Widok

Fajerwerki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam takie pytanko, czy ktoś organizuje na weselu pokaz fajerwerków?
Chciałabym taki wystrzałowy dodatek ale kompletnie nie mam pojęcia ile to kosztuje ani jak i gdzie to można załatwić.
Byłam w zeszłym roku na weselu u koleżanki w dworze Magnat w Bojanie i równolegle odbywało się drugie wesele na którym właśnie były fajerwerki, wszyscy byli zachwyceni.
Niestety nie udało mi sie zdobyć kontaktu do firmy która to organizowała.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdecydowanie polecam firmę wulkan z pruszcza gdańskiego. Z tego co się orientuje moga skonstruować dobry zestaw na wesele za 300 - 500 zł

Są jeszcze wolne terminy na 2019.
Ja też , ile planujecie przeznaczyć pieniędzy na fajerwerki ? nasz pokaz będzie kosztował 1500 zł.
Ja i tak już sie dogadałam z gromem z Sopotu.
Witam

Jeżeli chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej na temat pokazów pirotechnicznych, lub zestwów do samodzielnego odpalania, zgłoś się do FIRMY WULKAN- 502-183-272 Jest to firma która wystawia się na targach ślubnych i bardzo profesjonalnie podchodzi do zagadnienia- robi pokazy np dla Opery Leśnej, W Rumii na sylwestra, Swiatełko do nieba w Gdyni... Odpalaja bardzo dużo pokazów na weselach i musze przyznać, że z całą pewnością są godni polecenia. ( Widziałam kilka pokazów)
Najlepiej sontaktować się z właścicielem- Pan Jurek, nr podałam wyżej, Chętnie spotka się z Przyszłą Parą Młodą i wyjaśni na czym to wszystko polega.

Zapraszam też a ich stronę- www.wulkan.pokazy.prv.pl

Pozdrawiam

magda
Kurczę takie fajerwerki na weselu to moje marzenie.Chyba zdecyduję sie na ten pokaz 3min.Tylko z miejsc,gdzie chciałabym mieć wesele, to tylko w Bardo były takie pokazy a w Maciejce na przykład nie ..Tam jest dosyć dużo drzew nie wiem, czy właściciele by się zgodzili...z tego co wiem nikt tam nie miał fajerwerków.ale może do 2009 to się zmieni.
za 3minuty to nic specjalnego to 1200zl.ja nie mowie tu o pieniazkach tylko ze mi sie to inepodoba innym moze przeciez!!!sa gusta i gusta
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-3.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-4.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-5.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-6.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-7.jpg[/img]
Ja mam kontakt do osoby która przygotowywuje komplet(ładunek) fajerwerek za kase którą dysponujecie...
Zainteresowanym podam telefon...
Parę tysięcy za 60 sekund to kosztują pokazy organizowane w Nowym Jorku w dniu 4 Lipca :)
Pokaz 3 minutowy na wesele to koszt od 1200 zł.

a mi sie to nei podoba niedosc ze jeszcze trezba wszytskich wyciagnac na dwor zeby zobaczyc te fajerwerki to zaplaciic kilka tysiency za 60 secund imprezy to juz wole sobie ta kase przeznaczyc na cos innego
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-3.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-4.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-5.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-6.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-7.jpg[/img]
wypasik, jeszcze lepsze niż te z Łeby.
Jeszcze jeden filmik , tym razem z Koziego Grodu.
http://pl.youtube.com/watch?v=t_hOgTzHK8E

694-335-053

Prosiłabym o nr telefonu do Pana .
Pokazy wykonujemy od kwoty 1000 zł , dużo realizacji zamyka się sumą 1500-2000 zł .
Istnieje także możliwość zamówienia gotowego zestawu do samodzielnego odpalenia już od kwoty 600 zł.

od jakiej sumy można zamawiać fajerwerki?
Robimy do 2-3 pokazów jednego dnia więc zazwyczaj znajdują się wolne terminy , jednakże niektóre dni w roku są zajęte juz pare miesiecy wcześniej.
Aby mieć pewność że termin pokazu będzie wolny warto zarezerwować dużo wcześniej.

Jak wygląda sprawa z terminami na Maj 2008 , czy już teraz trzeba zamawiać pokaz?
Dziękuję P. Joanno za dobrą opinię , w tą sobotę także miałem pokaz w Kozim Grodzie i oba pokazy są nagrane , za parę dni pojawią sie linki do nich .
Czas palenia serduszka wynosi minutę , odpalenie jest jednak możliwe tylko na zewnątrz pomieszczeń, można je samodzielnie odpalić.

My tez mielismy fajerwerki z Gromu-cos pieknego!!Wszyscy zachwyceni i zaskoczeni-naprawde warto!!
do góry