Widok

Fajna propozycja dla wszystkich

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich. Jestem dość doświadczonym fotoamatorem, który przymierza się do próby przejścia na zawodowstwo. W chwili obecnej chcę stworzyć sobie porządne portfolio w związku z czym szukam osób, które zgodziłyby się pozować mi w zamian za zdjęcia. Układ polega na tym, że osoba pozująca dostaje zdjęcia w wersji cyfrowej, a ja dostaję zgodę na publikację wykonanych zdjęć. Nawiążę współpracę ze wszystkimi zainteresowanymi; chętnie np z rodzinami z małymi dziećmi lub osobami o nietypowej urodzie (bez względu na płeć i wiek). W przypadku osób niepełnoletnich proszę o pisemną zgodę rodziców. Wszystkie zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila
photographer1@go2.pl

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to oczywiście nie ja się ogłaszam, ale fotograf, polecam dziewczyny , sprawdzony

image
image
nietypowa twarz tzn?

image

image

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko
wyslij zdjęcia i zobaczysz, ale ja polecam, bo naprawde mozna miec potem fają pamiątkę

image
image
noooo, fajnie być tak opublikowanym i tu i tam i jeszcze gdzieś i nie wiedzieć gdzie, suuuper...
ja osobiście bym chciała ale jestem po slubie a twarz mam jak najbardziej pospolitą

mój brat był ostatnio i ma super zdjęcia od tego fotografa, ja tez idę ale jak zrobi się cieplej na plener, a w niedzielę idzie moja koleżanka ze swoją 8 miesięczną córeczką, zdjęcia dostaje się właśnie w zamian za prawo ich publikowania przez fotografa, to jest jasno okreslone i albo ktoś chce albo nie

image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

do góry