Widok

Fast Bud z Gdyni?

Czy ktos korzystał z usług pana Macieja Millera prezesa Fast Budu z Gdyni? Firma wykonuje roboty budowlane i wykończeniowe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
o jakiej rodzinie Ty piszesz. on nie ma rodziny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miller nie ma ani stałego telefonu ani stałego miejsca firmy ani stałego miejsca zamieszkania to najwiekszy oszust jednoosobowej firmy jeżeli ktoś odda sprawę do sądu lub prokuratury proszę o tym napisać na tej stronie napewno sie dołączymy do zarzutu w sądzie
Ja zamierzam oddac sprawe do sądu. Mam na pismie oswiadczenie Millera, ze zobowiązuje sie dostarczyc to, na co wział pieniadze i dokonczyc remont lub zwrócic pieniądze.
Już rok ślęczysz na tym forum i podbijasz wątek. Weż w końcu oddaj tę sprawę do sądu i przestań nas zamęczać.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dokladnie popieram kolege:) samym gadaniem na forum nic nie zdzialasz, lepiej wez sie za dzialania Kolezanko:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moje działania w tej sprawie nie ograniczają sie do "gadania" na tym forum. W tym czasie ustaliłam wiele danych i faktów dotyczących Millera, oraz nawiazałam kilka kontaktów z osobami mogacymi wiele wnieśc do sprawy, o których nie informuje tutaj.
A po to załozyłam ten watek, zeby przestrzec przed Millerem, jezeli kogos to męczy, nie musi wcale tu zagladać.
KA JAK MOŻNA SIĘ Z TOBĄ SKONTAKTOWAĆ JA TEŻ STRACIŁEM 3000ZŁ ZA WYKONANĄ ROBOTĘ I NIE MAM ZAMIARU MU TEGO DAROWAĆ A JEDNAK ODDAM SPRAWĘ DO SĄDU BO MI TO PIECHOTĄ NIE CHODZI
podaję emaila kama.tom@wp.pl

Widzę, ze Miller nie próżnuje...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj p. Miller chyba sie panu pali przy dupie.
po pierwsze ten oszust to nie zaden pan a po drugie jak go kiedys spotkam to nier bedzie tak milo i pamietej miler zalodzieju swiat jest maly lepiej miej oczy do okola glowy zlodzieju
Osoby majace wiedzę, gdzie można znależć Millera, bardzo prosze o kontakt.
zbyszek6a@o2.pl
Uwaga! podaję prawidłowy NR.REJ. samochodu Macieja Milera oszusta i właściciela firmy FAST-BUD z Gdyni czarne AUDI A 8 WR 8086 E
Witam, czy ktoś wie czy p. miller przebywa nadal w Gdyni? Jak tak to proszę o informację na emaila lub tutaj gdzie ten p. mieszka lub prowadzi remonty.

dalusek@hotmail.com

Dziękuje bardzo!

Pozdrawiam
Your craiunm must be protecting some very valuable brains.
I told my kids we'd play after I found what I neeedd. Damnit.
Big help, big help. And superlative news of crouse.
What liberating kneowldge. Give me liberty or give me death.
Witam, czy ktoś wie czy p. miller przebywa nadal w Gdyni? Jak tak to proszę o informację na emaila lub tutaj gdzie ten p. mieszka lub prowadzi remonty.

dalusek@hotmail.com

Dziękuje bardzo!

Pozdrawiam
Tejwaz ,,tam jest Pan
Maciej
Miller
Dr budów,,,gen wykonawcą
Tejwaz

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

fajne płytki (6 odpowiedzi)

Elastyczne okładziny wyglądały obiecująco, dopóki nie pojawiły się dzieci i pies. Wystarczyło...

żelazko, pralka, odkurzacz (15 odpowiedzi)

hej, właśnie wprowadzam się do swojego mieszkania. szukam jak w temacie żelazka, pralki i...

Frankowicze (82 odpowiedzi)

Witam, czy jest na forum osoba ,która w sądzie walczyła z bankiem w sprawie kredytu frankowego?...

do góry