Widok
kicz!!! absolutnie nie zgadzam sie z opinia powyzej !!!!ok zdjeci amoga ci sie nie podobac ale raczej nie wygladaja jak z poprzedniego dziesieciolecia bez przesady !!!
wystarczy wejsc na strone zakłądu poza tym jak zdjecia z pleneru moga byc jak zz lat poprzednich wtedy takich wogole sie nie robilo !
moje 2 oprzyjaciolki robily u niego zdjecia nawet sa na stronie ja i reszta znajomych bylismy zachwyceni
my tez zdecydowalismy sie na uslugi tego studia facet jest przesympatyczny i naprawde zna sie na robocie a do tego oferuje bardzo przystepna cene
wystarczy wejsc na strone zakłądu poza tym jak zdjecia z pleneru moga byc jak zz lat poprzednich wtedy takich wogole sie nie robilo !
moje 2 oprzyjaciolki robily u niego zdjecia nawet sa na stronie ja i reszta znajomych bylismy zachwyceni
my tez zdecydowalismy sie na uslugi tego studia facet jest przesympatyczny i naprawde zna sie na robocie a do tego oferuje bardzo przystepna cene
my placimy 850 zl za plener ok 25 zdjec gotowych w albumie i opczywiscie wszytskie zdjecia na plycie do samodzielnego wydrukowania format zdjec 15x21 do tego mamy 5 zdjeci w sesji przed slubnej (w studio )aha my mielismy 5% rabatu poniewaz bylismy z polecenia znajomych , plener ma trawa ok 5 h poniewaz my mamy az w 4 miejscach (aha i w tej cenie sa jeszcze chyba podziekowania czyli nasze mini foto z jakims tekstem )
warto zajrzec do zaladu tego pana ma bardzo duzo albumow ze zdjeciami roznych par w roznych sceneriach w roznych formatach
uwazam ze na zdjeciach nie warto oszczedzac
warto zajrzec do zaladu tego pana ma bardzo duzo albumow ze zdjeciami roznych par w roznych sceneriach w roznych formatach
uwazam ze na zdjeciach nie warto oszczedzac
czesc,
ewaipiotr-dolaczam sie do popwyzszej prosby, moglabys mi takze napisac ile foto21 bierze za plener??moi znajomi tez korzystali z ich uslug, sa bardzo zadowoleni, mieli sesje w studiu. i kazdy dostaje prezent od firmy-oni dostali w prezencie darmowa sesje fotograficzna dla swojego pierwszego dziecka. uwazam ze to naprawde fajny prezent.dzieki
ewaipiotr-dolaczam sie do popwyzszej prosby, moglabys mi takze napisac ile foto21 bierze za plener??moi znajomi tez korzystali z ich uslug, sa bardzo zadowoleni, mieli sesje w studiu. i kazdy dostaje prezent od firmy-oni dostali w prezencie darmowa sesje fotograficzna dla swojego pierwszego dziecka. uwazam ze to naprawde fajny prezent.dzieki
madzik wiesz co nei zastanawilam sie nad ty (a zdjec bede miec 30 tak jest chyba 800 zl ale za takie zdjecia moge tyle zaplacic poza tym dostaje je na plycie wszystkie wiec moge sobie wydrukowac w hurtowych ilosciach w albumie sa te najladniejsze
poza tym sam album chyba ze 100zl kosztuje nawet w sklepach
poza tym sam album chyba ze 100zl kosztuje nawet w sklepach
heheheh monika oj ty masz wyobraznie :)tak ewa i piotr jest wirtualna siedzi od paru meisiecy na forum prywatnie mailuje z forumowiczkami(ank i gosik poswiadczaze jestem real :)) i wymysla historie o swoim zawodzie przygotowaniach a tak naporawde jest panem fotografem
kobieto moze zacznij pisac powiesci fantastyczne
a pochlebiam tak temu zakladowi bo sama interesuje sie fotografia i te zdjecia uwazam za bardzo dobre poza tym tak jam mowie 2 moje kolezanki korzystaly widzialam albumy i dlatego sie wypowiadam w tej sprawie
kobieto moze zacznij pisac powiesci fantastyczne
a pochlebiam tak temu zakladowi bo sama interesuje sie fotografia i te zdjecia uwazam za bardzo dobre poza tym tak jam mowie 2 moje kolezanki korzystaly widzialam albumy i dlatego sie wypowiadam w tej sprawie