Widok

Fast Bud z Gdyni?

Czy ktos korzystał z usług pana Macieja Millera prezesa Fast Budu z Gdyni? Firma wykonuje roboty budowlane i wykończeniowe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A aktualnym inwestorom, dla których pracuje Miller bardzo dobrze radzę:
- kupować materiały samym, albo dobrze zorientowac sie w cenach
- dobrze pilnowac telefonów komórkowych, ładowarek, drobnych narzedzi
- zgłębic rzemiosło budowlane, bo u Millera kiepsko ze znajomoscią tematu
- przygotowac sie na to, ze za wszelkie nieprzewidziane roboty płaci sie bardzo słono, np grucha z betonem przez Millera 5500, a w rzeczywistosci max 3000
- na bieząco egzekwować usuwanie smieci z terenu, bo potem trzeba posprzatac po prostu samemu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak sie składa ze ta firma wcale nie jest jest tania...
A zaufanie klienta i zapłacenie zaliczki nie zwalnia wykonawcy z uczciwości!!!! I nalezy napietnować takich ludzi i wyelimonowac ich z rynku!
nasza wina tak do puki nie dostal pieniedzy do dzwonil conienie w dupe wlazil a jak dostal to uciekl klamca i oszust
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chcieliscie tanio i dobrze, a teraz zdziwienie:) Nie oszukujcie sie, to wasza wina ze daliscie sie oszukac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie już nie mieszka,chyba zmienia bo za dużo ludzi go ściga ale wiem że jego pracownicy są na komandorskiej 1 bo mam znajomych w tym domu
Do pani wynajmujacej- czy Miller korzysta z mieszkania, które mu Pani wynajmuje? Zalezy mi na ustaleniu adresu pod którym przebywa. Prosze o kontakt mailowy kama.tom@wp.pl
Bardzo proszę- WI 5347!!!!

Czy ktoś pamięta nr rejstracyjny jego Audi A8 z warszawską rejstracją jeżeli tak to proszę go wydrukować na tej stronie do tego nie płaci za wynajmowane mieszkania.
Ten tępak nie robi na Morskiej bo dawno ją skończył ma rozpoczętych kilka robót na których dał dupy ludzie go ścigają za pobrane zaliczki ,to prawda co napisał jeden z przedmówców tak długo krąży żeby podpisać umowę prawie całuje w tyłek , ma jednego pracownika który dalej robi poprawki na ul komandorskiej 1 rogowy blok z ul Grabowo zatrudnia ludzi z ulicy na kilka dni potem ich wyrzuca pod byle pretekstem, ludzie ci żebrają na piwo od mieszkańców,bierze podwykonawców potem im nie płaci ,przestrzegam wszystkich przed zleceniami dla tej firmy kompletnie nie zna się na wykonywanych pracach a tytułuje się dyrektorem
Macieju jak to czytasz to pamietaj ze swiat jest maly. Bo to niejest tak. przecież wszyscy jesteśmy dorośli tylko chyba nie ty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czesc ten tępak ponoć robi na morskiej 7 gabinety lekarskie nam jest sporo kasy winien, kazal nam robic szybko i na odpier......... liczy na szybkie pieniadze za byle jak zrobiona robote. Pozdrawiamy byli pracownicy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
słyszałem ze robi teraz tez na morskiej 7 w gdyni tam te gabinety lekarskie
trudno powiedziec najlepiej skontaktowac sie z przwodniczacym wspolnoty panem staszewskim narazie mu wstrzymali dalsze roboty bo poprawia nie skonczone pierwsze trzy klatki
Do kiedy robi na komandorskiej?
sory czytaj powyzej gdzie mozna spotkac pana macieja
przeczytaj ponizej
pan Maciej robi aktualnie prace remontowe w gdyni przy ul komandorskiej 1 rogowy blok 6 klatkowy z ul grabowo jezdzi czarnym audi a8 nie zna sie na robocie zrobil balagan mial skonczyc nasz blok do swiat a nie skonczyl 3 klatek autem wjezdza przez brame za blok.
Jesli znajdzie ktos tego pajaca Milera prosze o info na roma150@op.pl
Jest mi winny podejrzewam ze duzo wiecej niz wszystkim tu osobom na forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podałam złego maila. KAMA.TOM@WP.PL
Osoby majace wiedzę, gdzie można znależć Millera, bardzo prosze o kontakt.
Prosze o kontakt na maila. Kiedy p. Maciej zakończył pracę u Pani? Bardzo zalezy mi na ustaleniu, gdzie przebywa lub pracuje.
Kama.ton@wp.pl

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Jaki jest koszt budowy domu? (128 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

Firma przeprowadzkowa w Warszawie (8 odpowiedzi)

Witam! Zbliża się moja przeprowadzka do nowego mieszkania w Warszawie, a ja wciąż nie znalazłem...

mieszkania na sprzedaż (22 odpowiedzi)

witam jestem zainteresowana kupnem mieszkania i przeglądając ogłoszenia wpadłam na parę...

do góry