Widok
FAJNEJ KOBIETY Z POMYSŁEM NA SYLWESTRA SZUKAM LUB FAJNEJ IMPERZY,PLEASE....
JA 40 LATEK FACET,W MIARE SENSOWNY,MOŻE TROCHĘ ZAKRĘCONY,ALE "JESZCZE" DO RZECZY SZUKAM POMYSŁU NA SYLWKA,A CZASU MAŁO...
MOŻE KTOŚ MA SPRAWDZONE MIEJSCA NA TERENIE 3 CITY I OKLIC,MOŻE BYĆ NP. Z NOCLEGIEM,W JAKIEŚ SENSOWNEJ CENIE..
PZDR WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW DOBREJ ZABAWY...!!
MOŻE KTOŚ MA SPRAWDZONE MIEJSCA NA TERENIE 3 CITY I OKLIC,MOŻE BYĆ NP. Z NOCLEGIEM,W JAKIEŚ SENSOWNEJ CENIE..
PZDR WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW DOBREJ ZABAWY...!!
Hmm... czy nie można otwarciej, i tak bez capsa?
Pomysł na Sylwka wiadomy, już od czasów lekcji biologii wiadomo, że Sylwka, Oskara, czy Tomaszka z kapusty się nie weźmie.
Bez kobiety rzeczywiście nici z tego. A czy kobieta musi mieć pomysł? Ty już chyba masz i nawet mówisz że "jeszcze" do rzeczy jesteś. Jakoś to się chyba da poskładać. A że miejsce ma być i na nocleg to dobrze o Tobie świadczy, tak na godzinki to nie zawsze wypada, a czasem wręcz się nie da. Tylko nie wiem o co chodzi z tą imprezą, bo te imprezowiczki to raczej na Sylwka niezbyt chętne, one to raczej te miłośniczki dobrej zabawy i to bez zobowiązań, a Ty już 40 latek i mimo że zakręcony to myślisz już o poważnej sprawie.
Please, chyba prawidłowe stwierdzenie to "pyli się"?:P
Ale wiadomo, nick mówi samo przez się o jakie pylenie chodzi.
Chyba że to jakaś aluzja do całości tematu. Niestety w wiatropylność tylko jednej kobiecie uwierzono.
Jedno czego nie rozumiem to znaczenie słowa "fajnej"?
Jaka to właściwie jest, miła, złośliwa, wygadana, tajemnicza, urocza, seksowna, puszysta, szczupła, młoda, dojrzała, przystępna, zaborcza, przewrotna, wyuzdana, nieśmiała, jaka?
Pomysł na Sylwka wiadomy, już od czasów lekcji biologii wiadomo, że Sylwka, Oskara, czy Tomaszka z kapusty się nie weźmie.
Bez kobiety rzeczywiście nici z tego. A czy kobieta musi mieć pomysł? Ty już chyba masz i nawet mówisz że "jeszcze" do rzeczy jesteś. Jakoś to się chyba da poskładać. A że miejsce ma być i na nocleg to dobrze o Tobie świadczy, tak na godzinki to nie zawsze wypada, a czasem wręcz się nie da. Tylko nie wiem o co chodzi z tą imprezą, bo te imprezowiczki to raczej na Sylwka niezbyt chętne, one to raczej te miłośniczki dobrej zabawy i to bez zobowiązań, a Ty już 40 latek i mimo że zakręcony to myślisz już o poważnej sprawie.
Please, chyba prawidłowe stwierdzenie to "pyli się"?:P
Ale wiadomo, nick mówi samo przez się o jakie pylenie chodzi.
Chyba że to jakaś aluzja do całości tematu. Niestety w wiatropylność tylko jednej kobiecie uwierzono.
Jedno czego nie rozumiem to znaczenie słowa "fajnej"?
Jaka to właściwie jest, miła, złośliwa, wygadana, tajemnicza, urocza, seksowna, puszysta, szczupła, młoda, dojrzała, przystępna, zaborcza, przewrotna, wyuzdana, nieśmiała, jaka?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Uś! Panie Antyspołeczny! Pan szanowny, to strasznie włos na czworo dzieli, a wiadomo przecież, bo dajmy na to, włos jak kręcony, to trudno go podzielić. Pan ajax ma kiepełe, że ojojoj! Chciałby pojeść, popić, potańcować, no i umoczyć jeszcze, a że jedzenie mu się dobre marzy, napitek, muzyka też, to co mu się dziwić, że i cipka ma być do rzeczy. Mnie to tak się widzi, bo Pan ajax nie wspomina chyba o tym, że tanio ma być, a najlepiej, jak ja myślę, za darmo, bo to wtedy najlepiej się przecież opłaca. A czasu nie zostało wiele, pośpiech wskazany jest, bo jak nigdzie się nie załapie, to go pasztetowa z mózgotrzepem na Sylwestra czeka, i własna graba, jako baba.
Z całym szacunkiem
Mordechaj Lubomirski
Z całym szacunkiem
Mordechaj Lubomirski
Ja pana bardzo przepraszam, szanowny Panie Antyspołeczny, ale mnie to martwi bardzo, albo jeszcze bardziej, chodzi o ten wątek, w Pana niezwykle mądrej wypowiedzi, a dotyczący „wiatropylności”, mnie to strasznie troska, proszę szanownego Pana, aby antysemit jakiś, nie zaczął się naigrywać z „Naszej wiatropylności”, bo to proszę Pana Antyspołecznego, całe mnóstwo Naszych Przodków, i dzisiaj jeszcze, w powietrzu fruwa , unoszonych wiatrami historii.
Ja tak Panie Antyspołeczny, w innym wpisie to ująłem, aby tak delikatnie Panu uwagę zechciałem zwrócić i na osobności, że każdy kij to ma dwa końce, i tym, który się w ręku trzyma też można oberwać, wbrew pozorom.
A tutaj jest taki śmieszny filmik(może nie dla każdego...), cymes filmik, on bardzo pouczający jest, on się na pewno Panu bardzo spodoba.
http://www.youtube.com/watch?v=S6lQ0pmeTrE
Z całym należnym szacunkiem
Mordechaj Lubomirski
Ja tak Panie Antyspołeczny, w innym wpisie to ująłem, aby tak delikatnie Panu uwagę zechciałem zwrócić i na osobności, że każdy kij to ma dwa końce, i tym, który się w ręku trzyma też można oberwać, wbrew pozorom.
A tutaj jest taki śmieszny filmik(może nie dla każdego...), cymes filmik, on bardzo pouczający jest, on się na pewno Panu bardzo spodoba.
http://www.youtube.com/watch?v=S6lQ0pmeTrE
Z całym należnym szacunkiem
Mordechaj Lubomirski