Widok
Ostatni post na temat Event był niecałe 20 minut zanim zdecydowałaś się komuś zająć czas...
http://forum.trojmiasto.pl/Praca-w-Event-t424496,1,33.html
Luknij i sama oceń.
http://forum.trojmiasto.pl/Praca-w-Event-t424496,1,33.html
Luknij i sama oceń.
na jakie stanowisko startujesz? rozumiem, że w klubie bo godziny wieczornonocne. nie do końca kumam o co chodzi z traktowaniem...bo wiadomo że jak ludzi ;) a tak serio to z mojego doświadczenia to jest spoko, jestem tancerką już chyba ponad miech pracuje i jest bezproblemowo, płacą mi, laski są fajne, kierowniczka czasem mnie wkurzy, bo mi nie pozwala z papierosem do klientow podchodzic bo mowi ze to lekcewazy ich, czy jakos tak, chociaz to malo logiczne bo jak juz usiade to juz moge zapalic...no ale podobno takie zarzadzenie i koniec pozdrawiam
Agnes jak ci na rozmowie nie powiedzieli ile zarobisz to zadzwoń i dopytaj. Bo to zależy od stanowiska. Ja stoje za barem i mam z tego sporo 3-4 tyś miesiecznie.
A pytanie czy dziewczyny są dobrze traktowane jest troche dziwne :) To nie oboz pracy :) Ja tam mam zarąbistą kierowniczke i generalnie jest spoko. Wiadomo jak w pracy zawsze coś przeszkadza ale to normalne wszędzie.
A pytanie czy dziewczyny są dobrze traktowane jest troche dziwne :) To nie oboz pracy :) Ja tam mam zarąbistą kierowniczke i generalnie jest spoko. Wiadomo jak w pracy zawsze coś przeszkadza ale to normalne wszędzie.
no mi inne dziewczyny co tańczą dłużej mówiły, że zazwyczaj im się dłużej pracuje tym się więcej zarabia, więc nawet moja pensja podobno nie jest maksimum jakie można wyciągnąć, bo ja półtora miesia pracuję dopiero, także jak chcesz mieć prawdziwy kosmos to dawaj z barmanki na tancerkę, u nas jest wolne miejsce jakbym chciała, bo jedna dziewczyna pojechała pracować do klubu bodajże do Poznania o ile nie pomyliłam
Czyli odkładacie na gorsze czasy tak? no w sumie a to jakis sens, jak bedziecie stare i pomarszczone to juz raczej na rure nie wejdziecie, ale wtedy mozecie zalozyc jakis swoj biznes albo co lepsze zyc z procentu, w suie jesli dziewczyny tyle zarabiaja to mogą nawet milion zlotych odlozyc, a ja sie dzwie skad ludzie maja tyle pieniedzy
Monisiu,nie podniecaj się tak,bo orty walisz straszliwe.Uzasadnij,dlaczego piec gazowy,a nie elektryczny i jaki to ma wpływ bądź niewpływ na twą dysforię? Uzasadnienie prosimy poprzeć odpowiednią wiedzą z fizyki,matematyki i elektroniki. Bardzo mile widziane wtręty filozoficzne,będą punktowane ekstra.