Widok

Echo serduszka -pilnie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny musze zrobić pilnie echo serduszka Poli
czy znacie dobrego lekarza na nfz ale naprawde dobry ....
albo prywatnie mi koleżanka poleciła jednego ale koszt to 250zł i tak sumując nasze wizyty badania to wydajemy juz fortune :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
krótkie terminy na echo są w kardiotelu w sopocie, a dobrzy lekarza z jaśkowej przenieśli się polanki, ale tam dłuższe terminy
mysle, ze na nfz nie bedzie miejsca tak szybko :(

pamietam jak kolezanka musiala sie dostac na echo serduszka dziecka jeszcze jak byla w ciazy, musiala czekac miesiac :( choc kto wie, moze teraz sytuacja jest inna.
ja robilam prywatnie w gdyni u polecanej lekarki kosztowalo 100zl musze tylko znalezc nazwisko
Invicta.Mają super specjalistę od echa serca
ja robiłam w Gdańsku w budynku Solidarności na nfz- polecało mi to miejsce parę osób i sama mogę polecić, była tam jakaś opłata w wysokości 3-5zł ale nie pamiętam za co to. Byliśmy u dr Tomaszewskiego
tu więcej informacji: http://www.ondk.pl/index.html
dr Aleszewicz z Kardiologii Dziecięcej z Akademii. Przyjmuje prywatnie i w budynku Solidarności.

Dobry jest tez ponoć dr Potaż z Kardiologii z Akademii.
juz mam dr janina aleszewicz-baranowska ma tez gabinet w gdansku ona jest kardilogiem i robi echo serca starsza kobietka niby jest dobra:)
Chojnicki w invicie albo na nfz w kolejowym
Byłam i polecam w 100%
no własnie sprawa pilna bo wygląda jaby już miała ucisk na tchawicę a miała już bezdechyw szpitalu co prawda mam monitor oddechu dopinany do ubranka ale bez szans ze sie uspokoje do czasu az nei zrobie tego echa i usg
dzięki moze jeszcze ktoś może pomóc zaraz bede dzwoniła
zalezy mi naprawde na dobrym lekarzu
Moja Malutk amiala wykonane echo serduszka jak bylam w ciazy. Robione w Invicta. Maja tam specjaliste od tego i ponoc jest bardzo dobry!
Skierowano mnie do niego bo na usg, dr.Puzio nie mogla zbadac dobrze serduszka bo chowala sie za lozyskiem i odwracala, na szczescie bylo wszystko ok.
Bardzo mily lekarz i faktycznie dokladny! Ja polecam
Oli, idź do Tomaszewskiego do Solidarności. Super specjalista (byłam z Olkiem) niczym nie ustępuje Chojnickiemu z Invicty. I a pewno zapłacisz prywatnie taniej niz w Invikcie. U nas Tomaszewski nie był do końca pewny jednej rzeczy (mikrozmiana w serduszku) i następnego dnia wział nas do siebie do Onkologii dziecięcej gdzie tez przyjmuje tylko po to by zrobić badanie na Ferrari wśród sprzętów - jak to określił, które posiada ta przychodnia.
Oczywićcie nie wziął od nas za to dodatkowej złotówki. Ja go bardzo polecam.
Moj synek jest pod opieka kardiologa. Bylismy w budynku Solidarnosci. Najpierw u dr Tomaszewskiego a pozniej u dr Potaż (na druga wizytę). Dr Potaż jest z Akademii Medycznej i jest specjalista kardiologii dzieciecej. Slyszalam, ze jest dobrym i szanowanym kardiologiem. Wizyty sa na NFZ.
W Gdynii przyjmuje dr Aleszewicz (kardiolog z Akademii Madycznej). Ul.Starowiejska 47 nr tel. 58 6201359 lub 600 298 240.Wizyta kosztuje 110zł.Jeżeli jesteś zainteresowana mogę odstąpić Ci mój termin na jutro na 16:50.Miałam iść z synkiem,ale coś mi wypadło i chyba nie dam rady pójść.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Alaszewicz zmarla :-(
polecam CHOJNICKIEGO, byłam u niego z dójką dzieci, z jednym jeszcze w ciąży
http://www.invicta.pl/46/lek,14/maciej_chojnicki.html
Dzięki dziewczyny padła na dr Chojnickiego koleżanka z wrześniowo pazdziernikowo listopadowych też go poleciła wiec dzwonie
dokladnie chodzilo o dr. Chojnickiego w Invicta. Bardzo polecam
Ja robilam w akademi medycznej na nfz uprosilam lekarke i przyjela malego na drugi dzien bo sie czeka bardzo dlugo,ale ze to niemowle to sie zgodzila,dr anuszkiewicz albo anuszewicz dokladnie niepamietam.
Wiem ze przyjmuje prywatnie w solidarnosci koszt 80-100zł z tego co wiem.polecam
Tak to była pani dr Alaszewicz pracuje razem z dr Potażem w A.M jest bardzo dobrym kardiologem.Jednakże nasz synek jest pod opieką dr.Chojnickiego super kardiolog
nasz tez jest pod opieka dr. Chojnickiego, wiem ze otworzyli teraz poradnie kardiologiczna przy woejwodzkim szpitalu , musisz mmiec skeirowanie od pediatry, echo robi dr chojnicki, najlepiej od razu powiedziec do w rejsetracji , ale nie wiem jakie termin , oto nr 58-764 08 03
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

do góry