Widok
Emmaljunga Mondial Duo Combi - stelaż sport
Witam,
Mam do sprzedania wózek renomowanej firmy Emmaljunga w kolorze granatowym.
Stan bardzo dobry -. Minusem są lekkie zarysowania co jest normalne przy użytkowaniu wózka, odklejające się naklejki na rączce teleskopowej i na stelażu. Stan wózka widoczny na foto. Wózek nie skrzypi, koła nigdy nie przebite, rączka przekłada się bezproblemowo, otulina na rączce niezniszczona.
W komplecie znajduje się:
- największa gondola na rynku
- spacerówka
- buda (zakładana do gondoli jak i spacerówki)
- osłonka na nóżki do gondoli i do spacerówki
- folia p/deszczowa
- parasolka p/słoneczna
- torba na przybory
- materac do gondoli.
Cena zestawu to 1100 zł. Do zestawu można dokupić ode mnie, za cenę 100 zł, oryginalną dostawkę dla starszego dziecka (pasuje tylko do tego modelu stelaża).
Pozdrawiam,
Magdalena
Ps. Stelaż wózka na zdjęciach był używany dlatego widać na nich, a szczególnie na kołach że był nie wyczyszczony. Obecnie jest złożony i czysty.
mail m.knitter@poczta.fm
tel 505535824
Mam do sprzedania wózek renomowanej firmy Emmaljunga w kolorze granatowym.
Stan bardzo dobry -. Minusem są lekkie zarysowania co jest normalne przy użytkowaniu wózka, odklejające się naklejki na rączce teleskopowej i na stelażu. Stan wózka widoczny na foto. Wózek nie skrzypi, koła nigdy nie przebite, rączka przekłada się bezproblemowo, otulina na rączce niezniszczona.
W komplecie znajduje się:
- największa gondola na rynku
- spacerówka
- buda (zakładana do gondoli jak i spacerówki)
- osłonka na nóżki do gondoli i do spacerówki
- folia p/deszczowa
- parasolka p/słoneczna
- torba na przybory
- materac do gondoli.
Cena zestawu to 1100 zł. Do zestawu można dokupić ode mnie, za cenę 100 zł, oryginalną dostawkę dla starszego dziecka (pasuje tylko do tego modelu stelaża).
Pozdrawiam,
Magdalena
Ps. Stelaż wózka na zdjęciach był używany dlatego widać na nich, a szczególnie na kołach że był nie wyczyszczony. Obecnie jest złożony i czysty.
mail m.knitter@poczta.fm
tel 505535824
Oraz inne

Uploaded with ImageShack.us