Widok
FRYZJER- do DOMU!!!!!
Dziewczyny, po raz kolejny potrzebuję Waszej pomocy:) Otóż bezskutecznie szukam DOBREGO fryzjera, który PRZYJDZIE DO MNIE DO DOMU w dniu ślubu. We wszytkich salonach mówią, ze tylko na miejscu. Może to i za duża zachcianka, ale zależałoby mi na tym, żeby w dnu ślubu nie ganiać jeszcze po mieście. ŚLub 29 kwietnia 2006. Pozdrawiam:)
p.s. Może i było, ale dawno nie zaglądałam a wyszukiwarka nie chciasła mi pomóc:)
p.s. Może i było, ale dawno nie zaglądałam a wyszukiwarka nie chciasła mi pomóc:)
Z żalem rozpinałam fryzurkę, była na prawdę bardzo dobrze upięta. Pani Marta stosuje bardzo fajny lakier do włosów.
Mogę cię zapewnić, że będziesz zadowolona, pod warunkiem oczywiście, że wiesz czego chcesz! Pani Marta potrafi świetnie doradzić, ale zdecydowanie i własne zdanie jest istotne, aby osiągnąć wspólny świetny efekt.
Techniczne szczegóły są bez zarzutu!
Mogę cię zapewnić, że będziesz zadowolona, pod warunkiem oczywiście, że wiesz czego chcesz! Pani Marta potrafi świetnie doradzić, ale zdecydowanie i własne zdanie jest istotne, aby osiągnąć wspólny świetny efekt.
Techniczne szczegóły są bez zarzutu!
agga napisał(a):
> Dziewczyny, po raz kolejny potrzebuję Waszej pomocy:) Otóż
> bezskutecznie szukam DOBREGO fryzjera, który PRZYJDZIE DO MNIE
> DO DOMU w dniu ślubu. We wszytkich salonach mówią, ze tylko na
> miejscu. Może to i za duża zachcianka, ale zależałoby mi na
> tym, żeby w dnu ślubu nie ganiać jeszcze po mieście. ŚLub 29
> kwietnia 2006. Pozdrawiam:)
> p.s. Może i było, ale dawno nie zaglądałam a wyszukiwarka nie
> chciasła mi pomóc:)
Przyszła Panna Młoda ma prawo mieć zachcianki, to jej najważniejsze dzień w życiu!
Ja również szukam dobrego fryzjera, najlepiej z Gdyni, który zechciałby przyjść do mnie w dzień ślubu (czerwiec br.) i wyczarowac jakieś zmysłowe upięcie na mej głowie:-)
Jeśli ktoś zna sprawdzoną osobę, która profesjonalnie mnie uczesze, tzn. tak, aby fryzura pasowała do kształtu twarzy, sukni itd. to bardzo prosze o namiary:
nikitta23@tlen.pl
Z GÓRY BARDZO WAM DZIĘKUJE...
Ps. To forum jest rzeczywiście bardzo pomocne. Dzięki temu znalazłam już wspaniałą makijażystkę :-) Sukces tym większy, że czasu mam bardzo mało, a dopiero co zaczynam wszystko organizować! Nie zdawałam sobie sprawy, że wszędzie są tak napięte terminy! Jeny...
> Dziewczyny, po raz kolejny potrzebuję Waszej pomocy:) Otóż
> bezskutecznie szukam DOBREGO fryzjera, który PRZYJDZIE DO MNIE
> DO DOMU w dniu ślubu. We wszytkich salonach mówią, ze tylko na
> miejscu. Może to i za duża zachcianka, ale zależałoby mi na
> tym, żeby w dnu ślubu nie ganiać jeszcze po mieście. ŚLub 29
> kwietnia 2006. Pozdrawiam:)
> p.s. Może i było, ale dawno nie zaglądałam a wyszukiwarka nie
> chciasła mi pomóc:)
Przyszła Panna Młoda ma prawo mieć zachcianki, to jej najważniejsze dzień w życiu!
Ja również szukam dobrego fryzjera, najlepiej z Gdyni, który zechciałby przyjść do mnie w dzień ślubu (czerwiec br.) i wyczarowac jakieś zmysłowe upięcie na mej głowie:-)
Jeśli ktoś zna sprawdzoną osobę, która profesjonalnie mnie uczesze, tzn. tak, aby fryzura pasowała do kształtu twarzy, sukni itd. to bardzo prosze o namiary:
nikitta23@tlen.pl
Z GÓRY BARDZO WAM DZIĘKUJE...
Ps. To forum jest rzeczywiście bardzo pomocne. Dzięki temu znalazłam już wspaniałą makijażystkę :-) Sukces tym większy, że czasu mam bardzo mało, a dopiero co zaczynam wszystko organizować! Nie zdawałam sobie sprawy, że wszędzie są tak napięte terminy! Jeny...