Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam! wątek zamknięty Od ponad roku niezmiennie chodzę do tego salonu i szczerze mogę polecić...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 września 2012

Zdecydowanie polecam :) wątek zamknięty Do salonu Elnes trafiłam na serię masaży i jestem z tego bardzo zadowolona....
~Aneta
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 marca 2012

P=O=L=E=C=A=M wątek zamknięty Jak w tytule polecam jak najbardziej. Pani Karolina jak również Pani...
~adamol
-

dodano: 29 grudnia 2011

Polecam! wątek zamknięty Trafilam do Pani Karolina z grupera i juz zostalam. zaproponowno mi korzystny...
~Ola W.
-

dodano: 7 listopada 2011

krótko i zimno wątek zamknięty Kupon z grupera. Na początku batalia by się w ogóle umówić. Szkoda czasu na...
~WW
-

dodano: 9 września 2011

masaż wątek zamknięty Czytając opinie salonu do którego chodzę od jakiegoś czasu nie mogę się...
~Monika
-

dodano: 30 sierpnia 2011

Masaż z groupona wątek zamknięty Bardzo nieuczciwy "salon". Swój kupon z Groupona sprezentowałam mamie. Masaż...
~Ania
-

dodano: 29 sierpnia 2011

Kosmetyka pani Monika wątek zamknięty Skorzystałam z oferty promocyjnej na mikrodermabrazję. Byłam na tym zabiegu...
~MAgda B
-

dodano: 14 sierpnia 2011

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Jestem tak mile, pozytywnie zaskoczona, że choć zazwyczaj mi się nie chce...
~Joanna
-

dodano: 2 sierpnia 2011

TRAGEDIa- opryskliwa obsługa brak szacunku do klienta wątek zamknięty Wykupiłam masaż aromaterapeutyczny (45 min) z grupera. Już w momencie...
~mimi
-

dodano: 27 lipca 2011

masaż z grupona wątek zamknięty Jako klientka grupona skorzystałam z masażu klasycznego, który trwał.......
~Kata
-

dodano: 20 lipca 2011

Angelika - opinia wątek zamknięty Witam chciałam bardzo podziekowac za wyczarowanie tak pieknej fryzury i...
~Angelika
-

dodano: 16 kwietnia 2011

Polecam wątek zamknięty Farbowanie plus strzyżenie, ja jestem bardzo zadowolona, miła obsługa, a...
~Anna Czaja
-

dodano: 13 kwietnia 2011

PODZIĘKOWANIA wątek zamknięty Jeżeli chodzi o włosy i wszystko co z tym związane to jestem wymagającą...
~Edzia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 marca 2011

POLECAM wątek zamknięty Już kilkakrotnie odwiedzałem salon Elness, a mianowicie dotyczy usługi...
~Gacek
-

dodano: 12 marca 2011

chamska obsluga wątek zamknięty zostalam zapisana na "pasemka" na godz. 8 rano w sobote. Fryzjerka ZAPOMNIALA...
~DOROTA MALEC
-

dodano: 1 marca 2011

Ach kawa, kawa, kawa wątek zamknięty Uczta kawosza to niesamowite przeżycie, skóra po niej gładziuteńka i pachnąca...
~topgear
-

dodano: 20 stycznia 2011

wioleta - opinia wątek zamknięty odwiedzilam ostatnio nowo otwarty salon masazu ELNES bylam bardzo zadowolona...
~wioleta
-

dodano: 17 stycznia 2011

super:) wątek zamknięty proferionalna mloda i ambitna kadra uslugi na dobrym poziomie fajny wystroj i...
~Małgorzata
-

dodano: 12 stycznia 2011

Czekoladowy zastrzyk energii wątek zamknięty Czekoladowy zastrzyk energii w salonie Elnes to mistrzostwo świata!!! Polecam...
~Ewiks_r
-

dodano: 9 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry