Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Błędy w systemie, spychologia i brak inicjatywy przy sytuacji problematycznej wątek zamknięty W biurze używamy cyrkulatorów powietrza HB AC3020S. Chcieliśmy dokupić jedną...
~Adam
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 maja 2016

Nierzetelny sprzedawca wątek zamknięty Chcesz mieć zszargane nerwy i nieprzespane noce to kupuj w EuroAGD! Zamówiłem...
~woytek787
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 maja 2015

Konieczna zmiana Kierownika sklepu wątek zamknięty Bylem swiadkiem lekcewazacego podejscia kierownika sklepu do matki z malutkim...
~Kiero
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 stycznia 2014

Nigdy wiecej tam nie przyjdę! wątek zamknięty Chcąc wymienić towar, bo o oddaniu nie ma nowy, trzeba mieć żelazne nerwy, bo...
~Urażona
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 stycznia 2014

klientka - opinia wątek zamknięty Od czasu do czasu kupuję sprzęt w Euro i jak dotąd jestem zadowolona. Obsługę...
~klientka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 czerwca 2013

I tak i nie wątek zamknięty Obsługa fatalna. Mało pomocna, niesympatyczna, mało zorganizowana. Nikt nie...
~Lodżi
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 czerwca 2012

nie polecam wątek zamknięty sklepu w Tesco na karwinach. Chciałam kupić odkurzacz, pan kazał mi sobie go...
~kasia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2011

pralka wątek zamknięty Ostatnio byłam w rtv, euro , agd kupic pralkę do domu. Gdy już wybrałam...
~anonim
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2011

tragedia, beznadzieja, koszmar itp wątek zamknięty W ostatnią sobotę miałam niestety nieprzyjemność robić tu zakupy. Jestem w...
~katarzyna
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 października 2009

Używany Xbox 360 w nowym pudełku wątek zamknięty Kupiłem w ich sklepie Xboxa 360 Arcade. Dostałem (niby) ostatnią sztukę z...
~S.Z.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2010

uwaga kupilem za 19 zł screen protection a w oapkowaniu go nie było wątek zamknięty szok.. już dziś zamoknięty ale jutro podjadę do klifu i poinformuje...
~Wilkicki
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 10 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

11

wątków

do góry