Widok

FOTOGRUPA?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiadomo, że fotogrupa to Sławek i Radek i że mają sporo pozytywnych opinii;)

Jednak jak przystało na "grupę" jest ich więcej niż tylko ta 2jka? Czy któraś z Was miała okazje pracować z którymś z fotografów z fotogrupy podczas ślubu i wesela? Bo plenery już robi Sławek lub Radek.

Proszę o opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
ale ja wcale nie chcę oszczędzać na fotografie :) Całkowicie się zgadzam, że musi być dobry. Ale warto zauważyć, że nie zawsze wysoka cena idzie z jakością zdjęć :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
kacha, ja też uważam, ze nie warto oszczędzać, ogólnie to raczej ciężko znaleźć kogoś sensownego poniżej 3000zł. Osobiście nie zawężałam się wyłącznie do poszukiwań fotografa na forum, a tym bardziej do opinii, bo te jak wiadomo mogą być lekko naciągane, a i gust różny :)..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Rozważaliśmy ich wspólne oferty (foto+kamera) i Kandemu byl tym drozszym... Zreszta nie widzialam jesszcze, zeby ktos na forum cos o nich pisał...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nitka-tamten czyli ten, którego wybrałaś?
autor-możesz rozwinąć swoją wypowiedź :)
wow ;)
Tamten fotograf to Tandem :)
No ja też uważam, że są świetni-zdjęcia Radka i Sławka można zobaczyć na stronie i też mi się podobają. Zastanawiam się jednak jak wygląda praca osób, które wysyłają na reportaże ślubne, gdy oni mają już zajęty termin. Nam zaproponowano Adama. Zastanawiam się czy to bedzie to samo...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja będę już 3 raz korzystać z fotogrupy. .miałam Radka na ślubie plenerze po ślubie ;plrnerze z okazji rocznicy a teraz na chrzciny:):)

PLENER-Niekończąca się historia:)-Monia&Dawidek 1: http://youtu.be/79IlGWYctyA
polecam stare juz a ciągle słyszę mile komentarze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poszperam później w mailach i napisze :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak się nazywa ten dużo droższy? 3000zł to już nie mała kwota
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja akurat na takich rzeczach to nie chcialam oszczędzać, mnie fotograf kosztuje 3000zl, z pięknym albumem wygrawerowanym naszymi okienkami i data ślubu, sesja w inny dzień niż slub, wszystkie fotki mam też dostac na pendrive. Czy polecam to jeszcze nie wiem :) tylko dwóch fotografów zrobiło na mnie to "wow" ale ten drugi akurat był duzo droższy. A zen fotografował mnie od dziecka bo studio mial niedaleko starego mojego miejsca zamieszkania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a kogo polecasz? :) Wysłałam kilkanaście maili do fotografów i moim zdaniem mają najlepszą ofertę biorąc pod uwagę stosunek jakości do ceny. Oczywiście oglądałam zdjęcia, które bardziej mi się podobały, ale niestety były poza moim zasięgiem finansowym :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szczerze to nie wiem, co widzicie w tej fotogrupie, mi w ogole nie przypadly do gustu ich zdjęcia...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak to nie masówka, jak to widać gołym okiem dziewczyno. Łapie się klientów na kilka rąk na raz to co to jest, autorska praca? Co do obróbki szybkie wygładzanie buzi do plastiku, co zdjęcie to za mocna winieta przy brzegach, nadużywanie szerokokątnych ujęć, to szybkie liche zabiegi.

Czemu minusy? bo na forum normą jest napędzanie sztucznych opinii z kilku kont i gloryfikowanie grupki namaszczonych usługodawców.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
dlaczego dostaje minusy? spojrzcie sobie na stronę rutko a pozniej na fotogrupe, dla zachowania dobrego smaku po fotogrupie polecam jeszcze raz strone rutko ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
bo dostaje się na płytce wszystkie zdjęcia jeżeli się chce i te obrobione i nie . Nie, to nie masówka.
Polecam jeszcze raz..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nawet te pokazane nie mają w sobie nic subtelności. Chyba faktycznie masówka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
a kto na stronie pokazywałby nieudane fotografie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
fotogrupa straciła swoją moc i polot wraz z odejściem Rutko, teraz to tylko opinia i dobra marka im zostala chociaz patrząc na niektore materiały ta dobra marka moze szybko upasc (a przeciez na stronach i blogach pojawiaja sie tylko najlepsze fotografie)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czesto z nimi wspołpracujemy i polecamy w 100%

pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry