Widok

FIRMA BUDOWLANA DALMAX

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Zakupiłam razem z męzem mieszkanie przy ul. Wspólnej. Budować ma je Dalmax, a zakupilismy je za posrednictwem Tyszkiewicz nieruchomosci. odbior w grudniu 2012 ... czy ktoś rowniez kupil mieszkanie od tej firmy? a moze jakies wczesniejsze inwestycje? Plusy ? minusy?

trochę dla mnie dziwne, mamy lipiec, a na ulicy wspolnej nie ma zadnych szeregowych mieszkan (tylko domy firmy eko bud) a termin odbioru na grudzien 2012. zdarza tak szybko wybudowac?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
No to współczuję wyboru - bo ta jednoosobowa firma wiele obiecuje, ale nie dotrzymuje danego słowa. Ja ogólnie nie polecam współpracy z tym bobem budowniczym, który na niczym się nie zna, a słynie z fuszerek, gdyż oszczędza na wszystkim i później przysyła kolejne ekipy do poprawek, bo niby te poprzednie, które to robiły na niczym się nie znały, więc dlaczego stawiały dla niego cokolwiek? Ale tak to jest, jak się samemu nie zna na budowlance i nie ma nikogo zaufanego, kto by się znał.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11
my również zakupiliśmy przez Tyszkiewicza tylko że na Tuchomskiej (jest oddzielny temat :)) i tuchomska została zaczęta budowę w czerwcu a ma być oddana w październiku i tak jak obserwuję postępy to stwierdzam,że spokojnie się wyrobią. Mój znajomy który ma firmę budowlaną stwierdził, że nie mam się czego obawiać gdyż teraz mając "ludzi"- buduje się bardzo szybko. :)

Gdańszczanko- też zastanawiałam się nad Wspólną, ale przeważył większy salon na tuchomskiej :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

przedszkole (21 odpowiedzi)

Miszewo nowo otwarte przedszkole w Miszewie zaprasza chętnych na dni otwarte w środę od godz 14...

fotowoltaika (185 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

do góry