Widok

Fast Bud z Gdyni?

Czy ktos korzystał z usług pana Macieja Millera prezesa Fast Budu z Gdyni? Firma wykonuje roboty budowlane i wykończeniowe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bedziemy w kontakcie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżeli wyraża pani chęć skontaktowania się z panem Millerem to proszę o kontakt na e mail. Zapewniam że nie jest pani jedyną osobą którą oszukał. Mój e mail: marian_683@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan Miller jest winny pieniadze z tytułu niedokonczenia prac remontowych- niedostarczenia i niezamontowania materiałów, na które pobrał zaliczkę. To, co zrobił pozostawia wiele do zyczenia. Za te ceny,dodam , ze pan M niezle przycina na materiałach oprócz tego robocizna tez bardzo droga, to co oferuje klientowi to po prostu skandal!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiem a co czemu pan pyta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy ktoś wie, gdzie mozna spotkać pana Macieja Millera?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Potwierdzam! Zostalismy oszukani przez tego Pana. Pobrał zaliczke, nie zakonczył prac... Zdecydowanie odradzam. Do momentu otrzymania pieniędzy jest milutki i potrafi dzwonic 15 razy dziennie. Sam nie pracuje, tylko pogania swoich pracowników. Cwaniaczek i oszust- sam nie zna się na robocie. Przycina nieźle na materiałach. To cwaniak i prostak. Osoby poszkodowane proszę o kontakt na maila
kama.tom@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie polecamy osoba ktora nie dotrzymuje słowa i nie jes wyołacalna Maciek oddaj nasze pieniądza
a co nie polecam tej firmy szef jest nie kompetetny

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Inwestowanie w nieruchomości. (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam odłożoną pewną sumę pieniędzy i zastanawiam się nad inwestycją w...

Jaki jest koszt budowy domu? (128 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

Dom drewniany (15 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

do góry