))
p. Piotr do końca października nie wiedział czy jesteście zdecydowani czy nie i nas wpisał, za co potem przepraszał :))
Mi na tej dacie tak bardzo nie zależało, aczkolwiek to czerwiec :)) mój miesiąć bo urodziłam sie w czerwcu, to nic, jest jak jest :))
pozdrówka !
daj maila toci cos podesle
Dziewczyny!!

w jakich granicach cenowych jest tam menu?
są różne opcje?
co z alkoholem i napojami - czy koniecznie trzeba od nich?
czy w piątek są zniżki?
Tak tak ja mam chyba pierwsza z tu obecnych wesele w Estragonie..zdecydowanie mniej liczne niż Wasze bo u mnie będzie w porywach 35 osób ;) ale relację zdam jak tylko wrócę z podrózy poślubnej ..

ja tez wczoraj tam bylam ale nie mialam mozliwosci zobaczyc dekoracji,ale spodobalo mi sie wlasnie w to ze mozemy zrobic z kwiatow jakich tylko chcemy.ja tez jestem zachwycona tym miejscem.mam nadzieje ze po wesu ktoras napisze wrazenia.ja mam dopiero 23 czerwca
Byłam w sobotę z moją świadkową w Estragonie - chciałam żeby zobaczyła jak to wszytsko wyglada. Akurat trwały przygotowania do wesela więc miałyśmy możliwość podejrzenia jak to może wygladać.
I powiem wam, że im częściej zaglądam do Estragonu, tym bardziej mi się tam podoba! Rozmawiałąm z P. Piotrem który również potwierdził mi że dekoracja może zawierać każdy rodzja kwiatów które sobie zażyczymy.
Myślę że żadna z nas nie będzie żałowała tych 500 zł wydanych na dekorację :)

do góry