Widok
Fałszywy alarm - ile jeszcze?? :)
Dziewczyny,
od 3 dni mam skurcze, które niestety nie kończą się na porodówce. 2 dni temu i przedwczoraj były niereguralne, trwały jakoś ok godziny. Wczoraj jednak myślałam, że to już jest to, bo przez ponad dwie godziny miałam reguralne skurcze, każdy około 20 sekund, w odstępach prawie że dokładnych 10-minutowych. Zadzwoniłam więc na oddział i tak, jak mi zalecili, czekałam z termoforkiem, wzięłam ciepłą kąpiel, 2 paracetamole no i przeszło :(
Szczerze, to się już doczekać nie mogę, mimo, że jeszcze 13 dni do terminu.
Może któraś z Was miała podobnie, takie skurcze przed porodem? Jak długo po nich jeszcze czekałyście?
Chyba naszej Majci się podoba w brzuszku hehe :)
od 3 dni mam skurcze, które niestety nie kończą się na porodówce. 2 dni temu i przedwczoraj były niereguralne, trwały jakoś ok godziny. Wczoraj jednak myślałam, że to już jest to, bo przez ponad dwie godziny miałam reguralne skurcze, każdy około 20 sekund, w odstępach prawie że dokładnych 10-minutowych. Zadzwoniłam więc na oddział i tak, jak mi zalecili, czekałam z termoforkiem, wzięłam ciepłą kąpiel, 2 paracetamole no i przeszło :(
Szczerze, to się już doczekać nie mogę, mimo, że jeszcze 13 dni do terminu.
Może któraś z Was miała podobnie, takie skurcze przed porodem? Jak długo po nich jeszcze czekałyście?
Chyba naszej Majci się podoba w brzuszku hehe :)
nie pocieszę, ja miałam dobry tydzień skurcze przed porodem i wcale nie takie słabe
Majka, ja dzwonilam sie pytac, czy mam juz przyjezdzac, bo bez sensu siedziec w szpitalu cala noc i nic :) Ale ja jestem w UK, wiec nie wiem jak w polskich szpitalach, czy trzeba sie pytac o miejsce...
Kreseczko, nooooooooo, już!!! :)
Też sobie miło wspominamy przygotowania ślubne.
Teraz przygotowania do przyjścia na świat dzidziusia :)
A co potem?? :P
Dziękujemy i czekamy na nowinę o Waszym potomku ;)
Kreseczko, nooooooooo, już!!! :)
Też sobie miło wspominamy przygotowania ślubne.
Teraz przygotowania do przyjścia na świat dzidziusia :)
A co potem?? :P
Dziękujemy i czekamy na nowinę o Waszym potomku ;)

[/url]
[/url]