Widok

FIRMA BUDOWLANA DALMAX

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Zakupiłam razem z męzem mieszkanie przy ul. Wspólnej. Budować ma je Dalmax, a zakupilismy je za posrednictwem Tyszkiewicz nieruchomosci. odbior w grudniu 2012 ... czy ktoś rowniez kupil mieszkanie od tej firmy? a moze jakies wczesniejsze inwestycje? Plusy ? minusy?

trochę dla mnie dziwne, mamy lipiec, a na ulicy wspolnej nie ma zadnych szeregowych mieszkan (tylko domy firmy eko bud) a termin odbioru na grudzien 2012. zdarza tak szybko wybudowac?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kredyt tez trzeba spłącić i z odsetkami. Wiekszosc tak robi. Wiec nie prez sie pindlu, bo rodzice za młodego nieudacznika windowali i nie musi brać kredytu. Nie lubię takich frajerów jak Ty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
takie komentarze założę się wypisują panienki z 2 osobowej firmy Chmara 2 osobowej bo można tylko rozmawiać z tymi panienkami odnośnie ceny też . Deweloper który puszcza ogłoszenia na olx , oto dom , wczoraj a jak dzwonisz to pani mówi ze nie mają nic bo dziś się sprzadały wszystkie .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam pytanie ? Jakiego developera reprezentujesz? jeśli chcesz wiedzieć z czego się buduje u developerów zapytaj u śródła . hurtownia wroński miszewo . chmara np używa najwięcej środka - dodatek do zaprawy murarskiej która dzięki że można robić wylewki na wysokim mrozie powoduję grzyb na ścianach . Zapytaj z czego chmara buduje u ludzi którzy mieszkają u chmary - to się zdziwisz !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Nowa przychodnia - proszę o opinie (41 odpowiedzi)

Czy ktoś już był w nowej przychodni ? Jacy są lekarze ?

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

Szkoła i rodzice (22 odpowiedzi)

Jest parking przy szkole ale nie trzeba zastawić całą Tuchomską bo oszołomy nie myślą .

do góry