Widok

FPD Supply

witam!
mam pytanko,czy ktoś z was pracował w FPD Supply?
Może wiecie co to za firma,jak klimat i traktowanie ludzi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
No proszę zostałem kolejną osobą osobiście nie znam ale współczuję że pracowała tam:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
autorko, ZOSTAŁEŚ kolejną osobą? masz rozdwojenie jaźni? problemy osobowościowe? A może już Ci się mieszają fora i pseudonimy? odpuść...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Heh nie wiesz że na forum nie musisz podawać także płci prócz imienia i nazwiska jeśli nie wiedziałaś i bardzo proszę wyjawiłem ci sekret :) pozdrowionka:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
...poważnie??? :DDDDDD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

NIE POLECAM

Widzę że już tu pisano o złym traktowaniu ludzi w tej pracy . Pracowałam tam i brak słów , najgorsza praca jaką miałam nie chodzi o rodzaj pracy tylko o atmosferę. Trzeba siedzieć cicho i najlepiej robić za dwóch .
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też tam pracowałam.Kierownik jest normalny,ale za to brygadzistka,to jakaś masakra,czepia się ludzi naprawdę dobrych,ma mniemanie jakby sama była prezesem i dobrze,że nadrabia pracą,bo tylko wtedy się sprawdza.Praca przyjemna,poza brygadzistką,bo nie ma szacunku do ludzi i dlatego tam nikt długo nie pracuje.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Daj już spokoj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
A teraz bedzie ona,on czy ono?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zgadzam się całkowicie z tą opinią . Tam w tej pracy na prawdę jest potrzebna wymiana brygadzistki . Pracowałam tam przez wakacje i miałam dosyć tej dziewczyny po kilku dniach , masakra jak ona się odzywa do dziewczyn , nawet nie ma szacunku dla starszych od siebie nawet o 20 lat . Trzeba jej "wchodzić w du...." to może nie spojrzy się na ciebie krzywo przez 5 minut . NIE POLECAM DOPÓKI TA DZIEWCZYNA TAM PRACUJE !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tak wiemy że sie nie lubiłyście.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Po takich komentarzach,to jednak mam obawy,aby tam iść do pracy na miesiąc i jeszcze wylatuje się za nic przez jakąś dziewczynę,niby kierowniczkę.Mam obawy,ale co mam do stracenia,najwyżej spotka mnie to co innych.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz rację, że masz obawy ale.... z tego co wiem to nie wylatuje się za nic!, jedynie nie przedłużą Ci umowy, a teraz to nie wiem czy warto nastawiać się na miesiąc pracy.... chyba lepiej poszukać firmy gdzie nie ma przestojów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dobrze że istnieje takie forum ,teraz chociaż wiem że nie warto iść tam się pytać o prace . Po tych komentarzach co tu przeczytałam wole poszukać w innym miejscu .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Masz rację,lepiej poszukać w innym miejscu,gdzie niema aż tak długich przestojów.Pracowałam tam a po miesiącu do widzenia za pól roku,atmosfera też nie napawa optymizmem...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam,wszyscy ludzie pracujące tam na stałe uważają się za lepszych.ale na miesiąc można zaryzykować.płace normalne,ale musisz się podlizywać,aby przedłużono ci umowę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
to dobrze,że są takie fora i tam nie poszłam,chociaż ciężko z pracą,ale odmówiłam agencji,jak mi zaproponowano.Mam spore doświadczenie w takich firmach i na pewno byłabym zagrożeniem dla pani brygadzistki.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się nie było mlotków tylko paski i blaszki się przyklejalo (blaszki byly na akord) byly tez jakies dekory czy na akord to nie wiem. co do ludzi z tej pseudo firmy to banda debili ktorym sie wydaje ze sa najmadrzejsi i pogardzają pracownikami z agencji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dwie Beaty!!!
Skąd w was tyle zawiści? Ty Beato K. to już za dużo pomyj na ludzi wylałaś!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
I tak wiadomo kim jesteś :)
Zakładanie kolejnych kont na niewiele ci się zda!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
w firmie pracuje się dobrze, poki ktos, kto zreszta tam juz nie pracuje, nie zacznie jątrzyć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry