Widok

Fajne noclegi Rewa - polećcie

Podróże Temat dostępny też na forum:
Witam,

może macie jakiś fajny namiar.
Szukam domków, mniejszych bądz większych (wtedy dwa).
Na wypoczynek 3 rodzin z dziećmi 3-5 lat.
Wiec szukam także czegoś gdzie będzie piaskownica, w miare zadbana trawa, miejsce do pobiegania dla dzieci,
a rodzice zeby mogli wyjsc z domku i takze usiąść przed nim, zrobic grilla, odpoczać, rozłozyc koc do zabawy z dziećmi.

Chciałabym żeby warunki były bardzo dobre, tzn, zeby nie było wilgoci, żeby kuchnia byłą wyposazona i nie opierała sie na jednym palniku z kuchenki turystycznej, żeby łazienka nie była z popsutym odpływem.

Wiem, że moze to standard - ale niestety w praktyce nie wygląda to juz tak.

Cena generalnie nie gra az takiej roli, chodzi raczej o komfortowe warunki i pomyslenie gospodarzy o dzieciach.

Choc dzis widziałam oferty za 400 zł za dobe za domek, gdzie trawa nie byłą siana latami,a dzieci z całego osrodka maja miejsce w rogu przy jakieś szopie miedzy wyjezdzonymi sladami po samochodach.

Szukam czego w Rewie, blisko morza - choc tam tam wszytko blisko morza:) nie mniej zeby bylo to blisko miasta, żeby wyjscie na ta głowna ulice było mozliwe i zeby nie trzeba było robic wyprawy.

LIcze na waszą pomoc:)
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rewa to tylko zatoka..... jak nie ma pogody plażowej to Faktycznie tylko pozostaje grilowanie ....
Polecam półwysep helski na całej długości : z jednej strony zatoka ale z drugiej to piękne morze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale ja nie szukam noclegu na półwyspie.
Jestem z Gdyni i orientuje się gdzie jest zatoka a gdzie nie.
Ze względów zdrowotnych naszych dzieci nie możemy oddalać się od domu wiec proszę nie polecajcie Jastrzębiej, Karwi, Władysławowa czy innego miejsca.
Zresztą moje dzieci nie mogą się kompac w morzu, zatoce, jeziorze czy basenie, a nogi moga moczyć sobie w Rewie.
A że 20 km od domu, to mimo wszystko można fajnie spędzić czas z dziećmi na świeżym powietrzu.
image image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie się fajnie ubrać w rozmiarze xxl? :-( (47 odpowiedzi)

Mam dwoje dzieci. Przed drugą ciążą mocno przytyłam. Teraz młodsze dziecko ma prawie 6 miesięcy....

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Przykurcz volkmanna (3 odpowiedzi)

Witam, czy miał ktoś problem z tego typu schorzeniem u 5-letniego dziecka i może się wypowiedzieć...

do góry